Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Thursday, July 07, 2005

 

Ez iszonyatos. Tegnap mindenki euforiaban, ma meg dobbent arccal nezik a kepernyot, arany szivei. Mar az irodaban voltunk, amikor a robbantasok tortentek, de ma este nem tudunk hazamenni, egy kozeli hotelben alszunk. A ceg allja a cserebugyik koltseget. Nem tudok mit mondani, sokk.


posted by Sun at 7:59 AM

Wednesday, July 06, 2005

 

Ainur szerint ha elmegyunk penteken este a Fabricbe Plump DJs-re es Adam Freelandre, akkor szombaton nem tudunk elmenni Deep Dishre a MoSba. Szerintem meg igen. Ilyen porblemakkal akarok csak szembesulni ezutan. Allj meg, Iren.


posted by Sun at 7:50 AM

 

Ebedidoben a barban neztuk az eredmenyhirdetest, nemtom, ki dolgozik ma, ha mindenki az utcan unnepel. Be vannak zsongva a rezervalt es huvos angolok. Annak egyebkent, hogy olyanok lennenek, meg nem lattam jelet. Mindenki cuki, csak hulyesegeket beszel. Beleillek a pekbe.


posted by Sun at 5:00 AM

Tuesday, July 05, 2005

 

Bekoltoztunk, most mar aztan vegkepp nem akarok hazamenni. Az apartman az otodiken van, a belbelbel-belvarosban. Erkelyunk is van, kilatassal a szomszed irodahazra, de ki nem szarja le. A liftben ugraltunk es sikitoztunk, meg olelgettuk egymast, aztan vettunk egy uveg pezsgot es megunnepeltuk a bekoltozest. Lejatszottam az egyetlen cd-t a csajoknak, ami itt van nalam. Sajnos (:)) vennem kell meg parat.


posted by Sun at 2:52 AM

Monday, July 04, 2005

 

Mar kiszallitottuk a piat Gleneagle-be. Nagyon sokat. Most ez jo vagy nem????


posted by Sun at 7:40 AM

 

Elso bulizas megvolt, leirhatatlan, nem akarok hazamenni. Ma kikoltozunk raadasul a hotelbol es a kozpontban fogunk lakni, ketszemelyes apartmanokban, de mindenkinek kulon szobaja lesz furdoszobaval, csak a nappali es a konyha lesz kozos. Megint mindenkinek kimostam mindent vasarnap, de semmi nem terelte el a gondolataimat a pentekrol es a szombatrol. Buliztam mar parszor, de ekkorat soha.


posted by Sun at 12:50 AM

 

Powered By Blogger TM