Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Friday, March 25, 2005

 

Alteregok rohangalnak az utakon. A sajatommal meg nem talalkoztam, de Martin latta Zsuzsiet, en talalkoztam Barbaraeval, es meg lattam kettot, de azt nem arulom el, hogy kiet. Plusz este egy ulo nyullal almodtam, nagyon cuki volt.


posted by Sun at 12:58 AM

Thursday, March 24, 2005

 

Az idojaras lehetett a ludas a tegnapi stresszben, front volt, vagy mi, mindenki feszult volt, es egesz nap bolondok haza volt, amit ugy kompenzaltam, hogy elrohantam pilatesre, sot, nagy luxuskent ma is azzal kezdtem. Sokkal nyugodtabban indult a napom, arrol nem is beszelve, hogy mindjart vege a delelottnek es en meg csak most lattam neki a munkanak. Barcsak minden napom ilyen lehetne.


posted by Sun at 2:03 AM

Wednesday, March 23, 2005

 

Azon az adon, amit szinte soha nem nezek, a negyedetol bekapcsolodtam a Komaba, amit a multkor a TCMen mar lattam, de akkor nem fogtam fol, hogy milyen tarsadalmi kerdeseket feszeget, csak most, amikor mindenki azt a szerencsetlen, iqvesztett not akarja le- es visszakapcsolni a life supportrol/ra (aki mellesleg a hirek szerint a sajat baromsaga - bulemiaja - miatt lett agyhalott, vagy ez igy tul demagog es erzeketlen?). Bar senki nem kerdezte, de azert mondom, az en velemenyem az, hogy eutanazia legyen, halalbuntetes ne legyen. Az abortusz meg annak es akkor, aki es amikor csak akarja, legyen.


posted by Sun at 12:40 AM

Tuesday, March 22, 2005

 

Ez a nap mar most nagyon jo, pedig az esti tancoram meg hatravan. Ugy kezdodott, hogy bent voltam Zednel pletyizni, amikor kopogtak es bejott egy langaleta holland. Megmutattuk neki a Malmot, es folmentunk a tetore is, picit szedultem, de gyonyoru volt ennek es a hideg ellenere is. Mikor lekavarodtunk - keskeny falepcsok es recsego padlo -, lent vart minket az ir liaisonom, akirol kiderult a negyesben elkoltott ebed soran, hogy pszichologiat tanit, a holland es ok pillanatokon belul jo baratok lettek. Nagyon elveztem a szitut. Utana a postara kellett mennem, meg belyegzot csinaltatni, es csak most ertem vissza, ez a circa 4 ora felhotlen szabadsag veszelyesen folspannolta a kedvem. Mar erzem a vesztem, vagy mit is szoktak ilyenkor mondani.


posted by Sun at 6:36 AM

Sunday, March 20, 2005

 

Voltam babauszason Juliaval, es egybol megkezdtem a kampanyolast Huginal, hogy o is vigye majd Lackot, mert annyira jo volt. Kibaszott cukin usznak a babak.


posted by Sun at 11:56 PM

 

Rajottem magamra. Megneztem egy filmet Travoltaval es most mar tudom, mikor maradtam ugy. Egesz kicsi voltam, Anyuc elvitt a Saturday Night Feverbe es akkor tortent. Nyolcvanas evek.

Saturday Night Fever is a 1977 movie starring John Travolta based around New York discotheques of the disco era period, the associated music and dancing, and the subculture surrounding such.

The movie significantly helped to popularise disco music around the world, and made Travolta a household name. The soundtrack, featuring disco songs by the Bee Gees, was also hugely popular.

The actual plot of the movie has been largely forgotten by history behind the music, dancing, and the perceived coolness of Travolta's image as the polyester-clad dancer. In fact, it is basically a rather gritty coming-of-age tale, as Tony Manero (Travolta), along with his friend and dancing partner, Stephanie, decides to leave behind the grit of his uneducated, working-class life in Bay Ridge, Brooklyn and move with her to Manhattan.


posted by Sun at 4:39 AM

 

Powered By Blogger TM