Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Thursday, April 21, 2005

 

Vegre megmondtam itt bent is, hogy elmegyek. Egesz jol fogadtak, Zoli, miutan az elso menetben nagyon elvertem dartsban meg azt is mondta, hogy nem fizetett nekem annyit, amennyit erek, es hogy majd ha nagyon jol megy a ceg, akkor megkeres egy olyan ajanlattal, amit nem fogok tudni visszautasitani. Aztan o vert meg dartsban, es sokkal jobban, mint elotte en ot. Nem is rossz taktika, csak en nem tudok mas konnycsatornaira ugy hatni, mint masok az enyeimre, mert asszem atlagon folul szentimentalis vagyok. Allandoan konnybe labad a szemem. Este meg foljott Oli, a szertifikalt kovel, kaba 23 perccel azutan, hogy elment, el is ajultam. Mitol vagyok faradt???


posted by Sun at 2:07 AM

Wednesday, April 20, 2005

 

Martival vegre sikerult osszefutnunk, 2 hettel a szulinapom utan meg mindig azt unnepeltuk, es ezert nem mentem tancolni sem, olyanokat mondott nekem, hogy milyen oszinten es folszabadultan nevetek, meg hogy artatlanul es naivan nezek. Zsuzsi elutazott hajnalban, annyira izgultam en is, hogy folebredtem n5kor, teljesen eberen folultem az agyban, elbucsuztunk, majd nyalcsorgatosan visszaaludtam.


posted by Sun at 1:09 AM

Tuesday, April 19, 2005

 

Badi azt irta, hogy az Abigelt nem adtak moziban, hanem a TVben ment folytatasokban (mint az o radiojateka most a musoraban, keddenkent, a Tiloson, a disssssssssszdzsokes :))). Most aztan _tenyleg_ nemtom, hogy mit gondoljak. Anyuc persze nem emlekszik semmire.


posted by Sun at 5:05 AM

 

Egy este alatt kiolvastam az Abigelt, es azota megrohantak az emlekek. Meg Anyuccal neztuk meg a film valtozatot, nagyon-nagyon regen, es arra emlekszem, hogy ket reszben adtak, volt szunet, es kimentunk a mozi ele, friss levegot szivni. De lehet, hogy nem szunet volt, hanem megszakadt a vetites valami miatt? Nem emlekszem pontosan. Meg az sem tiszta, hogy melyik mozi volt, mert emlekeim szerint az Oktogonon alltunk, de ott hol volt mozi? Akkor meg nem volt a Muvesz..., nemtom. Mindegy, a konyv tokeletes. Meg egyik kedvencemet sem neveztem, itt az ideje.


posted by Sun at 2:44 AM

Monday, April 18, 2005

 

A UPC-saga ujabb epizodja meg penteken volt, amikor az egyik szerelo, arra hivatkozva, hogy az EGESZ mindenseget lecserelik minden lakasban, es kedden jonnenek hozzank, elkerte a szamomat, es mivel szep kek szeme volt, es kedves mosolya, meg is adtam, sot, meg beszelgetesbe is elegyedtem vele. Ma meg rohantam Julcsihoz - aki hetvegen minimum haromszor hivott meg magahoz ma ebedre -, es kozben Julcsi MEGINT hivott, ezt egy nem is csendes "ezt nem hiszem el, bazmeg"-gel nyugtaztam, amikor a szerelo mosolyogva azt mondta 2 centire a fulemtol, hogy majd bedobja a postaladamba a telefonszamat, mert elrakta valahova az enyemet, es megkerdezte, meg mindig jo-e a holnap. Nem tudom, hogy kerult hirtelen oda, miniinfarktussal hagytam el a helyszint, rohanva. Kepzelem, eddig is ugy gondoltak ram, mint bolond szoge bige az elsorol, de most mar azt is gondoljak, hogy a karomkodos idiota luvnya, akinek hipoba martottak a fejet. Mert meg ez is tortent, pont olyan szinu lett a hajam, mint egy albinonak. Klarisz ugyan azt mondta, meg aranyat tehettem volna bele, de Klarisz ezt 6 Jaeger utan mondta, es en szkeptikusan fogadtam. Sanyi meg azt mondta, hogy pont ugy iszom, mint egy ferfi, ezt meg nem vettem boknak. Semmi sem jo nekem. :)))))))))


posted by Sun at 6:10 AM

 

A hatfajas csak a cipom folvetelet hiusitotta meg majdnem, de azt nem, hogy razzam a seggem hajnali 4-ig. 10-kor viszont mar a boltokat jartuk Zsuzsival, a legviccesebb jelenet az volt, amikor talpig napszemuvegben, cigivel es Red Bullal a kezben alltunk a gyogyszertar elott es a leszokast segito pirulakkal szemeztunk. Meg az is micces volt, amikor a dm-ben a fejemre kentem egy krembol a testert, es utana elolvastam, hogy most borendorfint (sic!), azaz borboldogsag molekulakat (sic!!!!!) juttattam az arcborombe. Aztan Zsuzsi tovabbi vasarlasokat intezett az egyiptomi utja elott, en meg Moso Masa es takaritono lettem. Vasarnap meg a szuleit latogattuk meg, egesz napos kirandulas volt, rengeteg kajaval. Mondtam Szandinak is penteken, es egyet is ertett, hogy ez igy lehet, hogy ugy erzem, mintha annak ellenere, hogy nagyon jol megvoltunk, Zsuzsi nem engedett volna igazan kozel magahoz, de most, hogy beutott itt ez a nagy josag, valahogy a helyemre kerultem volna nala, es asszem, nemi elismeresre is szert tettem. Baratsagosabb es nyiltabb velem, kikeri a velemenyemet dolgokban, nem mintha eddig nem igy lett volna, csak most mas szinten. Ha "kapcsolatban" elnenk, azt mondanam, hogy ujabb szintre ertunk, de mivel "csak" (?) lakotarsak es baratnok vagyunk, azt mondom, elmelyult a baratsagunk. Es en ennek nagyon orulok.


posted by Sun at 12:25 AM

 

Powered By Blogger TM