Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Friday, March 11, 2005

 

A nem nem az igen, asszem igy tanultuk alt. isk. elso osztalyban es ha nem matekoran nyomjak, biztos meg is ertem.


posted by Sun at 1:59 AM

Thursday, March 10, 2005

 


Koltozik az iroda Posted by Hello


posted by Sun at 1:01 AM

 

Az elkovetkezo napokban meg nagyobb rohangalasba kezdek, en nem is tudom, tenyleg csak akkor birok egy helyben maradni huzamosabb ideig, ha alszom? Athozta a maradek regisztraltak adatait Zolka es tanultam tole egy szot, a hosszu hetvege helyett bosszu hetvege. Bar nagyon remelem, hogy az en hosszu hetvegemtol ez tavol all majd, alig varom, hogy vegre lassam az unokaocsemet. Anyucot kertem, hogy ha leerek, majd nezze meg, vagyok-e olyan allapotban, hogy meglatogathatom. Nem tort - meg, kopogom - ki rajtam az influenza, de allandoan marodi vagyok. Azon tanakodtam, hogy ez lehet-e szimplan vitaminhiany, a tavaszi, de mivel tul sok idom nincs ilyeneken gondolkozni, meg nem jottem ra. De azert tegnap tartottam egy c-vitamin bevivos, gyumolcsot sokat evos napot. Es abban bizom, hogy a 4 nap alatt vegre pihenni is lesz erkezesem.


posted by Sun at 12:39 AM

Wednesday, March 09, 2005

 

Badi foljott sorozni tegnap este, de f9kor elment, mert a Kultiban dolgozott 10tol, en meg kaba fel oraval azutan, hogy tavozott, mar aludtam is. Most eppen elbontanak mogottem egy epuletet, nagyon sulyos. Tiszta film. Asszem, ma ezert nem is fogk tudni dolgozni.


posted by Sun at 12:32 AM

Tuesday, March 08, 2005

 

Nemtom, melyik kreativ talalta ki a labujjkorom felhajtos gombareklamot, de rovid uton szeretnek vegezni vele. Ennel gyomorforgatobbat en meg nem lattam.


posted by Sun at 12:39 AM

Monday, March 07, 2005

 

Derek kiborult attol, hogy massal csokoloztam - mert konkretan megitta az uveg pezsgomet, es tojt a fejemre -, ezert elkezdett csajozni a Sohoban, en meg ettol borultam ki, a go fuck yourself a legenyhebb volt, amit svungosan egymas fejehez vagtunk, nemtom, mitol akad ki, mikor neki van baratnoje. Ilyen kapcsolatokra van tenyleg szuksegem. Badival smseztunk egesz este, meg egy picit vasarnap is, amit en agyban toltottem, mert szombaton szetperegtem magam. Voltam Julianal is, a baba mar kuszik, es egyenes hattal ul, eleg ritkan borul fol, meg kell zabalni. A Filmmuzeumra kattantam ra, ennyire idiota filmeket ritkan latni. A multkor azzal vicceltem, hogy a bevasarlasom alapjan egy dehidratalt tv-fuggo vagyok, na, vasarnap tenyleg az voltam, nem szabad nekem semmit mondani, mert ugy is lesz. Remelem, D is megdugja magat.


posted by Sun at 3:02 AM

 

Powered By Blogger TM