Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Friday, September 23, 2005

 

Ugy hivtak a cocktailt, hogy Mudslide. Ezt ittam meg pilates elott, oltozes kozben estem-keltem, edesen csevegtem, es hasznalhatatlan voltam. Szerencsere a biciklisek miatt tobben kestek es ezert nyertem egy kis idot a kijozanodasra. I won't ever do this again.


posted by Sun at 12:20 AM

Thursday, September 22, 2005

 

This lumping together of people who have something in common and viewing them all as equally inferior is called stereotyping and is one of the biggest barriers to break down when attempting to eliminate prejudices against a minority group. - ilyeneket ir nekem a szerelmem. Valamiert nem erzem, hogy ezek nem az o szavai. :)


posted by Sun at 4:11 AM

Wednesday, September 21, 2005

 

Csendben tengetem napjaimat, gondoltam, az e-mail kapcsolat ugyan forro, hothothot, de azon kivul minden nyugis es langymeleg. Aztan pilates utan hazamentem tegnap es jol beszivtunk Zsuzsival, es megint kisult az agyam. Dori hivott, de nem hallottam, szokas szerint, aztan visszahivtam es beszeltunk. Most eloszor eletemben hosszasan taglaltam Dorinak, hogy az eskuvon ki milyen outfitben nyomta, leirtam neki vagy 5-6 ruhat, olyan szavakat hasznaltam, hogy asszimetrikus, dekoltazs es bross. Dori szerint lehet, hogy vegre en is no leszek, kinovok a kolyokkorbol. Nemtom, kiegeszitokon gondolkozom, de meg mindig tornacipoben surranok.


posted by Sun at 11:46 PM

Monday, September 19, 2005

 

Olivia ferjhez ment Zolkahoz es mar el is mentek Portugaliaba a tolunk kapott utra, es majd csak vasarnap jonnek vissza, bar lehet, hogy meg tudjak hosszabbitani. Diohejban ennyi. Penteken bejott Zsuzsi, hogy meg igyunk par koktelt, mielott elmegyunk ruhat venni, benyomtunk es rengeteg penzt koltottunk fel ora alatt sok hulyesegre a Westendben, en pl. vettem egy taskat, de nemtom, miert. Ilyet nem szoktam csinalni, foleg nem 11k-ert, es meg csak nem is bor. Aztan meg beultunk az Incognitoba, es tovabb ittunk, mivel mindketten betegen nyomtuk, 11kor mar edesdeden szunnyadtunk otthon. Szombaton reggel nem lehetett rolunk elkepzelni, hogy este pompaban fogunk mulatni, de igy lett, es 5 korul ertunk haza. Ezert vasarnap betegebbek voltunk, mint penteken. Ma meg hetfo, es tetu ido, es en vigyorgok. Asszem, pont ellentetesen mukodom, mint a tobbiek. Az orrom meg mendeg folyik.


posted by Sun at 4:44 AM

 

Powered By Blogger TM