Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Wednesday, May 11, 2005

 

Sziko rolam akar csinalni "hideg szoke no" fotokat, bar en magyaraztam neki, hogy _egyaltalan_ nem vagyok fotogen, arrol nem is beszelve, hogy hideg sem vagyok. Eloszor eltepertem pilatesre, az ormesterhez. Nagyon patent, nagyon kedves lany, es kedvesen is szol rad, de egybol kinyujtod a labad, es egybol ugy is maradsz. Mondtam neki, nagyon nevetett. Az egyik lannyal beszelgettunk, Trafo, en itt, ekkor, o ott, akkor, meg meg a nyujtasok, etc., ramnez: szoval te is ilyen fanatikus vagy... Aztan elmentunk Emilio koncertre, Szandi is jott, Sanyi kozben - nem viccelek - otszor hivta, azt hitte, hogy a koncert nem egy pubban lesz, hanem valami stadionban. Nem tud kicsiben gondolkozni. Aztan Szandi elment a bevetelert, mondtam neki, hogy vonja ki a pasijat egy idore a forgalombUtanol es vigyuk mi a boltot, ennyire micces voltam. a Sziko hazavitt minket, megmergezni, meg jazzrol beszelgettunk. Megint nem lettem jobban, az immunrendszerem egy rakas szar.


posted by Sun at 1:33 AM

Tuesday, May 10, 2005

 


Vikiek hajoja Posted by Hello


posted by Sun at 2:32 AM

 

Annyira nagyon szoke voltam tegnap. Eloszor is, amikor Zsuzsi hivott, hogy menjunk Emilio koncertre (na, ez is jo...), akkor visszakerdeztem, hogy milyen Millio koncertre akar menni, en nem ismerem ezt az egyuttest... Aztan elbasztam a pilatest, mert ugy emlekeztem, hogy 8tol lesz, de persze f8tol volt, Szandi hivott, hogy o mar ott van es mar elkezdodott. En eppen Julcsitol rohantam, a tornacuccomban figyelt a rakott karfiol, amit pakolt nekem arany szive, nagyon finom volt, de vegtelenul budi. Es mindez miert? Blame it on the boogie.


posted by Sun at 12:57 AM

Monday, May 09, 2005

 

Rakerestem leendo munkaadomra es egy nagyon erdekes site-ot talaltam.

http://www.oligopolywatch.com/2003/04/09.html


posted by Sun at 2:50 AM

 

Pilatesre penteken es vasarnap is elhurcoltam Szandit, volt egy pont, amikor edes szivem uveges szemmel meredt a plafonra a hatan fekve, es azt hittem, tobbet fol sem kel, de ennek ellenere utolag azt mondta, hogy jo volt. Ezt a pillantast mar lattam Vikinel is... Penteken Sanyi annyira rugta az ajtot, hogy eltorte a bokajat 3 helyen, mondtuk Szandinak, hogy ez a pasi kezet-labat tori erte, ertem meg egy 22 eves, de ez eros tulzas, mert akkor torte el a labat, amikor elment tolem focizni a haverjaival. Ugyhogy latogatas uzemmodban voltunk, de meg volt idom osszefutni Meryvel is, akivel a Menzaban rosszalkodtunk, csorgott a telefonom, Dori, mondok, itt vagyok, vele, erre azt mondta, nezzek jobbra es ott ult Bandival. Egyre kisebb ez a varos.
"eperizu, edes szerelem, soha tobbet nem kell nekem, eperizu edes vallomas, en nem akarok emlekezni rad. csak meg egy ejjelt, csak meg egy rovid ejszakat,... etc."


posted by Sun at 1:41 AM

 

Powered By Blogger TM