Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Friday, November 26, 2004

 

Tegnap nagyon kicsinalt minket Miriam pilatesen, tovabbfejlesztettuk azt a feladatot, ami mar onmagaban is szenya volt, ulve kis gomboc, bokafogas folhuzott labakkal es egyenes derek, majd hatragordules es vissza balanszba, de nem lenduletbol, hanem izombol. Na, ebbol lett ugyanez, csak nyujtott, terpesz labbal, bokafogassal. Nem igazan leltem a balanszomat. Utana rohantam Szandihoz, Viki mar ott volt, mentunk a Struccba, odajott Zsuzsi, eleg szar allapotban, tobbszor majdnem elsirta magat. Ket parbeszed, amitol meg mindig rohogok: Nincs penzem, mert nem tudok dolgozni a labaim miatt, mondta Szandi, erre Balazs: Megtanitalak tipp-mixelni. Ezt artatlan fejjel es segito szandekkal mondta, a masik meg Erika volt, igen, van par no, akire nem is emlekszel, Balazs. Jo, de sokra igen. Peldaul az Orsira is. Igen, de arra sajnos o is.
Reggel meg a fonokom telefonalt, hogy meg mindig reszeg es csak kesobb jon. A Fix TVben lett volna interju veluk, az egyuttessel, de nem akartak beengedni a gitarost, mondvan, irto reszeg. Erre Zoli osszeverekedett a producerrel, es kidobtak oket. Utana elmentek a Muhelybe es nagyon berugtak.


posted by Sun at 1:58 AM

Thursday, November 25, 2004

 

A delfines hirt megneztem ejfelkor a CNNen is, aztan siman elajultam. Elotte ugyan meg eszembe jutott valami nagyon vicces, amire reggel mar nem emlekeztem, tudom, hogy egesz nap ez fog az eszemben jarni. Pilates utan rohanok Szandihoz, ott utkozom Vikivel is, aztan tepunk Struccba, odajon Zsuzsi is, Dorirol viszont semmi hir. Tobb nev nem jut most hirtelen eszembe. :) Elkezdtem osszeirni a cimeket, hogy kinek kuldok karacsonyi lapot, es dobbenten tapasztaltam, hogy a legtobb ismerosomnek megvan az e-mail cime, a telefonszama, landline meg mobil is, de a cime, az nincs. Nem kuldhetem a munkahelyre, vagy igen?


posted by Sun at 2:10 AM

Wednesday, November 24, 2004

 

Egy delfincsapat mentett meg negy uszot egy feher capa tamadasatol. A feltucat delfin vedogyurut vont az uszok kore, majd a viz csapkodasaval riasztotta el a tamadot. A tengerbiologusok szerint a delfinek altalaban segitokeszek. - ez volt az indexen, ja, tudom, a kubai menekulteket is rendre megmentik, mert jofejek. Meghallgattam Badi Diszkovagas cimu musorat is, igaz tegnap volt az eredeti, de meg egy hetig le lehet tolteni a Tiloson. Egyebkent meg Billun jar az eszem.


posted by Sun at 4:14 AM

 

Tancorara egy liter tejjel erkeztem es foltoltodve tavoztam, annyira azert nem ment jol, bar megfigyeltem, hogy az ujonnan bevett koreografiai reszek masnap sokkal jobban mennek, gondolom, este, almomban dolgozik az agyam es osszeall a pek. A tej meg azert volt, mert Zsuzsi megkert, hogy megint csinaljak neki olyan sajtos-besameles szoszt meg pastat, es a reggeli kavenk veszelyeztetve volt az anyagfelhasznalas miatt. Plusz beszereztem 3 salat, gondolva arra, hogy csak tavaly elhagytam ugyanennyit bulizas kozben. Kicsit ugy erzem, logok a levegoben es csak suhannak el mellettem a napok.


posted by Sun at 1:14 AM

Tuesday, November 23, 2004

 

Elaludtam es Zsuzsi meg nem volt otthon, hogy megnyugtassam magam, azt almodtam, hogy hazajott es elmeselte, milyen jot mulatott a Trafoban, es azert jott keson. De nem, f1ig dolgozott, reggel egy oran keresztul nem tunt el a parnanyom az arcarol. Nagyon harapos volt, de kerte, hogy csinaljak neki ujra pestos-besameles tesztat, ugyhogy ebedszunetben folvasaroltam a Spart.
Vikit es Szandit megkertem, hogy zsirozzunk le egy utkozot Dorival es beszeljuk meg a dolgokat, mert bar en sem vagyok boldog egyes megnyilatkozasaitol draga baratnomnek, szerintem a kiutalos-sunnyogos hozzaallas vegtelenul ovodas. Azt kerdeztek, hogy akkor mi lesz, ha elsirja magat. Jezusom, mi van a fejukben. Futobolond vagyok, nem vitas, de neha meg igy is en vagyok a legrealisabb. Neha meg szerencsere ok. :)


posted by Sun at 5:45 AM

Monday, November 22, 2004

 

Ahhoz kepest, hogy egy heveny gyomorrontas miatt szombaton sugarban hanytam, eleg sok minden tortent hetvegen, tobbek kozott egy folszabadult cicazas Andrassal es egy vasarnap delutani melybeszelgetes Juliaval. Neki meg azt mondtam, hogy lehet, hogy rosszul fog neki esni, de elmondom, hogy miket gondoltam es miert, de azt is elmondtam, hogy a velemenyem azota megvaltozott, miota tobbet jarok hozza es azt kell, hogy mondjam, hogy ne haragudjon es nagyon szeretnek segiteni, ha barmiben tudok, azonnal hivjon, de arra is szamithat, hogy sokat leszek nala. Eloszor eleg fura fejjel nezett, mert kegyetlenul kitalaltam, de aztan rajott, hogy mirol van szo es akkor mar jol volt. Nem volt konnyu menet.


posted by Sun at 2:01 AM

 

Powered By Blogger TM