Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Friday, May 27, 2005

 

Kaptam egy SMSt: ez az uj szamom. Doki. Nem hivok en senkit Dokinak, meg a nogyogyaszom is Cicus. Doki. Jo vicc. Irtam SMSt: es mi a regi szamod? Nem mertem smiley-t rakni moge, mivel nem tudtam, milyen viszonyban vagyunk. Aztan folhivott, es jot rohogtunk. De miert hivja magat Dokinak????


posted by Sun at 4:04 AM

Thursday, May 26, 2005

 

Leendo munkaadom HR osztalya pont akkor telefonalt, amikor bealltam a tus ala es Rozika, centrifugazas cimen korbeugralta a furdoszobat. Minek viszem a telefonomat a furdoszobaba, mikor egyebkent maskor sosincs nalam? Kicseleztem Rozit, es csuszkalva kipenderultem az eloszobaba, majd teljesen semleges hangot mimelve folvettem. Atcsopogtem a konyhaba, integettem a hotelben lakoknak, es azt mondtam: nem, dehogyis zavarsz. Ja, az? Mosok, de mondjad csak, tenyleg semmi gond.
Aztan elcipeltem 9 pezsgosuveget a Spurba, de meg nagyon sok maradt, vettem Julcsinak bagettet, es atmentem hozza, ahol lehanyt a gyerek. Beteg szegeny, ennek ellenere nagyon virgonc, rajott, hogy ha egy papirhengerbe ordit, akkor az ugy sokkal hangosabb. A skalperrel ketszer is le kellett vagnom a henger veget, mert cafatokra csocsalta.
BOLDOG SZULINAPOT, BILLU!


posted by Sun at 8:39 AM

Wednesday, May 25, 2005

 

Hozott, meghallgattam es egybol folhivtam, hogy en az elso taktusbol tudtam, hogy Marky Mark, de lehet, hogy ezt most eppen nem jol irtam. Csak en tehetek rola, hogy egy rohanas az eletem, az elobb esett le a tantusz. Reggel jo koran folkeltem, de mivel azota Julcsi telefonalt, hogy menjek le megnezni neki egy pedikuros szamat, es Zsuzsi, hogy a kis fuzeteket vigyem be neki, megint beusztam. Asszem a fuzeteket sajnos megsem tudom leszallitani, mert megyek Olival eskuvoi ruhat nezni. Ha hiv, mert o is be van uszva...
Mindemellett remenytelenul szerelmes vagyok, de csak arra tudok gondolni, hogy VEGREVEGREVEGRE erdekel egy ferfi, es fol akarom hivni, es latni akarom, es utkozni akarok vele. Es meg gyonyoru is.


posted by Sun at 2:59 AM

Tuesday, May 24, 2005

 

Rengeteg mindent elinteztem es mar most erzem, hogy mennyire fog nekem ez a szabadsag hianyozni. Balanszirozok vadul, mert senki nem kivancsi Dorira, csak en, de ram meg mindket oldal kivancsi. Meg mindig rejtely, hogy miert nem Merleg az aszcendensem. Mentem, utkozok Badival, aszonta hoz nekem cd-t. De ha nem hozna, akkor is utkoznek vele. :)


posted by Sun at 6:46 AM

Monday, May 23, 2005

 

Ma kiszivott nyakkal jarom a varost.


posted by Sun at 2:49 AM

 

Powered By Blogger TM