Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Friday, November 19, 2004

 

Allandoan a varos verkeringeseben, jo vicc, reggel kotom a cipofuzomet, a kukasbacsi meg vigyorog es messzirol uvolt, hogy "magacskabol jo feleseg lesz, ha ilyen magasra tudja rakni a labait. mar ne haragudjon, nem sertesnek szantam, de olyan ekszer labai vannak, tudja, nyakbavalok." Aztan elkisert egy darabon es jol elnevetgeltunk. Pedig addig tok szar kedvem volt. Tegnap voltunk Szandinal, vegulis nem tort el a laba, de meg 6 hetig legparnas sportszarakkal kell nyomulnia, egyik cipoje sem jo ra es nagyon gyorsan kifarad. Vittunk neki a Rotschildbol marcipan repat, amire o, es a 2 unokatesoja is azt hitte, hogy igazi es beleharaptak, mi meg vartuk a hatast, ami persze nem maradt el.


posted by Sun at 1:29 AM

Thursday, November 18, 2004

 

Megall az eszem. Tegnap a streching utan szallnek fol a villamosra, segitettem leszallni egy idos neninek, mogule kifurakodott egy oreg bacsi es ahogy elment mellettem, az egyik kezevel vegigsimitotta a melleimet. Hirtelen kopni-nyelni nem tudtam, a villi mar berregett, folszalltam, de hazaig forgott a gyomrom. Kitertem a nemletezo hitembol.


posted by Sun at 1:42 AM

Wednesday, November 17, 2004

 

El ne kiabaljam, erzem, hogy toltodom fol, ha csinalok valamit, vo cselekves, akkor az nem kivesz belolem, hanem meg energiat ad. Hivott tegnap Hugi, majdnem elutott egy auto, amig beszeltunk, utana hivott Hugi expasija es ot is majdnem elutotte egy auto kozben. Most akkor osszeall a pek vagy mi van, hatradoles meg jocskan arrebb, azt tudom, de vegre megint kezemben a gyeplo. Gyite. Horsie.


posted by Sun at 1:40 AM

Tuesday, November 16, 2004

 

16. A TORONY

Valtozas, robbanas, atalakulas

Az elet barmely teruleten gyokeres valtozasra kell szamitania. Nem konnyu meghozni a dontest, mert talan meg on sem tudja igazan, mit is kell tennie. Lelke melyen erzi, hogy foldig kellene rombolni mindazt, amit eddig epitett, hogy a helyebe egy sokkal szebb és jobb vilagot hozhasson letre. De sajnalja is a multat, kotik az emlekek. Ez tehat a kritikus dontesek idoszaka, affele atmeneti korszak. Gyokeres valtozas (uj munkahely, esetleg teljesen uj munkakor, koltozes, szakitas, hosszu ideje tarto parkapcsolat vege es minden teren valami uj kezdete) varható most. erthet?, hogy nehezen dont, mert sajnalja elhagyni a regi, megszokott eletstilust, szokasokat, kornyezetet. Csakhogy a mult es a jovo egyutt nem tarthato fenn. Karinthyval elve: egyszerre nem lehet "kinn es benn". Eloszor egzisztencialis
ugyeiben varhato atalakulas. A megszokott korulmenyek valtoztatasa, a konvenciok lerombolasa idoszeru. Ami a helyebe jon, fenyesebb, mint amitol el kell koszonnie. Meggyengitheti a valtozas kinjait, ha maga megy elebe a dolgoknak! Nezzen magaba, nezzen szet maga korul és vegye eszre, mi az, ami mar elavult, hatraltato, amitol mielobb meg kell szabadulnia. Ne ragaszkodjon dolgokhoz, de meg emberekhez se, ha azok hatraltatjak.

Lehet, hogy a partnerehez fuzodo kapcsolata kerul uj alapokra, mindenesetre a regi, megszokott elet helyett most uj kezdodik. Olyasmi tortenhet, ami arra keszteti, hogy ralasson sajat hibaira, igy azoktol megszabadulhat. A sors olyan helyzeteket talalhat, amelyek felboritjak eddigi elkepzeleseit.

Igen, igen, igen, koszonom. :)))))posted by Sun at 5:28 AM

 

Szandit nem befolyasolja a helyvaltoztatasban az, hogy fekvogipszben nyomja, mar egy hotelben virul Johnnal Szloveniaban. Dori ugy dolt ra, mint egy konyvszekreny, azt mondta, Zsuzsi meg azt, hogy Dorin ez mar isteni buntetes, ezt nagyon nem ertettem, mert Dori aztan vegkepp leszarta, hogy Szandi hogy van, sot, a felelosseget is elharitotta magarol. Tolem meg azt kerdezte, hogy jol erzi-e, hogy a fozocskezes amolyan potcselekves nalam. Mondtam, hogy a fasszopast kivalto potcselekves, valoban, egyebkent meg szedje mar ossze magat es ne sertegessen, el sem tudja kepzelni, hogy esetleg azert csinaltam, hogy Zsuzsinak es a szuleinek oromet szerezzek.
Szornyu almaim vannak, annyira valosagosak, de kozben vicces reggel a kavet kavargatva vegiggondolni a jelkeprendszert, pl. hogy mindenkivel csokolozom es azert, mert mindenkire azt hiszem, hogy az egyvalaki, es ez utan az alom utan volt a mellkasomat osszeszorito vaspant lepattanasaval jaro flash. Tehat az almok tenyleg segitenek neha. A fellegek gyulekeznek mas dolgokban felettem, fokuszalnom kell es cselekedni. Ne erjen semmi folkeszuletlenul.


posted by Sun at 1:39 AM

Monday, November 15, 2004

 

Csupa nagyon jo dolog tortent a hetvegen, eloszor is hirtelen leraztam magamrol a demon in the darkot, olyan erzes, mintha 40 kilotol szabadultam volna meg. Nem tudom, hogy eppen most miert, meg hogy hogyan, de nem is gondolkozom ezen, hanem csak orulok neki, de nagyon. Penteken folmentem Juliahoz, ott babaztam 3 orat, nem vesztem el a hitem senkiben, addig dolgozom az ugyon, amig valamit fol nem mutat, szerencsere Julcsi megeri a kuzdest. Aztan rohantam az Incognitoba, mert Dori hivott, hogy szeretne beszelgetni velem, nem maradtam sokaig, de addig azt hiszem, mindent sikerult atdumalnunk. Aztan otthon Zsuzsi mar vart, nagyon rosszak voltunk, lementunk a Sohoba, es az egesz estet egy pohar pezsgovel mulattuk at, egy taplo olasz nem szallt le rolam, a vegen mar lokdosott, meg megprobalta kiverni a kezembol az ongyujtot, kivitettem a biztonsagi orrel, ahogy Doritol tanultam. Vasarnap megcsinaltam a bablevest, Annanak ezuton is szeretnek koszonetet mondani a receptert, mert nagyon-nagyon finom lett, az az igazi, old school vasarnapi bableves. Plusz Zsuzsi szuleinek csinaltam rakott krumplit, magunknak meg penne arrabbiatat. A penteki kilenges utan vasarnap mi voltunk a legjobb lanyok, csak ugy surogtunk-forogtunk az osok korul. Jol sikerult. Ma meg hivtam Vikit, hogy elmeselje, milyen volt a szombat estejuk, Dori raesett Szandira, aki most otthon fekszik fekvogipszben. Ugy sajnalom, ma megprobalok folmenni hozza.


posted by Sun at 1:00 AM

 

Powered By Blogger TM