Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Friday, January 28, 2005

 

Olivert tegnap is, meg ma is sikerult kihoznom a sodrabol. Az uuuugy volt, hogy Matyi beugrott az irodaba meglatogatni minket es elolvadtam tole, es mivel Oliver is allandoan jon a szexes dumaival, amikor rakerdezett, hogy beindultam-e, mondtam, hogy igen, Matyitol nedves lett a bugyim. Ma meg azt kerdeztem, hogy a homokozo, az miert sandbox angolul es miert nem sand pit, de ez a tema is folnyomta a pumpajat es rohangalt korbe az irodaban es azt kialtozta, hogy OK, kiddies, let's go play at the sand PIT and the pit's gonna swallow you down. Meg mindig rohogok. A CW, aki a ballonos vizet szallitja, kuldott uzletkotot, csevegni, en ezeket mindig nagyon kedvesen fogadom es bajosan tarsalgok, a mostani raadasul egesz helyeske volt. Oliver ehhez csak azt fuzte hozza, hogy szerencses alkat vagyok, mert nekem mindenki tetszik, meg a legrondabb emberekben is meglatom a szepet. Igy is van.
Annyira izgulok az esti party miatt, hogy jol sikeruljon, ha mar ennyit szerveztem es rohangaltam es vasaroltam, hogy 7 orakor hasmenesre (eloszor hasmanest irtam, Freud, baby) ebredtem. Azota is tart, jo lesz, ha ures gyomorra iszom, biztos.


posted by Sun at 3:38 AM

Thursday, January 27, 2005

 

Reszemrol koszonom, eleg volt ennyi a telbol. Most mar legyen tavasz. Tegnap fordultam ki a kisboltbol, akkor jott befele egy csajszi, a cekkereink ossze is koccantak, de 2 mp mulva fordult is ki es az orra alatt dormogott: nem igaz, hogy nem birnak tobbet rendelni, mhmdfkshsgdhagf. Megkerdeztem: kenyer? Erre hazaig beszelgettunk, mint ket haziasszony, arrol, hogy ez valami szornyu, hogy az ember megy haza 7kor munkabol es 3-4 boltba is be kell mennie, hogy vegre kenyeret kapjon es az is milyen, nagyon vicces volt.
Kaptam uj keyboardot, lelkesen csepelem a zsir uj billentyuket. Nagyon popec. Viszont a heten gorcsoles miatt elmaradt a tancom es a strechingem is, ilyen bena allapotban nem mertem egyiknek se nekivagni, tegnap is inkabb Julcsihoz vonszoltam el magam es megfurdettem a babat. Nyalta a vizet, nagyon cuki volt.
Megprobalok foltenni egy kepet, nemtom, hogy sikerul-e, nem a legmagabiztosabb idoszakomat elem most, annyit azert elmondok rola, hogy a Captain Cookban keszult, es en elbujtam jol. Szandi viszont nem engedte a B7 VIP fotosanak, hogy a rolunk keszult fotokat felnyomja a website-ra (lett egy-ketto...), hanem mindegyiket elkerte es azt mondta, hogy csak mi nezhetjuk meg. Az maig rejtely, hogy hogyan kerult kapcsolatba a fotossal - vagy a fonokevel -, es mikeppen szerezte meg a kepeket, de csak aldani tudom erte.


posted by Sun at 1:17 AM

Wednesday, January 26, 2005

 

Betipegtem. Ezuton is szeretnek koszonetet mondani az osszes lelkes lakokozossegnek, akik letakaritottak a jardat a hazuk elott. Egyik kezemben cigi, a masikban magos kifli, az orrfujas es a balanszirozas, mint extra feladat, plusz a szel az arcomba fujta feszt a salamat es a frufrumat. Remelem, kovettem el annyi bunt, hogy a kovetkezo eletemben ferfi legyek.


posted by Sun at 1:07 AM

Tuesday, January 25, 2005

 

ez volt a meghivo a szombati buliba, Karcsi, mi nagyon szeretunk teged.


Well, it seems that the epic saga is coming to the end. I'm sure you
thought it was great while it lasted, but all good things must end. It
is natural for you to be a bit broken up when something which has had
such an influence on your life and soul ceases to be around, but I
assure you there is still life after teen rockers Busted. Don't be
afraid to shed a tear now that they've broken up.

In other news, I'll be having a party to celebrate my 4-and-some years
here as a Budapestian. I'd like you to be there.

We'll be starting at Captain Cooks at 2030 sharp this Saturday January
22. For those of you who don't know where that is, you were clearly
put on this invitation list in error. I would like to kindly ask those
of you who wish to attend to attempt to arrive as close to this time
as possible because the owner and staff have graciously agreed to
reserve every table in the bar for me from 2030. As you know, they do
a good business there even when I'm not there, and if nobody arrives
until late... well you understand.

Following the cc experience (they close at 0145), those still standing
are invited to wander down to B7 VIP, where a large private room has
been reserved. Misi's own in-house DJ Bruce will be laying down the
dance tunes. Of course, there will be no cover charge.

I look forward to seeing all of you there. Even those of you that plan
on closing out the night at Piaf, long after my tired old bones have
cried off to bed.

I will miss you all,
Charles


posted by Sun at 1:18 AM

Monday, January 24, 2005

 

Penteken majdnem egesz nap Juliaval voltam, meg a bebivel, csak este hajlottam ismet a sotet oldalam fele. Dori atjott es lefutottuk a kotelezo koret egyutt a Jogaszbalon, odafele szegenykem akkorat esett, mint az olajto, mar ott tartottam, hogy vigyaaaa...., amikor megtortent a taknyolas. Meg az en eseseim nagysagat is megszegyenito meretu zako volt. Aztan elleptunk az Oscarba, ahol Dori ramszolt, hogy lazitsak mar, na innentol direkt voltam ciki, nagyon elveztem, bevallom. Egyetlen pasi tetszett, de neki is csak az orrcimpaja, Dori azt mondta, hogy perverz vagyok, beteg. Megneztuk utana a Dokkot, mert baratsagunk miatt nem szoltam, hogy elegem van a sznob es unalmas emberekbol, ott viszont szerencsere osszefutottunk egy nagyon edes idiotaval, akivel addig tancoltam, amig le nem esett a labam. Akkor hazamentem, mar csak azert is, mert nem akartam magam teljesen kikesziteni, szombaton volt Charles bucsubulija, ugyanis, es ott formaban kellett lenni. Szandinal utkoztunk, es a f9re meghirdetett bulin csak mi voltunk ott pontosan. Utana atvonultunk a B7 VIPba, ahol tobben odajottek megkerdezni, hogy milyen kabitotol vagyok ilyen jokedvu, mert abbol ok is kernek, de mondtam, hogy jelenleg csak pezsgo hatasa alatt allok, az meg tok legalis, es adnak itt a pultnal is. Ott volt Szabolcs is, aki arrol hires, hogy gimiben volt osztalytarsam, nem arrol, hogy abban a szornyu Kisertes cimu musorban szerepelt. Nagyon tetszettunk egymasnak, bar a tanctol kicsit izzadt voltam, elhagytam az egyik fulbevalomat, es folyamatosan leontottek valamivel, tehat nem voltam a csucson. Mindig a bal combomat ontoztek, mire a folt megszaradt, jott a kovetkezo adag. Az egyik csaj nem ertette, hogy miert nem borulok ki, amikor ramont 2 dl colat, de elmondtam neki, hogy o volt kaba a 4. aznap este es inkabb nevetek, tancoltunk is egy jot hirtelen. Hazafele hivtak Andrasek, hogy mennek a hajora, menjek veluk, es mar majdnem hajlottam ra, de megis hazaleptem. Arra szeretnek gondolni, hogy az aloetol nem voltam masnapos egyik nap sem.


posted by Sun at 2:06 AM

 

Powered By Blogger TM