Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Friday, December 17, 2004

 

Kilo narancs, arcradirozas, taplalo arcmaszk, kremezes es fel ora kulonbozo nyujto poziciokban, sorrendben ezek tettek helyre, meg az, hogy 11kor eldoltem es csak 8kor keltem fol, a bujkalo vajrasz nem tort elo, lekopogom, az atfogo tamadas sikeres volt. Reggel a kisboltban a csipospaprikas Medve sajt volt csak megbontva, jofejsegbol abbol kertem, tobbet nem teszem. Csak azert volt ez, mert cimbim a lany a boltbol. Mondjuk a kornyek osszes boltjanak eladoja cimbim. Ezt meg Juliatol tanultam. Igy lehet hozomra vasarolni es alkudni. Multkor azt mondta az egyikuk, hogy vigyem el az egyik ujsagot, olvassam ki es hozzam vissza. Ennyire azert nem eltem vissza a helyzettel.


posted by Sun at 1:20 AM

Thursday, December 16, 2004

 

Puskaporos volt a hangulatom tegnap, lehulyeztem mindenkit, otthon meg fetrengtem a fajdalomtol. Zsuzsi allitja, hogy ezt lehet befolyasolni, es csak arra kell gondolnom, hogy nem faj es akkor nem is fog. Tudja kanya, szerintem nekem kurvara faj es kesz. Kardamomos rizses sutivel probaltam vigasztalni magam, meg olvasgatassal, aztan belefutottam egy filmbe, amit mar ezer eve moziban is lattam, de most megint vegigneztem, csak tenyleg tudnam, hogy minek, ahelyett, hogy vegre egyszer kialudtam volna magam. Minden nap varom, hogy majd most, de azonnal elkap a lendulet es en is erezni fogom vegre, hogy Karacsony van, de az egyetlen, ami tortent, hogy folmentem egy kutyaorokbefogado oldalra es konnyes szemmel nezegettem szerencsetleneket. Macskasra mennek, szerintem meg a szivem is megszakadna.


posted by Sun at 2:14 AM

Wednesday, December 15, 2004

 

Hetfon volt a galavacsi, utana biliard es poker, f3ra ertem haza, de becsulettel folkeltem es bejottem dolgozni. Produktivnak nem mondhatnam a tegnapi napot, munka utan nyilegyenesen hazaleptem es olvastam, mostam es koran (ejfelkor) bealudtam. Ezek az utolso napok az irodaban iden, mindjart Karacsony, meg mindjart vege az evnek, de engem meg valahogy elkerult a lazas karacsonyi keszulodes. Ez azert riaszto. Mindegy, egy het mulva mar a kemencesutban fogok olvasgatni.


posted by Sun at 1:15 AM

Sunday, December 12, 2004

 

A Puskinban megneztem Meryvel az Anyam a lanyokat szereti cimu filmet, es pont utana telozott Anyuc, neki azt mondtam, h egy feliratos spanyol filmet lattunk, nem volt szivem ezt a cimet bemondani, pedig a tortenet nagyon jo es jol is van megcsinalva, konnyed, humoros es megsem tul popularis. Utana elmentunk Szandihoz es jo sokaig maradtunk, ejfel korul ertem haza, de addigra meg mar nalunk volt buli, Zsuzsi visszaert Becsbol, a hajat szaritotta eppen, a konyhaban egy mattreszeg pasi evett szendvicset, Timi meg kettejuk kozott rohangalt. Elmentek a Pearlbe, en meg azt hittem, h faradt vagyok es ezert otthon maradtam, aztan f4kor meg siman kukorekoltam. Hugit probalom reggel ota elerni, h boldog nevnapot kivanjak neki, de o is hasonloan hozzam keptelen kezelni a mobiljat. Az enyem most otthon figyel es ki van kapcsolva... az ove legalabb kicsong.


posted by Sun at 4:02 AM

 

Powered By Blogger TM