Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Friday, February 11, 2005

 

Never say never, de most tenyleg megfogadom, hogy _soha_ tobbet nem megyek hetkozben bulizni. 4re ertunk haza, Viki nalunk aludt, es meg most is rumlim van. Utkoztem Derekkel, aki szebb, mint valaha, aztan leptunk a B7 VIPba, ahol lenyomtuk a show-nkat, akkor persze nagyon eltem. Garfield is ott volt, azt kerdezte, mit keresek ott, te mit keresel itt, bazmeg, az adekvat visszakerdezes, en ide jarok szorakozni. I'm a survivor, diszkoritmusban. Most megyek, kiiszom a Dunat.


posted by Sun at 1:13 AM

Wednesday, February 09, 2005

 

Folirtam a to do listre a gmail accountot, mint napirendi pont tegnap reggel. Nem tudtam meg, hogy vegzetes hibat kovetek el es ezzel fogom tolteni a napomat. Karcsi kuldott meghivot, megcsinaltam az accountot es rajta is maradtam. Meryvel ebedeltem es azt mondta, hogy ha ir nekem valaki, akkor meg tudom hivni, es Olit meg is akartam, de nekem nem jott fol automatikusan a meghivas opcio. Ekkor mogorultem, es a yahoo-s cimemrol bombaztam magam, hatha majd ugy jo lesz, meg eltuntem a faq-ben es a helpben. Mivel nem kaptam kielegito valaszt a kerdeseimre, meg Vikinek is irtam a messengeren, hatha ketten egyutt okosabbak leszunk. Ehhez viszont eloszor el kellett magyaraznom Vikinek, hogy mi a stajsz, es mivel nem a legfogekonyabb napja volt, beletelt egy kis idobe. A vegere annyira behergeltem, hogy bar addig nem akart accountot, o is folsignolt - a Charles-tol kapott meghivoval. Szoval a kaoszcsoportom pitbullt jatszott. Nem nyugszom, amig nem tudok en is meghivot kuldeni.
Telozott Anyuc, mondtam neki, hogy eddig az esett nehezemre, hogy ugy gondoljak rajuk, mint nyugdijas - nem birtam elvonatkoztatni a sztereotipiaktol, most meg majd ugy kell gondolnom rajuk, mint nagyszulok. Mar kondicionalom magam, de jo nev nelkul nehez lesz.


posted by Sun at 1:30 AM

Tuesday, February 08, 2005

 

Rettenestesen szarul ment a darts is tegnap este, meg tok koran eldoltem, es hiaba nyomom a kaves cukorkakat, nem ebredek fol. Az aloemat meg levittem a kutyanak. Mondjuk, nem sajnalom, mert annyit nevettem rajtuk, a konnyem potyogott. Amikor megerkeztunk Hugitol, Balu annyira orult, hogy korbe-korbe rohangalt korulottunk, de ezerrel es a jegen mindig kifarolt. Masnap meg Apuc elengedte Bagirat, egybol meglogott a 2 kutya, es amikor mentem nyitni a kaput, mert mentunk az allomasra, az utcarol neztek befele es onnan orultek nagyon. Ket idiota, hiaba mondtam nekik, hogy ok hazorzok es jojjenek mar be, az orzest nem a haz elott kell csinalni. Aztan bejottek, alig alltam meg a labamon a nagy rohamban, mindketto siman megvan 50 kilo. Nemtom, a macskakat birom, nem a kutyakat, de Anyucek kutyaival nagyon jol elvagyok. A macska tiszta kontakthiany egyebkent, ugy hiszem, nem sok kenyeztetest kap, amikor nem vagyok ott. Ha meghallja a hangomat, eksztazisban rohan elo es nem lehet lerazni. Nem is akarom.


posted by Sun at 2:42 AM

Monday, February 07, 2005

 

Tenyleg hasznalhatatlan vagyok ma. Zsongok, es dekoncentralt vagyok. Penteken teljes menetfelszerelesben meg rohangaltam postara, meg bababoltba, de vegul jegyem is lett es elertem a vonatot is. Nem igaz, hogy mennyi taplo utazik. Az egy dolog, hogy a megkerdezesed nelkul tapizzak es lokik arrebb a csomagodat, de a folszallok-a-vonatra-es-egybol-elkezdek-
fokhagymas-kolbaszt-zabalni formaktol is szo szerint folfordult a gyomrom. Aztan a visszafele uton tortent valami, amitol rohogogorcsom lett es rajottem, en vagyok a legnagyobb hulye, ha ilyen embereken idegesitem magam, persze, hogy a 100 emberbol, aki a kocsiban utazik, a legtobb bunko, ezen nem tudok valtoztatni. Folszallt egy kislany, 14-15 eves, ket kisebb tesojaval, elvackolodtak, akkor odajott hozzajuk egy ismerosuk, detto kislany es elkettyenve meselte, hogy a helyjegye a 115re szol, de nincs olyan szek, ezert nincs helye. Erre mondtak, akkor jojjon ide. Folderult, es hozom a cuccom folkialtassal eltunk, majd par masodperc mulva megjelent egy irgalmatlanul nagy, hatalmas csellotokkal. Na, ekkor tort ki belolem a rohoges, es az oda- es visszaut minden stresszet kiadva, felhotlenul kacagtam. Pontosan 5 perces rohogogorcsot kaptam. Az mondjuk tufasag volt, hogy szegenykenek a nyomorusaga szabaditotta fol bennem a stresszt, de nem tudtam tenni ellene semmit. Meg a konyvbe temetkezes sem ment. Kelenfoldrol atkocogtam Olihoz, majd amokfutas kovetkezett 2 mozi erintesevel, vegul a Ray-t neztuk meg, ami minden amerikaisaga ellenere egy fantasztikus film, es ha Foxx nem kap Oscart, nagyon csalodott leszek. A tobbi..., ja most OK, eszembe jutott egy, nagynenem combnyaktoressel fekudt korhazban, most engedtek ki hetvegen, es kerdeztek, ki lesz a gyogytornasza, mondta Anyuc nevet, es kerdezte, ismerik-e. Hulyen neztek, majd mondtak, hogy persze, tananyag. Ezert most hetvegen tan-Anyamnak hivtam.


posted by Sun at 8:30 AM

 

Tegnap a vonaton megint irtam magamnak tampontokat a mai posthoz (tan-Anya, nagybogo, ami csello, rohogogorcs, kutyak a kapun kivul, elvetemult fesztelenseg), de az elet felulirta az egeszet, mert megszuletett reggel 8 ora 10 perckor az unokaocsem. A megalmodott 53 cm stimmel, de 3300 g, es nem 3800, biztos elmosodva lattam almomban. Vizonto, es azonnal megneztem az aszcendenset is, ami pedig Halak. Na, szep.
A tobbit majd megirom, most mamoros vagyok es nem birok massal foglalkozni.


posted by Sun at 1:44 AM

 

Powered By Blogger TM