Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Thursday, July 21, 2005

 

"masnapossagom nem javul, eleg szarul vagyok. az ebedszunetben lementunk a kertbe, es golfoztunk, allandoan vannak itt banzajok. amikor valami uj pia kijon, vagy valamelyiket folkapjak, hogy most az a honap itala, akkor mindig szerveznek valami megmozdulast a termek kore, most a Johnny Walker Green Label nyomul es idehivtak egy profi golfost, egy nagyon szep fiut, es mindenki lohetett otot. ahhoz kepest, hogy remegek a szesztol, meg alig allok a labamon, tok jokat utottem. nem is hittem volna, hogy ilyen nehez egy ilyen golfuto, de nagyon buli egyebkent. sajnos a dijak kozul egyiket sem sikerult elhoznia egyikunknek sem, de nagyon jol szorakoztunk. aztan foljottunk, es jottek a hirek az ujabb robbantasokrol. " - irtam Borsalinanak.


posted by Sun at 8:07 AM

 

Lassan teljesen elfelejtek magyarul?!!!! Szornyu, omania, meg minden. Irjuk a szeteses szamlajara. Nem vagyok az a tipus, akinek egybol a laba elott hever a vilag, de az elmult 5 het eleg volt ahhoz, hogy jelentos szamu rajongot gyujtsek be. Minden estere van egy meghivasom szerdaig, ehhez kepest bamba fejjel bamulom a kepernyot, es rettento masnapos vagyok, semmi kedvem sehova sem menni. Megigertem magamnak, hogy ez nem lesz, de megtortent, es most csak nyogok es tolom ki magambol az alkoholt. Allat modjara meg kellett mutatnom Tobynak, hogy siman meg tudom inni a harmadik tripla vodkat is, persze. Azert a druszam kiallitasara elmegyek ma a Tate-be.


posted by Sun at 12:57 AM

Monday, July 18, 2005

 

Penteken megint leneztunk a Fabricbe, sikerrel, mert rettenetesen megmergeztuk magunkat. Ainur ehhez kepest elment reggel 8kor Cornwallba, en a hatamon fekve mostam, ki vagyok keszulve a szaritotol meg mindig. Konkret adat: 2 gepnyi ruha kimosasa es FELIG megszaritasa pontosan 8 orat vesz igenybe. 11 korul jott Timi, Viktorral, hogy eljegyeztek egymast, maradek erommel oromkodtem veluk. A. f4kor jott hajnalban, es meg o is teljesen keszen volt. Annyira, hogy mikor vasarnap elmentunk setalni, egy pohar Pimmstol fejre is alltunk. Eselyunk nem volt foljutni az Eye-dra, de a Festival Piernel delutan 5kor felmeztelen emberek nyomtak derekig a vizben, meg a Temze partjan, a dj total arabokban volt, es ezt persze meg kellett neznunk. Ott is ragadtunk, 8 korul jottunk el, de az emberek meg akkor is lelkesen tancoltak. Az atlag angolt persze egy ilyennel nem lehet meghatni, mindenki leszarta, hogy massziv szeteses szemtanuja eppen. Zsuzsinak meseltem, hogy milyen emberek jottek es milyen szoveggel oda hozzam, de hozzatettem, hogy a jelenlegi hangulatot figyelembe veve nem megyek vacsorazni az omaniai nagykovetseg emberevel. Ennek rettentoen orult, plusz a lelkemre kototte, hogy bar o nem rasszista, igyekezzek feher emberekkel udvaroltatni magamnak.


posted by Sun at 8:16 AM

 

Powered By Blogger TM