Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Saturday, February 19, 2005

 

Kaveztam a Kempinskiben, aztan beszaladtam Zsuzsihoz, de meg nem tudott eljonni, csak ket oraval kesobb jott haza, potyogtak a konnyei, megint kiboritotta Adam. Elmentunk gyorsan a Spurba, bevasarolni, alltunk, ket bena vega a husos pult elott, mert ma a szulei jottek nevnapozni es nekik pulykat akartunk csinalni. Vegul a menu gombaleves lett, rantott gomba, rantott pulykamell es rantott tengeri hal tepsis krumplival, meg suti. A fozocskezesben es a szulok + sogorno + baty piaval valo ellatasaban segitettem, de az ebed elol elmenekultem, annyira elteltem a szagokkal, hogy nem birtam volna enni. Most Londonra keszulok, Tibi szerint igy fogok pakolni: pezsgo, nesszeszer, pezsgo, ruzs, pezsgo. Alig talalkoztunk, de mar ismer. :)


posted by Sun at 5:59 AM

Friday, February 18, 2005

 

Kedden mindenki eleg bendzso volt a B7 VIPban, tancoltunk Szandival es Vikivel, a nok meg csak bamban alltak a pultnal. Ladies' night volt, a chippendale-t megdobaltuk mogyival Vikivel, meg en egy picit meg is kopkodtem borral, de egyebkent csendes este volt. Elotte utkoztem Badival, hozott nekem egy cd-t Cannes-bol. Szerdan folkoszontottem Julcsit a nevnapjan, a baba halalos, mar ul, es gurgulazva kacag. Tegnap meg Zsuzsi haverjai jottek, es egy jo darabig maradtak is, mert nagyon beszivtunk es nem mertek abban az allapotban kocsiba ulni. Ilyenkor kell takaritani, meg fuggonyt is mostam, ejjel 11kor. Viki azt irta a blogjaban, hogy ugy erzi, rohannak el a napok, es hogy regebben a munkahelyen nem nagyon kellett stresszelnie, siman tudott velunk is chatelni, meg minden, most meg arra sincs ideje, hogy ebedeljen. En is ugyanezt erzem, rohanok a-bol b-be es kozben suttyannak el a hetek. Hugihoz is le akartam menni, de o meg belazasodott arany szive. Oliviaval dumaltunk tegnap, leszokoban van a cigirol, drukkolok hozza. Zsuzsi mutatott egy fotot, amin Farin van felmeztelenul, de csak derekig, kerdeztem, hogy egesz alakos nincs-e, es Oli meg azt kerdezte, hogy egy egesz alapos foto nincs-e.


posted by Sun at 12:57 AM

Tuesday, February 15, 2005

 

2 nap alatt mar 5 orara tornaztam az ataludt orak szamat, furcsan lebegek.
Today's Card: Playfullness

A heavenly reminder to take time out to do something fun and relaxing
just for you. When we laugh and have fun, we relax naturally. When
we are relaxed we open up to allow new inspired ideas to flow
through, we rejuvenate with a youthful energy, and our positive
energy draws positive people and experiences to us. There is much
healing in laughter, remember "he who laughs lasts"...

It is often difficult to take life lightly when we feel pressed for
time, or we are facing difficult situations, when we are bombarded by
negativity via the media outlets etc etc... that is precisely why it
is so important to make room for joy in your life... it's the only
thing that truly matters. When we approach life from a place of joy,
and wonder at the experience we open up to more blessings, and our
days are lived more peacefully.

Positive outlooks are created by taking time out to experience joy
through play and laughter. Positive outlooks and actions bring
positive experiences and beings to you... cultivate joy through
playfullness today :).

Es lon playfullness. :)


posted by Sun at 11:59 PM

 

2 ora alvas lofaszra sem eleg.


posted by Sun at 12:44 AM

Monday, February 14, 2005

 

Honor and Celebrate your life journey.
Make a commitment to yourself to do things that help you live a
passionate, joyful life. Take pleasure in the simple joys of life
today, and help others around you to do the same. - rendben!

OK, ugy is gondoltam, hogy a passionre most mar fogok idot szanni, foleg a szombati csokcsata utan. A joy meg akkor mar evidens. Reggel annyira jot almodtam, hogy nem volt kedvem folebredni.
Vett Zsuzsi egy uj kisszekrenyt, es ilyenkor mindig atpaterol hozzam valamit, most eppen a videot, ugyhogy este vegre meg tudtam nezni a Stargate-et, amit meg Zoli vett fol nekem, de a Stargate Atlantist megtartottam mara. Csopogtetem.


posted by Sun at 7:57 AM

Sunday, February 13, 2005

 

Mery hivott, hogy menjunk le a Chachaba, atkoriztam hozza, aztan tenyleg lementunk, f5re ertem haza, azon a rovid uton is szenne aztam, ezert ma tokgondor a hajam, eleg vicces. De legalabb kicsokoloztam magam. Hazafele nagyon vicces volt, ugye jegpancel az utcan, csak pasik jottek szembe es valamiert mindegyik egybol odajott, mintha ismerne. Az elso a bucsuzas utan akkorat taknyolt, hogy megijedtem, hogy valami baja lett, fekve maradt ugyanis. De szerencsere semmi komoly. A kovetkezo azt mondta, gyere, hazaviszlek, a harmadik meg el sem tudta kezdeni a mondokajat, mert egybol a kepebe rohogtem. Arra ebredtem 1kor, hogy nagyon ehes vagyok, Zsuzsi mar fozte a tesztat, de meg volt a szombati krumplifozelekbol is, azt en csinaltam, baberlevellel, majorannaval es bazsalikommal, nem azert, de nagyon finom lett. A fotokat meg Anyuc hozta tegnap, cd-n, nagyon edes volt. Elhozta a szobainasomat is, ami 4fele fabol keszult, berkenye, bukk, tolgy es meg egy, amit nem tudok, de asszem van a neveben a betu.


posted by Sun at 7:40 AM

 


az uj szerelmem Posted by Hello


posted by Sun at 7:38 AM

 

Powered By Blogger TM