Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Friday, April 29, 2005

 

Your subconscious mind is driven most by Love

Everyone has a desire to love. But your desire is rooted very deeply in your unconscious and affects many of the decisions you make in life — whether you are aware of it or not.

You have an energy about you that inspires people to experience their true feelings of love and act kindly towards others. In this way, you and your drive for loving relationships start a chain reaction of positive experiences.

The reason you are driven by love, may be because your unconscious is trying to avoid the opposite of love — hate. You, more than others, may be afraid of experiencing severe discord with others. That may, in turn, heavily influence your choices about relationships and the way you communicate your ideas, wants, and desires to others.

With such a strong orientation towards loving others, your relationships hold a very special place in your life. Your capacity to love may be greater than those around you, and therefore you may have more to give in relationships than your romantic partner does. Remember that this is a gift you have and one most others don't possess.

Though your unconscious mind is driven most strongly by Love, there is much more to who you are at your core.


posted by Sun at 3:17 AM

Thursday, April 28, 2005

 

Mentunk hetvegen negyen Abol Bbe (farmrol Hugiekhoz). Szereplok: szuleim, Andris, en. Andris vezet, Apuccal elol beszelgetnek az elottunk hasito uj Suzukirol, hogy negycsillagos torestesztje van, meg hogy vegre egy autojat egyaltalan torestesztre merte kuldeni a Suzuki, mikor csendben megjegyeztem, hogy lehet, hogy mindjart megnezhetjuk eloben is, mert nagyon-nagyon lapos a jobb hatso kereke neki. Innentol Anyucot is erdekelni kezdte a dolog, de azert, mert o egybol meg akarta oket menteni. Hosszas gyozkodes utan Andris vegre hajlando volt megelozni oket, felreallni es akkor Anyuc kipattant - nagymama! - es leintette oket, odafutott es akkor a sofor azt mondta az en draga anyukamnak: na, mi van? Leolvastuk a szajarol a tukorben. Azt mondtam Anyucnak, hogy csipobol azt kellett volna valaszolni, hogy segged kivan, es oda dugd fol a lapos hatso kerekedet, you, devil you, de Anyuc azt mondta, hogy o nem tud ilyen csunyat mondani. Kesobb mar banta, mert egesz delutan ezen ragta magat, hogy milyen tufak az emberek. Anyukam, amellett, hogy egy jotet lelek, urino is, tetotol talpig.


posted by Sun at 11:59 PM

 

Mentem strechingre, a tomott villamoson a mogottem allo fiu fulhallgatoval a fulen suttogta a dalszovegeket. Eleg horror volt, mert konkretan a fulembe suttogott, a hatam mogul. Folallt a szor a hatamon. Annyira rossz volt. Hiaba tekintgettem ra, nem vette a lapot. Masik gyonyore a tomegkozlekedesnek a frottor tipus, aki eloszor dorgolozik, aztan leszallaskor simogat is, ilyet is sikerult tegnap kifognom, egesz osszetorve erkeztem meg az edzesre. A Keletinel a metroba ozonlo 20-30 rendorre mar csak mosolyogtam, halvanyan. Zsuzsi megjott, Adam sofore hozta a repterrol, tele elmennyel es vagy 5, kulonbozo meretu taskaval, szinte csak azt vett. En kaptam egy papirusz konyvjelzot, hieroglifa abcvel, meg egy karkotot, nyaklanccal.


posted by Sun at 12:03 AM

Tuesday, April 26, 2005

 

Nem tudom, hogy mikeppen sikerult elkapnom azt az egy pillanatot, amikor az elmult evek soran Fani kutya eppen ult es ilyen fejet vagott. Soha nem marad nyugton. Ha nem lenne a kep olyan, amilyen, arra gyanakodnek, hogy Hugi csinalta, de ez magan viseli az osszes jellemzot, amit a fotoim hordoznak. Konkretan, pl. hogy vagy a szelen, vagy a kozepen van valami vagy valaki, de a kontextusbol teljesen kiragadva, megis odailloen. Szegeny Fani kutya azert van megkotve, mert kulonben elcsavarog, egyszer elment a falu bolondjaval, 3 napig nem volt meg, aztan az egyik szomszed szolt Apuceknak, hogy a szomszed faluban egy tok olyan kutya, mint Fani, minden zold auto utan fut (akkor olyan volt szuloknek). Gyorsan elmentek erte, kutya majd' kiugrott a borebol, hogy vegre meglettek a gazdik. Vegtelenul kedves joszag, csak ugral es bepisil, ugy orul, ha meglat.


posted by Sun at 11:43 PM

 


Fani kutya Posted by Hello


posted by Sun at 11:42 PM

 

Most itt egy kutyapicsazos anyazas kovetkezik es egy moralis puffogas arrol, hogy a penz mit tesz meg a legjobb emberekkel is.


posted by Sun at 8:24 AM

 

The Magician:

In this deck the Magician is surrounded by all of the symbols of the
minor arcana, staffs, swords, cups, and stones. This indicates the
ability to pull all the elements together and use them for
manifestation. The Magician speaks of creative energy and new
beginnings, but also of personal empowerment and the need for clear
focus.

The magician card combines creativity, knowledge, wisdom, and speaks
of focusing the will towards the highest good and manifesting ideas
into a new reality. Time to move forward, the action and drive behind
the dream, the Magician card tells us to throw ourselves into our
vision and bring it into being.

We can manifest on different levels: We can improve our health by
focusing our energies on activities that cleanse/purify our energy on
all levels. Often when we feel ill physically there are underlying
emotional/spiritual blockages that need to be addressed as well. The
Magician tells us to focus on the whole of a situation and not merely
one aspect. Magician is a multi-tasker, and calls us to do the same.

If you want to create a new job or a new piece of artwork ...
whatever it is your spirit is calling to you to create, you have to
focus on many levels simultaneously. Magician comes to tell us to
use our drive to create positive changes. If you are feeling
scattered, or unable to focus, Magician comes to you today to remind
you to delve into those feelings, figure out what the blockage is and
address it. negative thoughts/emotion can cloud your creative
abilities if left unchecked.


posted by Sun at 12:03 AM

Monday, April 25, 2005

 

Hetvege csaladdal es kis extraval, lejott Apuc haverja, Andris, akivel 51 eve baratok, ujabb adalekokat tudtam meg szuleim fiatalkorarol. Unokaocsemet dogonyoztem 2 napig, mar gugyog es nevetgel, komolyan meg kell zabalni. Aztan meg rahuztam egy napot a pihenesre, tegnap otthon sotoltam es este elmentem pilatesre Szandival, aki azt mondta, hogy ezentul minden hetfon jon velem. Lassan, de biztosan minden baratnomet megfertozom a hulyesegemmel. Aggodtam egyebkent, hogy nem fog bejonni Szandinak a dolog, de teljesen foldobodott tole, en meg ennek nagyon orultem. Ja, kis telepatia, vagy nemtom mi, Anyuc es en ugyanazt a konyvet olvassuk, Marquezt.


posted by Sun at 11:43 PM

 

Powered By Blogger TM