Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Friday, August 19, 2005

 

Terv az utolso hetvegere, rogton a mostani utan, ami meg nem is volt. Liverpool, rave, vasarnap vissza, karneval, hetfon Adults Day, es aztan kedden ujra munka. Erre annyit irtam vissza, hogy deal, es egy nagy pont. Utana kuldtem a magyarazkodast, hogy nem vagyok ennyire cool, csak nem volt idom, es hogy persze, hogy szeretnek menni L-ba, meg persze, hogy vele akarom tolteni az utolso hetvegemet. Kozben meg tudja fene, de annyira jolnevelt vagyok, vagy csak ennyire beszari, marmint erzelmileg.
Csutortokon, indulas elott egy nappal vacsorazni visznek minket, tehat a csomagolasra ejfeltol hajnali 6-ig lesz ido valamikor, plusz be kell szoritani par ora alvast is, mert aztan melo, es munkabol tepes Heathrow, es ejfelkor csobbanas Ferihegyen, ha nem kesik a gepunk. A tulsulyt es a takszit a ceg fizeti. Klassz.


posted by Sun at 8:33 AM

Monday, August 15, 2005

 

Penteken Zita addig fuzott, hogy elmentem vele egy hajos buliba, ahol 398 olyan ember volt, aki ismerte egymast + mi ketten. ½ 2kor szalltunk le, allitolag Angliat elhagytuk ES utana visszatertunk, en nemtom, mert azzal voltam elfoglalva, hogy a ket feka nehogy osszeverekedjen. Az egyikuket siman Szonyegnek hivtam, mert a haja erosen emlekeztetett a szonyeg rojtjara, a masik meg kicsit latens homoszexualisra hajazott, de valahogy megis ugy alakult, hogy mindketten velem akartak tancolni. Ugyhogy megint futas volt a vege, kozben kaptam az uzenetet, hogy vegzett a vacsoraval es utkozzunk a Fabricnel, f3kor, ami azert volt jo, mert addigra oda is ertem. Setaltunk, hogy egy kicsit kijozanodjunk, es csak az utolso 200 meterre ultem taxiba, mert akkor mar alig ereztem a labam. 40 perc sorbanallas es 4 oleles utan (ezeket a bouncerek osztogattak, akiket csak Huggy Bearnek fogok hivni ezentul) be is jutottunk, Stereo MCs live, meg Scratch Perverts, azok allatok mind. Szombaton megneztuk az Odeonban a 3. reszet a Star Warsnak, aztan kihaltunk, vasarnap meg elmentem vasarolni Zitaval, es utana mentem erte a barba, ahol focit nezett. Annyira profira kikepzett, hogy mar itt bent is mindenkivel meg tudom vitatni az aktualis kerdeseket, es velemenyt is formalok csapatokrol. De nem merem megmondani neki, hogy en a Chelsea-nek drukkolok, nem az Arsenalnak.


posted by Sun at 2:29 AM

 

Powered By Blogger TM