Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Thursday, March 16, 2006

 

http://www.blogthings.com/thefivevariablelovetest/
Your Five Variable Love Profile
Propensity for Monogamy:Your propensity for monogamy is low.You see love as a gift that you should give to many.It's hard for you to imagine being with one person at at time...Let alone one person for the rest of your life!Experience Level:Your experience level is high.You've loved, lost, and loved again.You have had a wide range of love experiences.And when the real thing comes along, you know it!Dominance:Your dominance is medium.You tend to be the one with more power.You aren't a total control freak in relationships..But of course you don't mind getting you way!Cynicism:Your cynicism is low.You are an eternal optimist when it comes to love and romance.No matter how many times you've been hurt - you're never bitter.You believe in one true love, your perfect soulmate.And if you haven't found true love yet, you know you will soon.Independence:Your independence is medium.In relationships, you need both "me time" and "we time."You usually find it easy to be part of a couple.But occasionally you start to feel a little smothered.


posted by Sun at 4:47 AM

Monday, March 13, 2006

 

Lassan olyan leszek, mint Vincent Vega, amikor valami erdekes tortenik, o mindig a wc-n volt, en meg mindig meetingeken vagyok, banyek. Amikor bejott az irodaba Lala bohoc, akkor is ott voltam.
Amikor viszont masok ugy erzik, hogy valami fontos, az nekem tok rohejes, csak a tisztelet jegyeben nem jegyzem mar meg ezt nekik, fejlodtem, jelentem. Eppen vasarnap azt latom a tvben, hogy nyilatkozik az ember, akinek penteken becsoppentem a szulinapi bulijaba, es azt mondja, hogy csupa olyan embert hivott meg, aki szamit. En nem szamitok, foleg nem neki, es megis ott voltam, mit mondjak, a legiosok hulyek voltak, uncsik, haza is mentem 1kor. Nem akartam a 3 meteres letra tetejen masnaposan dulongelni Zsuzsinal szombaton, amikor folszerelem a fuggonyeit. A letra nem is volt olyan magas, csak a mennyezet, 3.60 es nekem oda egy picivel ala kellett fellogatnom a fehereket, meg a sotetitoket is. Zsuzsi ugyan befelt, hogy megsem megyek, mert delig aludtam, es odarangatta Imit meg Krisztat, amit nem bantam, itt sem - hangsulyozom -tettem megjegyzest. Dori meg hivott vasarnap, hogy mar ket hete akar kerni tolem egy szivesseget, erre sem szoltam semmit, csak annyit, hozzad, Dorikam, a macskat, hozzad nyugodtan. Nalam lesz az Alfi 5 napig.


posted by Sun at 9:51 AM

 

Powered By Blogger TM