Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Wednesday, July 13, 2005

 

Vadul szocializalok, a cigiszuneteimben, mert egyebkent munka hegyek, meg gym hegyek. Meg az angol kollegak is megdobbennek, hogy mennyi ember koszonget nekem a hazban, mondjuk, ez mar 3 hete is igy volt, csak azota meg noveltem ismeroiseim szamat. Mar a liftben es a wc-ben is leszolitok embereket. :)
Amikor a bombatamadas volt, jott egy pasi, es mondta, hogy mindenki gyuljon ossze az egyik irodaban. Odafele vicceltem vele, hogy remelem, az irodahaz nem fog folborulni, ha mindenki egy helyen lesz, ezen elnevetgeltunk, hogy good old days, meg hajok, meg minden, aztan tartott egy meetinget, arrol, hogy ki hogy tud hazajutni, aki meg nem, azzal mi lesz, aztan mosolyogtunk meg egy picit, aztan kiderult, hogy o volt a fonokom fonokenek a fonoke.


posted by Sun at 5:38 AM

Monday, July 11, 2005

 

Ugy terveztuk, hogy nem megyunk megsem sehova penteken, mert hogy biztos nem lesz buli sehol, ehhez kepest 6 korul ertunk haza a Fabricbol, ahol oriasi buli volt. Mondtam is a tobbieknek, hogy ne hivjanak sehova hetvegenkent, nem erdekel Oxford, meg Cambridge, hanem megyek bulizni. Es az sem erdekel, ha tufanak gondolnak. Szombaton meg kajat akartam rendelni, nem sokkal kesobb csongetnek, lefutok, de se ember, se kaja, csak egy level, amiben egy pasi leirja, hogy milyen buli volt folvenni a rendelesemet, de legkozelebb majd hivjam a jo szamot. Potyogott a konnyem, ugy rohogtem, viszont azota nemtom elerni az arcot. Elvittem a kozeli olaszhoz a tobbieket, miutan kirohogtuk magunkat, ott meg mero kedvessegbol csirket tettek a pizzamra, tehat ehen maradtam. Vasarnap meg orakon keresztul szoptam a szaritogeppel, nem lehet sehova kiteregetni a ruhakat, 6 oran keresztul mostam, szaritottam es vasaltam, a vegere mar nem volt agyam, mert egesz nap a mosogep zugasat hallgattam. Fonntartom, hogy nem akarok hazamenni.


posted by Sun at 5:46 AM

 

Powered By Blogger TM