Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Friday, May 20, 2005

 

Ahogy en azt elkepzeltem. A fel delelottot a 2 darab ablakom lemosasaval toltottem, aztan elmentem dmbe, meg Spurba, meg postara, es mar mindenem nagyon faj (gerinc vagy vese? vese vagy gerinc? fej vagy gyomor?). Plusz ablakmosas kozben elteptem az egyik mandalamat, ki is kellett dobnom, olyan mertekben serult. Vigasztalhatatlan voltam.
Nem kisstiluseg, csak a fejlodes biztositasanak erdekeben ezuton szolok, kislany, hogy az a csorompoles hajnalban hallgathatatlan volt. Bar azert hozzateszem, hogy lehet, hogy en sem voltam befogadokepessegem magaslatan.
Elalvas elott meg azon jart az agyam, ami maradt belole, hogy lehet-e olyan, hogy mar vegigvettem a ferfikvotamat, es azert emlekeztet egy ido ota minden uj pasi egy regebbire. Mondjuk random modon, nem ugyanabban a sorrendben, de szembesulnom kellett ezzel mult szombaton. Tehat a vigec, a megaloman torpe, a paranoid nyuzoge, a zenesz, az onzo mamakedvence, a vegtelen turelmu macko, az impotens macho, a gatyaba elvezos onerzetes, ezek a tipusok tenyleg vannak, vagy annak ellenere, hogy odckodom (hogy kell ezt a szot irni???) a tipizalastol, en is ebbe a hibaba estem? Es mar vegigvettem az osszeset es azert jonnek ujra? Vagy meg majd lesznek uj tipusok, csak most ilyen szeriam volt?
A legfontosabb, Fiki hazajott!!! Itthon lesz 3 hetig, holnap party, ha beledoglom is.


posted by Sun at 5:39 AM

Thursday, May 19, 2005

 

Edes, edes szabadsag. Csak en vagyok annyira luzer, hogy ezt is vesegorccsel fetrengve toltsem, aztan rohanva, meg mindig gorcsolve probaljam utolerni magamat. A volt munkahelyemrol minden nap hivnak, ugyhogy most sunnyogok, es azt mondom, meg mindeg videken tartozkodom. Meg asszem ott is maradok egy hetig. A varosban majd surranva kozlekedem, fel arcomat takaro napgenyaban es a hajviseletemen is valtoztatok. Parokaval.
Imadom a szuleimet, imadom Hugit es az uncsiocsimet is. Aki most mar meg is van keresztelve, vasarnap ota, tokos legenykent az egesz ceremoniat vegiguvoltotte. Engem kertek fel a fenykepezesre, majd dobbennek. Nem a gep kezelesevel vannak gondok, az profi. Csak hat eleg szubjektiv a kepalkotasom (imaging) folyamata. Mashogy erdekesek szamomra az emberek es a helyzetek. Remelem, mar mindenki nagyon reszeg volt, mikor vegigneztek a kepeket. A vonatrol lekaszalodtomban egybol osszefutottam egy leendo kollegaval, akinek nagyon remegett a keze. Nem csak en jarom a vegemet, megnyugodtam es beultem egy internet cafeba, hogy behozzam az egy hetes lemaradast. Holnap az egesz napot itt fogom tolteni.


posted by Sun at 8:12 AM

 

Powered By Blogger TM