Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Tuesday, June 28, 2005

 

Szasz Badiszko,

nemtom, ezen a heten ugy fest, hogy meg el fogjuk unni az agyunkat, jovo hettol viszont bedobnak minket a melyvizbe, es kezdhetunk vadul csapkodni.A hetvege jol telt, mostam, meg voltam a Charing Cross Roadon. Ja, penteken itattak minket a barban, mert azt hittek, hogy majd akkor konnyebb lesz velunk, en egy olyan piat kaptam, amiben Tanqueray Gin volt, meg egy 23 (!) nevu pia, ami mixer, es harom szinben van, kek, piros es a harmadikat nemtom, en a keket kaptam, es nagyon szepen ment a ruhamhoz. Megittam hatot, de (nem hatott) semmi bajom nem lett tole. Aztan inkabb leleptem, mielott tovabb itatnak. De hogy a pia neve 23, attol keszen voltam.
Lejarok minden nap a gymbe, es tekerek 10-15 kilometert a bringan, eleg vicces, mert a tukor pont elottem van, es tegnap, mikor beleneztem, azt lattam, hogy 3 izzadt pasi szalad utanam. Rogton a bicok utan vannak a futogepek ugyanis.
A hotel managere meg egesz meglepo modon kedves volt tegnap. Allandoan shortban maszkal, es egy par cipot visz a kezeben, ezt nem ertem, meg morcos. De tegnap meglatott minket, ahogy kint bandaztunk a lift elott, es mikor legkozelebb arra jart, nem csak a cipoit hozta, hanem 2 nagy tal epret is. Jol teszi, ha joban van velunk, mert egy valag penzt hagyunk nala.

Na, megyek mosni,

Irjal, mert nagyon hianyoztok es olyan jo hireket hallani. Sok puszik,

Fridiszko


posted by Sun at 2:21 AM

Monday, June 27, 2005

 

Beiratkoztunk a gymbe, mar voltam is haromszor, 3 nap alatt. Tekertem 15 km-t, meg nyomtam egy picit a gepeken is minden esetben, es nem estem ossze, lehet, hogy az alkalmankenti 3-4 ora tanc ad egy kis allokepesseget. Szombaton bementem Londonba es eltuntem orakra a Charing Cross Roadon levo konyvesboltokban, szombaton meg mindenkinek kimostam * (ez van...), utana meg elmentunk Hampton Courtba, ami gyonyoru. Egy korabeli ruhakba oltozott arc vezetett minket vegig, korabeli dumaval, tehat pl. a kapcsoljak ki a mobiljukat ugy hangzott, hogy mondjuk meg a heraldjainknak, hogy maradjanak csondben. A Temze partjan ebedeltunk a ragyogo napsutesben, igazan kegyes volt velunk az idojaras. Bar remelem, nem kapom el ezt a hulyeseget, hogy az idojarasrol pofazok allandoan.
* a hotelben egy nadrag kimosatasa 10 GBP, en hat emberre mostam ki 15ert a kozeli mosodaban, amit talaltam. Elotte is hivtak neha anyunak, de azota egyre tobbszor. Majd leszoknak rola, ha egyszer elmegyunk egyutt bulizni.
Elkezdem mozgositani a rejtett tartalekaimat, ugy dontottem, de igazan majd csak a het vegen, addig meg lapitok, mint nyuszi. Vagy mint szar.


posted by Sun at 3:26 AM

 

Powered By Blogger TM