Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Thursday, December 22, 2005

 

Irtam a Helpdesknek, valami ugy miatt. Levelezunk, levelezunk, aztan egyszer azt irom neki, hogy ne haragudjon, hogy ennel tobb reszlettel nem szolgalhatok, de csak ennyit tudok. Persze ezt eleg ironikusnak szantam, mivel elvileg neki kellett volna segitenie nekem es nem forditva. De a kis filippinom nem vette a lapot es ezt irta vissza: No need to worry if you cannot provide me some information because you've been helpful so far. Nagyon nevettem.
Ma az a gyuru van rajtam, amit szombaton kaptam Doritol. Nagy, fekete es gyongy. Mindenkinek beadtam, hogy kaviarbol van, es Szandi mindig hozzatette, hogy beluga.


posted by Sun at 5:00 AM

Wednesday, December 21, 2005

 

Es annak ellenere, hogy elbasztam a napot, mert en aszittem, hogy 17-e az vasarnap, megis osszejott a csapat es nagyon jol sikerult az este. Az Incognitobol atmentunk egy masik helyre, amit eloszor nem talaltunk meg, de aztan a kidobo rohant utanunk, hogy ide-ide-ide, persze, mert kilencen voltunk lanyok. Ott osszefutottunk nagyon sok emberrel, aztan a csapat egyik fele atslisszant az Inside-ba, mi meg maradtunk, de aztan mi is, es utana ott roptunk hajnalig. Meg a kis nyar eleji lieszonommal is osszefutottam, es elkezdtuk a targyalasokat arrol, hogy hozzam koltozik, miutan majd Zsuzsi el. Osszessegeben nagyon jo este volt, bar Szandival nem jutottunk dulore. Mindenfelekeppen azt akarta kicsikarni belolem, hogy az o oldalan allok, en meg makacsul kotottem az ebet a karohoz, hogy ebbol mar kinottem es ezt nekik kettojuknek kell lejatszaniuk. Mennek egyutt Londonba szilveszterezni. Tegnap meg vegleg visszaigazolast nyert a dolog, jon a csavo 30-an. Viszonyitaskent megirtam neki par arat, erre visszairt, hogy ugye nem azt gondolom, hogy Bp osszes kabitojat es szeszet o fogja megvenni, ezt az uzenetet bunkosaga ellenere is jo fejkent valaszoltam meg, es megirtam, hogy egy vekni kenyer arat is elkuldhettem volna, de az nem hiszem, hogy erdekelne. Megtort a jeg, 5 sms sorban, hogy ez milyen jo, es ne haragudjak, csak izgult, az utazas meg a zse miatt, es egyebkent meg mennyi egy vekni kenyer? Irtam, hogy dunsztom sincs, es ne izguljon, hanem jojjon es hozzon furdoruhat, mert el kell mennunk a Szechenyibe minimum, meg talan a Gellertbe is.
Viki meg jol van, es Akossal is nagyon jol megvannak. Akos azert jol megmergezett engem es lecsusztam vasarnap emiatt egy-ket dologrol, de ugy dontottem, jovore mindent bepotlok.


posted by Sun at 6:56 AM

 

Powered By Blogger TM