Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Friday, May 06, 2005

 

Mondtam Zsuzsinak, hogy ha szivunk, megint rosszabbul leszek masnap, es igy is lett. A kepet azert tettem fol, mert panaszkodott, hogy nagy a feje. Szerintem nem nagy, sztem az enyem az.


posted by Sun at 12:24 AM

 


Sz + S + Zs + Z Posted by Hello


posted by Sun at 12:23 AM

Thursday, May 05, 2005

 

Sorrendben az alabbi dolgok tortentek delutan: vettem Anyucnak egy szamitogepet, amit majd a keresztelo utan csipnek fol leanylakasomrol, remelhetoleg velem egyutt, mert akkor mar SZABIn leszek. Aztan bevettem valami ferfivitamint, amitol rettento tompa lettem, nemtom, van-e osszefugges. Majd folhivott az a pasi, aki valoszinuleg az egyetlen, akivel nem fekudtem le, amikor lehetoseg volt ra, es nagyon kis meloert viszonylag jo zset ajanlott. Es meg elottem a hetvege.


posted by Sun at 8:24 AM

 

Badi azt irta, hogy ne csinaljak a blogombol betelefonalos musort, de aztan ezt eloben is elmondta, meg megvitattuk az egesz Annie kerdeskort, meg azt a mixet, amit most nyomott a musoraban. Az eredetihez meg egy kis adalek, mert nem nyughatok, es benyomtam a google-be:
Perhaps one of the most interesting musical trends of the past couple of years is the number of fine acts coming out of Norway. Think Kings of Convenience, Royksopp and the criminally ignored Magnet. Now you can add to that list Annie, perhaps best described as the Scandinavian Kylie. With the release of the first single, 'Chewing Gum', the NME was quick to name it Pop Single of the Year. For that track, Annie has recruited the help of producer Richard X (Sugababes' 'Freak Like Me'), who brings his trademark squidgy basslines and synths to the proceedings. It is indeed perfect pop. That said, 'Heartbeat', 'No Easy Love' and the Madonna-sampling 'Greatest Hit' (which actually dates back to 1999) are better vehicles for Annie's voice. These songs are more classy, less trashy, due in part to lighter production-the good clean air and fjords are almost tangible in her vocal tones. 679 Recordings. 2005.

Az a bizonyos Royksopp, amirol Badival dumaltunk, tobbek kozott. Szombaton meg a Jailhouse-ban fog dolgozni, de amikor meglatta a lejaratot, mar nem rajongott annyira az otletert.


posted by Sun at 2:27 AM

Wednesday, May 04, 2005

 

you are Balanced-brained

That means you are able to draw on the strengths of both the right and left hemispheres of your brain, depending upon a given situation.

When you need to explain a complicated process to someone, or plan a detailed vacation, the left hemisphere of your brain, which is responsible for your ability to solve problems logically, might kick in. But if you were critiquing an art opening or coming up with an original way to file papers, the right side of your brain, which is responsible for noticing subtle details in things, might take over.

While many people have clearly dominant left- or right-brained tendencies, you are able to draw on skills from both hemispheres of your brain. This rare combination makes you a very creative and flexible thinker.

The down side to being balanced-brained is that you may sometimes feel paralyzed by indecision when the two hemispheres of your brain are competing to solve a problem in their own unique ways.


posted by Sun at 2:14 AM

 

Tenyleg, minek nezek TV-t. A Fikuszban volt egy riport, mennyit koltenek a nok - pasijaik penzebol, bah - havonta arra, hogy apoltak legyenek. A szamitasokkal nem ertek egyet. Szerintuk a fodrasz havonta 4k, szerintem, ha komolyan vesszuk, akkor minimum 8, a kozmetikust eleg jol eltalaltak, az 12k, de a fitnesz az nem havi, hanem heti 4k, es szot sem ejtettek a pedikurrol-manikurrol, meg az esetleges mukormosrol, viszont mondtak a masszazst, ami szerintuk havi 4k. Ezzel sem tudok egyet erteni, mert egy thai masszazs ennek alapbol a ketszerese. Aztan emlegettek a ruhakat es a fehernemut, de nem emlitettek az egyeb testapolo szereket es a parfumoket..., meg az egeszben az volt a legverlazitobb, hogy egyreszt ugy allitottak be, mintha mindez minden nonel a pasija penzebol menne, masreszt mintha mindez az apolgatas csak azert lenne, hogy a pasiknak minel jobban tetszen a no. Nemtom, szerintem en akkor sem vagyok szoros es lehasznalt, ha nincs pasim, es nekem nem fizette soha pasi ezeket. Tetvek.
Reggel, mielott mindenki beert volna, elkezdtem hallgatni Badi musorat, most is az megy, volt benne egy szam, Annie: The Greatest Hit, ami nekem regi nagy kedvencem es ezuton is kerdezem Badit, hogy az nem egy Madonna szam loopja, az Everybody-e? Marmint az alapja.


posted by Sun at 12:23 AM

Tuesday, May 03, 2005

 

Fajo, begyulasodott torok, letort korom, pzs hegyek.


posted by Sun at 1:08 AM

Sunday, May 01, 2005

 

Mar akkor sejteni lehetett, hogy ebbol orultkodes lesz, mikor Szandi foljott hozzank pentek este, Sanyival, de o nem sokkal kesobb lelepett, azzal, hogy ugyis mindjart megyunk utana a B7 VIPba. Amikor megerkeztunk, kiszurtam egy pasit, hogy o biztos eleg allat lesz nekem, szamitasom be is jott, mert pl. kaba 4-tol 5ig a karjaiban fejjel lefele logva sikitoztam. Es ez csak egy kis mozzanata volt az estenek, mert volt olyan resz is, amikor Szandi leutott egy csajt, akit Sanyi megpuszilt, de aztan megbeszeltek. F7re ertem haza, de 11kor mar takaritottunk, mostunk es bevasaroltam, 2 csokor tulipant is szereztem, meg sorsjegyet, aztan a Menzaban kolaztam Szandival, majd Dorival neztem meg a Muveszben az Egy mukkot se! cimu nemet filmet. Vissza Incognito, ott mar a vegemet jartam, de meg elmentunk a Kulacsba, ahol a wcben Dori megdugta Royt, amig en a pincerrel es Viragos Mihallyal beszelgettem egy uveg pezsgo mellett. Ismet B7 VIP kovetkezett, Sanyi ugyan mar hazament, de Anettel 4ig toltogettuk a whisky-t magunknak. Zsuzsi meg befogadott valami pecsi hazaspart, akik a Megasztar dontore jottek fol, asszem Egyiptomban ismerte meg oket, ok aludtak Zsuzsi agyaban, o meg az enyemben, mellettem. Vasarnapra teljesen es veglegesen kikeszultem, ami nem csoda. Elment a hangom. Hetkozben ossze kell szednem magam.


posted by Sun at 11:54 PM

 

Powered By Blogger TM