Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Saturday, December 11, 2004

 

Nemtom, feltunt-e masnak, hogy a Totalcaros Bazso alulrol fotozva olyan, mint B. Toth Laszlo.


posted by Sun at 4:02 AM

Thursday, December 09, 2004

 

Kaptam egy kulcstartot Zsuzsitol, lekerult az N. Lauda nevu koala, helyette sorrendben balrol jobbra az alabbiak fityegnek: egy kis gumivirag, kivul narancssarga, aztan bagyadt rozsaszin, belul lazacszinu, kis strasszal, utana egy plasztik medve salban, csongovel, egy opalos gyongy, egy sziv, detto opal, es egy nyul alaku femlap, bar abban, h nyul, nem vagyok teljesen biztos. Tulsagosan turcsiorru. Egesz uton az irodaig a kezemben szorongattam a kulcscsomot a baszokkal. Nagyon tetszik. Fol fogok noni valaha?


posted by Sun at 11:45 PM

 

Julianal voltam streching elott, nagyon nehezen indultam el, de azt mondta az egyik tancos, hogy jol tettem, h eljottem, mert a Karacsony elotti 4 het az onfegyelemrol szol, es nem szabad elbukni. Ezt a teoriat meg nem hallottam. De ha mar a mult szombatot is belevesszuk, meg a tegnapot, akkor fantasztikus onfegyelemrol tettem tanubizonysagot. OK, tegnap ettem egy Mozart kugelt. Inkabb abbahagyom a +/- folsorolast, mert tuti rosszul fogok belole kijonni, es nem akarok magamnak hazudni.
Mery folmondott tegnap es mar el is kezdtek az ossznepi furast, Zsuzsi mar azzal fogadott este, h valami berleti penzt nem adott le, de anyatigriskent vedtem es mondtam, h tuzbe tennem erte a kezem es ezt azonnal hagyjak abba, a biztonsag kedveert pedig folhivtam reggel Meryt es elmondtam neki, mire szamithat. Azt mondta, h mindenrol van alairt atveteli elismervenye es tenyleg nincs nala semmi zse, es azt is mondta, h sejtette, h ez lesz. Miert kell itt mindennek ilyen rondan mennie. Nem is kerdezem, csak sohajtom.


posted by Sun at 2:09 AM

Wednesday, December 08, 2004

 

Ma mindenkitol kertem az irodaban, hogy hozzon nekem konyveket, mert tegnap elmaradt a tanc es Vikivel is vegeztunk hamar, f8 korul mar otthon sotolasztam, es ohatatlanul belefutottam az idiota tv musorokba. Ez nem fordulhat elo tobbet. Az atalakitasos show-tol konkretan kikeszultem, egyetlen ertelmes musort talaltam, a Pimp My Ride-ot az MTV-n. Azt imadom. Ugy fest, a tvnezes reme nem fenyeget szombatig, meg az ebedszuneteim is be vannak tablazva addig. Akkor viszont a Stargate meg a Totalcar lesz teriteken - ez utobbihoz csak idoben fol kell ebredni es agybol nezni-, utana az addigra megszerzett konyvekkel toltom inkabb az idot. Kuldok is egy korKinberlinket gyorsan megint mindenkinek. Eros felszolito modban.


posted by Sun at 2:08 AM

Tuesday, December 07, 2004

 

Tegnap este fozes kozben a "Tainted love, tainted paprika" kezdetu slageremet dudorasztam, gondolom, Marc Almond csuklott, aztan - nemtom, mindenki igy csinalja? - haromszor folmostam, megmostam a hajam es ujralakkoztam a kormeimet. Ma megyek Vikivel eskuvoi ruhat nezni neki, mert elmarad a tanc, ebedszunetben meg Julcsi jon be hozzam, cv-t irunk neki, ugyhogy a szerdai streching elott megis pihenek, mert eredetileg arra az idointervallumra akartam beilleszteni a meglatogatasat. Vagy vegre foladom a karacsonyi levlapokat. Csutortokon meg pilates, utana Szandi es a csajokkal Strucc. Pentek az egyetlen szabad nap a heten, ha hallgatok Dorira es depis leszek, akkor azt legkozelebb akkor tudom megtenni. De akkor meg ugy fest, hogy Charlesszal utkozunk Zsuzsival, mert szervezzuk Zs szulinapi partyjat es tole akarunk segitseget kerni.


posted by Sun at 1:19 AM

Monday, December 06, 2004

 

Penteken, amikor elhataroztam, hogy nem megyek bulizni, persze jott a temptation team, eloszor Oli, aztan Billu, vegul Badi, Trent telojat mar fol sem vettem, nem akartam fajditani a szivem. Olinak meg is indokoltam a nemet, amivel aztan szombaton tokeletesen egyetertett. Szombaton tettem egy karikat eloszor a mongolba, lezsiroztam vegleg a karacsonyi ceges galavacsit, utana mentem Szandihoz, jott Viki is, megneztuk az Esti meset, Kukori es Kotkoda, meg a Kockasfulu nyul, csak ezutan indultunk Dorihoz. Unneplesrol szo sem volt, es amikor Dori benyogte, h szerinte en depresszios leszek, akkor folalltam es mondtam Szandieknak, h huzzunk. Alig ittunk, mert kocsival jott Szander es nem akartunk nelkule, viszont en ott aludtam nala, es amikor 11kor hazaertunk, meg kibontottunk egy uveg bort es hajnali 3ig mulattunk kettesben. Masnap egyutt reggeliztunk es Friendset neztunk, plusz sotolasztam, mostam, teregettem, hajtogattam, mosogattam, mert Szandi meg mindig nagyon nehezen kozlekedik. Aztan a napsutesben autoztunk a Dunaparton, nem tartott soka hazaerni, de pont eleg volt egy kis foltoltodeshez. Zsuzsi meg otthon dolgozott, egesz estig a gep elott ult, en meg azzal szorakoztam, hogy felvaltva vittem be neki edes es sos dolgokat ragcsalni. Neha vittem gyumolcsot is. Alig varom 17et, akkortol nem dolgozunk, es kelhetek minden nap delben, lustizva.


posted by Sun at 1:15 AM

 

Powered By Blogger TM