Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Friday, March 18, 2005

 

Visine, Red Bull.


posted by Sun at 12:30 AM

Thursday, March 17, 2005

 

Annyi mindent suritettem a tegnapi napba, es meg igy sem volt szazas. Annak orulok, hogy Zsuzsi vegre szepen evett, mert foztem neki egy zoldborso fozeleket - Anna receptje, koszi -, es bevagta majdnem az egeszet. Csak annyit kerdezett, hogy honnan volt a zoldborso. Vajon. Meg addig ragtam a fulet a szovodmenyekkel kapcsolatban, hogy ma vegre elmegy orvoshoz is. Allandoan be van osztva az ebedidom is, hogy valahogy utolerjem magam. Mindez azert, mert 4 napig 7kor keltem, es ejfel utan fekudtem, hogy a csaladommal legyek egy picit. Nem baj, lenyeg, hogy vegre sut a nap, es balzsamos a szello, a tobbi meg majd kialakul. Ja, es kell nekem Lok Napjat olvasni, megint volt benne valami a karmarol es persze komolyan vettem. Hurcolom magammal a kitepett lapot es nem hagy nyugodni. Nezegetem. Majd ha lesz idom, leirom, csak azt nem ertem, hogy ha azt folfogom, hogy ugyanez a karma ervenyes kaba mindenkire, aki a baratom (2-3 evet olel fel egy ilyen sarkanyfej a nyilasban, vagy mi), es ez akkor egyaltalan nem stimmel, akkor miert veszem komolyan. A nem stimmelrol meg az jutott eszembe, hogy elolvastam egy Szabo Magda konyvet megint - nemtom, eddig hol bujtatta anyukam, de csak most kerult elo -, es az a no fantasztikus, 400 oldalt vegigbogtem. Egyreszt tul szentimentalis vagyok, de masreszt tenyleg nagyon jol ir.


posted by Sun at 1:35 AM

Wednesday, March 16, 2005

 

Mindig megszakad a szivem, ha el kell jonnom Anyucektol. Most babaztam is, voltunk Hugieknal sokszor, szombaton es vasarnap mar az ido is jo volt, kivittuk setalni uncsiocsemet, aki egy edes kis dolog. Egyelore nem tul interaktiv, de nagyon elveztem vele minden pillanatot. Anyuccal megitattuk teaval, aminek Hugi nem orult, de szerencsere a baba utana is nagyon szepen evett, ugyhogy vegul nem lett semmi gaz. Nagyon hosszu ujjai vannak, a kezen es a laban is, nemtom, ezt kitol orokolhette, de a szeme, ami szuleteskor barna volt, mostanra pont olyan kek lett, mint Hugie, meg az enyem. Es oriasi, barna rozseje van.
D jelentkezett, pont amikor autoztunk Hugihoz szombaton delelott, szerintem picsa reszeg volt, mert alig birt beszelni. Lenyeg, hogy az ordibalasunkra nem emlekezett, csak az sms-t talalta meg es most azt firtatta, hogy miert nem az arcaba mondtam, amit gondolok. Mondtam neki, hogy oda is megmondtam, sot, azt is vegighallgattam, amit o gondolt, de ha erre nem emlekszik, szivesen megbeszelem vele ezt, csak nem most, mert most meg csak nem is vagyok a varosban. Jo, toltsem az idot a csaladommal, o meg majd addig ram gondol (sic!), es hivjam este. Nagyon vicces, a multkor meg a kezemet sem akarta megfogni a taxiban. Tegnap hivtam, hogy visszajottem, azt mondta, beszeljunk kesobb, mert most eppen sziv egy baratjanal. Igaza volt Vikinek, hogy jon o meg az en utcamba, bar jelenleg nem vagyok biztos benne, hogy ez jo dolog. Amikor jottem vissza a vonaton, figyeltem nagyon, de csak elvetve lattam kokardat embereken. Nekem volt egy a salamon, mert Anyuc adott, es orultem is neki.


posted by Sun at 2:36 AM

 

Powered By Blogger TM