Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Friday, June 03, 2005

 

Tegnap elkurvultam, a dm helyett a Rossmanba mentem. Es mit lattam? Eloszor is egy olyan tesztet, amivel otthon meg lehet allapitani, hogy bakterialis vagy gombas eredetu-e a folyas (fuj), de rogton mellette egy ujfajta sikosito figyelt, amellett meg sulyosbodas, egy felvilagosito fuzetet is tartalmazo peckelokeszlet (most hogy irjam, noknek van es maszturbalni lehet vele, de utalom ezt a szot), amellett meg egy huvely- es gatizomzat fejleszto golyokeszlet. Csak ennek az utolsonak volt kicsit huzos az ara (9k), a tobbi potom penzert beszerezheto, a drogeriaban. Ma benezek a sex shopba, van mellettunk 2-3 is, szerintem ezek utan erdemlegesbe mar nem utkozhetek.
Delelott elmentem pilatesre Szandival es Fikivel, es par oran belul indulas a tajba, eljenek a lovak es a verseny. Remelem, nem szedek ossze kullancsot.


posted by Sun at 5:44 AM

Wednesday, June 01, 2005

 

Vettem ma egy 'mood ringet', mutatja, hogy milyen az idegallapotom, persze olyat vettem, ami sparkly. Alapvetoen 3 hangulat tipust kulonboztettem meg, ami a kis eligazito papiron 12 summa. Nalam az egyes a '"stressed, fear, nervous es a mixed emotions" egyben, a masodik - amiben ma egesz nap voltam -, a "normal, relaxed, calm es cool" , kiveve, amikor kivertem, mert akkor a harmadik kategoria csillamlott a kozepso ujjamon, a "lovable, romance, passion es very happy". De errol nem tettem emlitest Fikieknek. 400 forint volt, es abban a pillanatban, hogy a magamenak tudtam, leteptem az addig szereplo, mintegy 12k forintot kostalo darabot es kicsereltem erre. Ebben fogok aludni. Meg az aquamarine fulbevaloimban, parja 800 huf. Uszotalppal vizet taposni, feher capat szigonnyal partra vonni, nincsen nekem...........


posted by Sun at 12:47 PM

Tuesday, May 31, 2005

 

Ma van a szenvedelyek napja, de en egy darab szenvedelyre sem vagyok kepes, olyan hulla vagyok. Egy kisebb agymosason estem at az elmult 2 napban, DE ettol eltekintve be vagyok sozva es minel jobban szeretnek teljesiteni. Annak ellenere, hogy tudom, hogy manipulacio aldozata vagyok, nagyon szivesen vetem magam ala az egesznek, es akarom, megmegmeg, es most mar szeretnek elutazni is, de ha lehet, akkor a lovas napokon meg szeretnek ott lenni. Ez igy sok? Mondd, hogy nem, es hogy sikerulhet, es azt is, hogy nem almodok ujra zold, mocsari szornnyel, mert az tenyleg elviselhetetlenul rossz volt, de egyebkent minden OK es nagyon koszi. Akarki is vagy.


posted by Sun at 10:33 AM

Sunday, May 29, 2005

 

Meg lett volna egy oram indulasig, de Zsuzsi hivott, hogy most azonnal Inc., kiroppentem az ajton es futas. Egy eleg kozonseges csajszival volt, de miutan megjott Dori, nem maradtunk sokaig, mert meg fol kellett jutnunk a hegy tetejere a procc party-ba. Inc-ben ott voltak Kormiek, egy picit atuteltem beszelgetni, majd amikor visszamentem a mi asztalunkhoz, elozekenyen kihuztam a szeket Dorinak, es raneztem a 2 szoszke, es dobbent 16 evesre, akiknek az asztalahoz tevedesbol majdnem leultunk. Kormiek nagyon nevettek, en meg surun kertem bocsanatot. Ez volt a legeltevedtebb pillanatom, mert 2 palesz, 1 uveg pezsgo, 2 pohar bor, 5 Cuba Libre es 3 Jaeger utan sem voltam reszeg, legalabbis a taxiban egybol kijozanodtam. A borok utan indultunk el Dval, 11 korul ertunk oda, ott megkezdtuk a cicazast. En azzal mulattam az idot, hogy osszehaverkodtam az egyik bartenderrel es mindenkinek hordtam a piat, amikor elfogyott a rum, akkor kezdtem el Jaegerezni a sraccal. Az egyik unnepeltel tancoltam egy picit, de n5kor bejott a booty call, kirohantam, mint Hamupipoke, csak en nem hagytam el a surranomat, bevagtam magam egy taxiba, kijozanodtam, aztan elmondtam a sracnak, hogy mi a stajsz. Ezerrel hajtott, minden egyiranyuba bement a masik iranybol, csak hogy mielobb hazaerjek, mert a kiscsillag ott ult a haz elott a padon. F9kor elajultunk, de f1kor mar szendvicseket keszitettem, ezert a szombat esti bulit kihagytam, ma delben hallgattam meg Fiki uzeneteit (hatter: partyzaj, ordibalas :)))). Kielvezem szabadsagom utolso perceit, az aszfalt tolja magabol a meleget, olyan nyugodt vagyok, mint meg soha. Kontemplalodom. Mindenem megvan, nincsen nekem vagyam semmi, megis lehetseges ez, ujra, es ez tesz a legboldogabba.


posted by Sun at 5:12 AM

 

Powered By Blogger TM