Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Wednesday, February 23, 2005

 

Elrohantam tegnap tancra, es kiderult, hogy elmarad, de addigra mar ott voltunk 5en, es elhataroztuk, hogy mivel alig ismerjuk egymas, a tanc helyett inkabb sorozunk egyet egyutt es beszelgetunk. Nagyon jo volt, fel 11 korul leptem vegul le. Az egyik lany berlini perzsa, a masik epitesz, a harmadik panikbeteg, a negyedik leszbikus. Meg en.


posted by Sun at 1:15 AM

Tuesday, February 22, 2005

 

Ez a londoni ut minden energiamat folemeszti, takony ujra tamad, egesz este alvas helyett azzal voltam elfoglalva, hogy a bal szemembol csordogalo konnyet folfogjam zsepivel, egy masikkal meg orrot fujjak, kaba 3 korul meguntam ezt es elajultam. Ebredes fujfujfuj zsepik kozott, nagyon sok minden miatt utalom magam. Az egyetlen jo dolog a tegnapban az volt, hogy Oli foljott es soroztunk egyet, aztan ugy elrohant, hogy nalunk hagyta a bevasarlasat, de megbeszeltuk, hogy ha majd en megyek legkozelebb, akkor viszem ugyanazokat a teteleket. Munka utan rohantam haza, bedobtam egy mosast, irany Julcsi, aki annak ellenere, hogy mondtam, hogy belerohad a mosasom a gepbe, mennem kell, meg tartoztatott masfel orat, haza, szerencsere Zsuzsi addigra mar berakta a masodik adagot is, es jott Oli. Reggel meg belenyultam a lakkomba, tudom, hogy egesz nap ezen fogok gorcsolni. Potcselekvesi gorcsbajnok vagyok, klassz.


posted by Sun at 12:41 AM

Monday, February 21, 2005

 

Szandinak nyujtottam barati tamogatast szombat este, mert egyedul lett volna, sikerult hajnali 5ig tamogatnom, kapnam meg az oscart supporting actert. Vasarnap meg arra hivatkozva, hogy meg taknyos vagyok, egesz nap agyban maradtam. Zsuzsi ugyis csak 9 korul jott este. Dori volt nalam penteken, akkor volt a takonykorom melypontja, de asszem a baratsagunke is, tehetetlen vagyok. Meg biztos nem is akarok tenni semmit. Meselt, meselt, es csak mondta, pl. hogy elment azzal a pasival utkozni, aki miatt nagy depressziojaban honapokig szart a fejunkre, es a pasi azt mondta, hogy szerelmes bele, de most keptelen egy kapcsolatra (annyi forintom lenne...), es aztan vett neki egy lampat az ajkiaban. Erre csak annyit mondtam, hogy ez nagyon emlekeztet engem a bunbocsanat cedulakra. Meg hogy kellene egy olyan listat csinalnia, mint a naszajandekos listak, ha valami kell a lakasaba, csak odaadja az aktualis pasinak, aki atgyalogolt rajta, megmondja, hogy valasszon valamit, ami beleesik a price bracketjebe, es vegye meg a bunbocsanatot. Dori nem tartotta ezt olyan viccesnek. Meg panaszkodott, hogy nem tudja abbahagyni a fogyokurat, meg hogy a fonoke ra veri ki az irodai wc-ben, en mar komolyan keptelen vagyok ebben reszt venni. Inkabb elofizetek a cosmora, es sajtreszelovel verem ki, az is kevesebb szenvedes.


posted by Sun at 2:18 AM

 

Powered By Blogger TM