Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Thursday, January 20, 2005

 

Folvaltva eszem pizzat es sushit es nem unom meg. Ma pizza volt soron, a dobozra egy markans 23 kerult, amit nem ertek, de koszonom, akarki is rajzolta ra. Szandival beszeltem, azt mondta, neki elege van a januarbol, mert minden nap hetfo, sorra romlanak el a dolgok otthon, es tegnap este jol kiborult, tenyleg utalja ezt mar. Vegul beleegyezett, hogy a hetvegek azert megsem hetfok. Volt meg egy megrazo elmenyem, olyan 23 perce, akkor sirtam, most mar rohogok es rajottem, hogy a joban nem tudok megedzodni, a szar szitukban viszont osszeszedem magam es elfelejtem az onsajnalatot. Kilabalok, erzem, sut meg ram a nap. :)))))))


posted by Sun at 3:41 AM

 

Tegnap annyira plenyanak ereztem magam, hogy nem mentem el strechingre, egy spontan kivitelezett nyujtomozdulattol olyan fajdalmat ereztem, hogy osszeestem volna, ha mar eleve nem a foldon fetrengek. Az izmaim a felukre voltak osszezsugorodva es kegyelemert konyorogtek. Viszont ma mar akar a papahoz is fordulhatnak, akkor is elmegyek pilatesre. A fonokom most telozott, hogy besokalt, es ma nem jon es nekem meg fizet 5k hufot, ha holnap nem jovok. Beleegyeztem. Olcso vagyok, es megalkuvo. :))))))))))))
Este azon gondolkoztam, hogy amikor a foberlonek fizettem a multkor, azt mondtam neki, hogy "ferfiasan bevallom", hogy az egyik csekket csak masnap fogom befizetni, mert nem volt idom elmenni a postara. Szoval ez a ferfiasan kitetel renditett meg. Eppen hogy azt kellett volna mondanom, hogy bar sunnyoghatnek, es kontorfalazhatnek, mint egy pasi, de inkabb a gerinces nokre jellemzo modon bevallom. Vagy valami nagyon hasonlot. Ezt a szofordulatot ezentul hanyagolom.


posted by Sun at 1:23 AM

Wednesday, January 19, 2005

 

Nem, tenyleg nem birok rendesen fokuszalni f10kor este, de ettol fuggetlenul nagyon elvezem a tancorakat. Reggel Zsuzsi a halal faszara kuldott el az aloe verammal egyutt, ami nem esett tul jol, de mar tulvagyok rajta. :) azt akartam, hogy o is igya, igazsag szerint ezert vettem, reggel egy feles aloe, de nem hajlott a dologra, ha jol ertettem.


posted by Sun at 7:31 AM

Tuesday, January 18, 2005

 

2 napja fokusz a fulon, tegnap este mind a het fulbevalomat egyesevel kiszedtem es megejtettem rajtuk a rendes, idoszeru rutintisztitast, regi fogkefe es benzin segitsegevel. Ilyenkor ovintezkedesek lepnek eletbe, nincs dohanyzas es a mosdoba bekerul a dugo, nehogy az egyik fulbevalom eltunjon a lefolyoban. Jol fogok kinezni 70 evesen ennyi fulbevaloval.


posted by Sun at 1:10 AM

Monday, January 17, 2005

 

Jott meg egy! Jeeeeeeeeee.
"...egyebkent sztem is dedos dolog, de mindenki dedos annyira, hogy oruljon, amikor ilyet kell kitoltenie, igy en is:DD nah szal:

szinesz: edward norton
szineszno: audrey tautou
szam: alter bridge - open your eyes
kaja: paprikaskrumpli foreva'
ital: desperados, sangria
film: enemy at the gates
sport: orszaguti kerekpar
rajzfilm: leo es fred
varos: budapest
szam: 1890

ez olyan baratsag-fuzet style cucc. volt neked is?"
emlekkonyvem, nekem az volt, tobb is, a sarokba beirt es folhajtott kis titkokkal. :)))))))


posted by Sun at 7:53 AM

 

Megneztuk a Terezanyut, sztem jobb a film, mint a konyv, meg vettem egy par fulbevalot, Dori meg egy kontyhalot, gyongyoset. Nagyon rossz volt reggel folkelni.


posted by Sun at 2:48 AM

 

Powered By Blogger TM