Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Friday, June 17, 2005

 

Hetvenketto Hatvan, meg a neve is gyonyoru az uj szerelmemnek. Badi szerint puncis, de elegansan az. Ismet resze lettem egy kis idore a fogyasztoi tarsadalomnak, amitol permanensen probalok elzarkozni, de ha elkap a lendulet, nem tudok ellenallni. Meg nem is akarok. Jobban erdekel egy nyamvadt telefon, mint egy pasi.
Szervezem az utam, meg Zsuzsiet is, es annyira izgulok, hogy reggel 6kor magamtol folebredek. Lennek mar ott.


posted by Sun at 12:57 AM

Tuesday, June 14, 2005

 

London

Es most meg az sem erdekel, hogy ezert nem latom Szegeden George Bensont. Meg nem is fogom hallani sem.


posted by Sun at 12:50 PM

 

Eddie Grant: Walking On Sunshine

electric avenue

Badi azt mondta, hogy most mar szedjem ossze magamat, es irjak valami jo szexeset, mert a konkurencia belehuzott, de en csak almodom. Almodok? What ever. Akkor is egy tengerbiologusrol, aki Albania partjainal vegez kutatasokat, es elsodorja az egyik aramlat. Nem tudom ugyan, hogy almomban mikent volt fogalmam aramlatokrol, meg arrol, hogy mennyire hideg volt a viz, de a konyhaban cigizve reggel siman fol tudtam idezni a feelinget.


posted by Sun at 12:29 PM

Sunday, June 12, 2005

 

Ma lusta vagyok.

Draga Badiszko,

penteken addig buliztam, amig csak tudtam, ez nagyon jo volt, de urom az oromben, hogy lenyultak a telomat, lecci kuld at a szamodat. Penteken veszek egy uj telot es visszakerem a regi szamomat, addig egy harmincas szamom van, de azt most nem tudom, ugyhogy majd megirom holnap.
Egyebkent sulyos volt, az Inc-ban odajott hozzank vagy 15 pasi, Southhamptonbol voltak itt, az egyikuk bachelor partyjara, a srac beoltozott nonek, flip-flop, szoros lab, flitteres ruha, szoke gondor paroka es volt egy 45 pontbol allo lista, arrol kellett teljesitenie a dolgokat, pl. szerezzen egy hajgumit, tampont, szivassa ki a nyakat, ilyenek, ezeket meg is kapta tolem, aztan mindannyian odatodultak hozzank, zengett az egesz hely. Utana lementunk a Fat Mo'sba razni, elszabadult a pokol, nagyon jol ereztuk magunkat. Van egy pasi, akivel nem nagyon tudjuk, hogy ki a masik - mindkettonknek megvan a masik szama, de nem vagyunk kepben -, es eppen ezert probalunk osszefutni, vele beszeltem telefonon, es nagy lazan csak beloktem a taskam tetejere utana az eszkozt, na, jol ki is emeltek. Akkor konstataltam, amikor hazafele menet meg akartam nezni, hogy mennyi az ido.
Szombaton csak haldokoltunk Zsuzsival, aki penteken annyira szet volt csuszva, hogy ruhaban, sminkben es kontaktlencseben fejelt be az alvomackoi koze hajnalban, en a fotelomig eljutottam es ott dobaltam le a ruhaimat, de a sminkem nekem is a parnan kotott ki. O viszont kepes volt arra, ami nekem lehetetlennek tunt, este elment moziba. :)
Mar alig varom, hogy elteljen a kovetkezo het es induljunk, bar ahogy a to do listamat nezem, hip-hop ujra vasarnap lesz.

Varom a contact reportot, remelem, Te is eleg rossz voltal. (es a szamodat okvetlenul kuld el!)

Sokszor olel,

Fridiszko.


posted by Sun at 6:36 AM

 

Powered By Blogger TM