Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale





Archives:





visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Thursday, November 04, 2004

 

Apukammal beszeltem most, jonnek holnap, mert Aliz nevnap is lesz, meg Gyozo, es ez utobbi nalunk a fel csalad keresztneve. Hoz zolddio palinkat, meg Szilva 2000 lekvart, ezt mindig vidaman eszem. A kolbaszt, amit Misinek hoztam megis inkabb elbartelezem Szandival svajci csokira. Lehet, hogy kellett volna meg kerni par szalat, ha ez ilyen jo cserealap, bar szerintem a palinkaval is jo boltolast fogok tudni csapni. Plusz Juliahoz megyek ebedszunetben, o meg Huginak kuld kismama- es babaruhakat, most akkor vagy az osszekoto vagyok vagy a szallito, meg nem tisztaztam a szerepkoromet. Julia meselte, hogy elvitte a babat valami pszichoforumra, ahol azt hitte, hogy Vivit fogjak kielemezni, de persze a dokit nem lehetett atbaszni es egybol azt kerdezte, Julcsi hogy elte meg a terhesseget es a szulest, amikor meselte, majdnem folkialtottam, hogy hat errol beszelek en is, hogy nem a gyerekkel van a gond, meg ha o is az, aki sir. Fol volt haborodva, hogy orankent 5k hufert szembesitik sajat hibaival, ahelyett, hogy megszerelnek a gyereket. Tehat a holnapi napom, csakugy, mint ez az egesz het, rohanas lesz es balanszirozas, lelekapolassal egybekotott csaladi osszejovetel, es emiatt a palacsinta partynkat is at kell tenni valoszinuleg jovo hetre. Hogy holtbiztos lehessek abban, hogy valamit utkozben elbaszok, ra akartam venni Csabszit, hogy ma munka utan mergezzuk meg magunkat nalunk, de o meg pont mara tert meg, azaz tegnap ugy dontott, valtoztat eddigi eletvitelen, szivhatok egyedul.



posted by Sun at 6:36 AM

Wednesday, November 03, 2004

 

Csabi azt mondta, nem vagyok angyal megsem, o rajott, de mosolygott es meg kolcson is adott, hogy el tudjak menni balettozni, szerencsere ma mar vissza is tudtam adni, csak arra nemtok rajonni, hol csuszott el a matek. A tanc nagyon jo volt, az vigasztal benazaskor, hogy nem en vagyok a legbenabb, meg bele is tudok tojni magasrol, hogy masok mit gondolnak a labtartasomrol. Atletika kozben jobban mutatna a ferfiakat is megszegyenito meretu vallam, mint itt a torekeny tokmagok kozott, ez is teny viszont. De hat mit lehet tenni, most ez a kattanasom.


posted by Sun at 1:09 AM

Tuesday, November 02, 2004

 

A vonaton jegyzeteltem, mielott bealudtam volna, almomban meg osszekeveredett par cikk, amit a Mancsban olvastam es ebredes utan kerestem azt a cikket, ami arrol szolt, hogy egy petri cseszeben levo agy iranyitott egy vadaszrepulogepet, de persze nem talaltam. A jegyzetek a hetvegerol:
alom: nalam lakik, de alig erintkezunk, megelegelem, szakitok vele, pokol, kikeszules, utana egybol szocialis lesz, elmaszkal, eli vilagat, tul realis, ego fajdalom, erre ebredek, az atbaszottsag es kihasznaltsag erzesere.
hollandok: Anyucek falujaban, nemreg vettek egy hazat, nem akarnak hollandokkal lenni, magyarul tanulnak, a no - kortalan, egy 18 eves fiu anyja - feje rezeg, tulipanhagymakat hoztak ajandekba es imadjak a falut. atmentunk szombaton este, en forditottam, nagyon helyes emberek. elviszik a kiskutyat, most keszul az utlevele
kiskutya: teljesen meggyogyult a szeme, es sajnalom, hogy nem kertem el, annyira kibaszott cuki, nagyon jo kutya, de ugyanakkor orulok, hogy jo helye van, a masik kutyaval nyomulnak. tetoepites miatt nem mehettek ki az udvarra, nehogy rajuk essen valami, ulunk a hollandokkal hatan az asztalnal es ismeteljuk: teto, cserep.
macska: arisztokratikus, ha nalam van, a kutyak nem mernek odajonni hozzam, latom a macska fejen, hogy tudja ezt es elvezi a helyzetet. indulaskor megsertodik, a hatat mutatja, duzzog.
banat: Anyuc megkerdezte, hogy szeretnek-e lehozni valamit Nagymama lakasabol, egybol ravagtam, hogy nem, nyomaszto elkepzelni, hogy onnan barmit is elhozok, nem akarok oda ugy belepni, hogy nem jon elem es nyom a kezembe egy benti papucsot.
a vonaton bebogok es csunyan beszolok egy bamulo embernek. Bela kijon elem, megyunk hozza, semmi extra, odavan, en meg nem es ez nem jo, puha az arcom, a baba, es gyonyoru vagyok es a kezem is milyen finom es puha es es es, uuuuuuuuugy utalom magam.



posted by Sun at 2:03 AM

 

Powered By Blogger TM