Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Friday, November 12, 2004

 

Delelott nyomtunk Olival egy kemstorys akciot, leparkolt a malom elott, bevagodtam hozza a kocsiba es elszivtunk egy cigit, meg dumaltunk keveset, aztan jo ritmuserzekkel pont a fonokokkel egy idoben ertem vissza az irodaba. A cirkusz altalanos, Robi es Adam kovetkezetlensege mindenkinek folorli az idegeit. Este rohanas a Keletihez, edzes, most masodik alkalommal jott Viki. A pilates utan folmentunk Szandihoz egyutt, aki meg a tanitvanyaival foglalkozott 10 percet, kozben megjott Pinky, kifestettem a laban az egyik kormot es lementunk a Struccba, mert Szandi ehes volt. Amint beleptunk, Kotel azzal fogadott minket, hogy Dorit az elobb hivta Balazs, a szarkavarastol es titkolozastol folfordult a gyomrunk. Viszont lent volt Csikoska, ugyhogy egybol ment a drot Zsuzsinak, aki kaba negyed ora mulva be is futott. A vegere megint mindenki a mi asztalunknal ult, f1 korul ertunk haza. Remek vicceink voltak, bar en most csak Zsuzsinak kontraztam. Szandi meg eloadta az „5 perc mulva indulunk, ezt meg gyorsan szivjatok el, majd allok a barpultnal egy orat es 2 pasi csapja nekem a szelet” musorat, es gazdagabb lett egy strucctollal, mert a vazat, amit Pinky gyujtemenye szamara kertunk el, vegul megis otthagyta. Ugy szeretem ezeket a lokotteket.posted by Sun at 1:42 AM

Wednesday, November 10, 2004

 

Konferencia chatet nyomtunk negyen, Dori felvetese az volt, hogy mivel a tulaj egy tufa, a Strucc helyett csutortokon terjunk vissza az Incognitoba. Szandi es Viki amellett volt, hogy a Struccban van kaja es kozel van Szandihoz, menjunk oda, nekem meg tokmindegy volt, mindketto jo helyen van szamomra, a kaja meg nem erdekelt. Dori azonban csak irta es irta a magaet, odaig fajult a dolog, hogy Vikinek egy kapd be uzenetet is elkuldott. Delutan privatban meg kopkodott nekem egy picit, a tulaj meg a baratai, etc., de osszefoglaltam neki a dolgokat ekepp: ha belegondol, o levette a melltartojat, en az asztalon tancoltam es mintegy 10k HUF kedvezmenyt kaptunk, ezek alapjan valoban elvarhatjuk-e, hogy urinokent kezeljenek minket, vagy jogos a ferfiak reszerol a taplo nyomulas. Ervelesem nem gyozte meg, ha a Strucc lesz a holnap esti program, o nem jon. Vihar a biliben.


posted by Sun at 8:15 AM

 

Voltam ebedszunetben Julianal, a gyerek az gyonyoru, nemtom, hogy csinalja, de minden alkalommal egyre szebb. Alig birtam otthagyni. A helyzet valtozatlan, Julcsi idegzsaba. Utana Meryt elinditottam Trenttel lakast nezni, kis ido mulva mar spiccesen telefonaltak, hogy voltak szex boltban es ittak egyet a Swingben, lakast meg egyet sem lattak, de menjek veluk bulizni. Inkabb elmentem tancolni, f11 korul ertem haza, utana megprobaltam befejezni a Maupassant konyvet, amit - ugy tunik - evek ota olvasok, de meg mindig maradt 50 oldal, elborultam 1 korul. Pedig meg akartam csinalni a fejtett bab levest is, Anna lechatelte nekem a receptet, jegyzeteltem, meg el is mentettem a chatet. Penteken meg hivott a Millenarisra, idezzek multat? Mi legyen? Vallaljam a kockazatot. Almomban valamit kavartam a history szoval, szabdaltam, meg osszeraktam maskepp, anagramma, ilyenek, his story, lenyegtelen. A napsutes megjott, bizom a haladasban. Tevekenyen veszek reszt benne. Az iranyrol meg annyit, hogy a haladas maga pozitiv ertelmu szo.


posted by Sun at 3:28 AM

Tuesday, November 09, 2004

 

Nagyon fontos megfigyelest tettem: a vizjegyu nok reggel komak, rettento nehezen keszulnek el es a cigit sem birjak a legtobb esetben rendesen elnyomni.


posted by Sun at 1:22 AM

Monday, November 08, 2004

 

Csutortokon, miutan a Struccban a fonokkel az asztalon tancoltam, jol leirtam magam nullara, es a rendszer azota sem allt fol, valami sulyos depibe sikerult belemerulnom. Kurakent vettem egy nadragot, ami 38as, de lobog, jo vetel volt, aztan egy kardigant, ami ala kaba 40 reteget tudok folvenni, ez jol fog jonni, mert megint elhagytam egy kabatomat, meg egy borszoknyat, ami viszont bunteto jelleggel fogok hordani. A palacsinta partyt elnapoltuk, leneztunk a Havannaba, aztan az Irish Catbe, aztan Szandi jott ertunk Manfreddal es egy zsir BMWvel es lementunk a B7 VIPba, de 3ra otthon voltam, es 8kor mar mostam. Hetvegen kaba 6 gepet nyomtunk le, nem is ertem, miert veszek meg ruhakat, ha ennyi van. Varom a holnaptol indulo mozgas es -koordinacios kozpontu programjaimat, ez most az osszes oromom. Legalabb a tetu nap sutne. Ha ez most a legalja, akkor orulok, mert innen mar csak folfele lesz. Ebben bizom.


posted by Sun at 3:13 AM

 

Powered By Blogger TM