Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Friday, October 29, 2004

 

just for me the church bell rang, de csak azert, mert keresek es kutatok es akkor persze, hogy talalok is, es azt szeretnem, ha minden jel arra mutatna, de persze csak jol atvagom onmagamat es csak hiszem, hogy talaltam valamit, markolom a nagy semmit es until this day sometimes I cry. remember when we used to play. na ja.


posted by Sun at 4:33 AM

 

Viki eljott velem pilatesre, arany szive nagyon cuki volt, aztan teptunk a Struccba, mikor jottunk fol a mozgolepcson, akkor hivott eloszor Dori, aztan Zsuzsi is, Szandit meg mi hivtuk, igy aztan 8:30ra mind az oten ott virultunk. Osszespanoltunk a pincercsajszival, a vegen mar ott ult az asztalunknal. Makos retest ettem, mak overdose, amit a tobbiek meghagytak, azt is benyomtam, hatha makom lesz (copyright by Olivia). Ma munka utan soprok delre. V alakban.


posted by Sun at 1:31 AM

Wednesday, October 27, 2004

 

Baszhatom ki a holdnaptaramat. Most olvasom, hogy teljes holdfogyatkozas lesz csutortokon. A csutortoki egyuttallas utan 2 es 1/2 evet kell varnunk a kovetkezore.


posted by Sun at 1:19 AM

Tuesday, October 26, 2004

 

Mindjart lefejelem a klaviaturat. Es meg csak szerda van. Oli hivott tegnap, a teleholdra akartunk fogni mindent, az osszes nyomisagunkat, de az csak csutortokon lesz. Jovo honapban penteki napra fog esni, elovigyazatosan kell majd eljarni. Jo sokat nevettunk kifigurazott elethelyzeteken, aztan rajottem, hogy 11 elmult es meg koszosan es budosen allok a konyha kozepen tanc utan, vegul ujra hajnali 1 lett, mire elaludtam. Reggel nem tudtam szempillat festeni magamnak, mert nem nyilt ki a szemem. A mozgaskoordinaciomat fejlesztendo probaltam ugy lepegetni az iroda fele, hogy kozben figyelem magam, de ez a mai reggel nem tamogatta ilyen iranyu igyekezetemet, mar azt is sikernek konyvelhetem el, azt hiszem, hogy a kutyaszarokat ki tudtam kerulni. Nem birok testtudatos lenni tompa aggyal. Onkritikam es szarkazmusom azonban nem serult, ezek a kozpontok mindig birjak a hatorszag tamogatasat. Sot - ahogy Oli mondta -, a fantaziamat sem rongalom azzal, hogy kulonfele medrekbe terelgetem. Feminista fellangolasom is volt, ujabb onmegfigyeles, darts kozben a kovetkezo meccsre keszulodo ket kihivonk kozul az egyik azt mereszelte mondani, hogy "a pasival meg ezzel a csajszival fogunk jatszani?" - a hangsulyt sajnos nem tudom erzekeltetni -, tarsa ugyan probalta elmagyarazni neki, hogy azert az a csajszi tartogat meglepeteseket, de ezt vegul csak akkor hitte el, amikor rettenetesen elkentuk a szajat. Tavol alljon tolem a karorom, csupan mint no voltam verig sertve, triplakkal buntettem, mantrazva valami alvo oroszlanosat.


posted by Sun at 11:49 PM

 

Misi rettento szegyenlos, alig beszel, kulon muveszet olyan temat talalni, ami tetszik neki, de megeri, mert akkor kivirul, csillog az a kek szeme es mosolyog, de ugy, hogy a terdem beleremeg. Bela tokmas teszta, levegovetel nelkul loki a suketet akar fel oran keresztul is, es nem hinnem, hogy zavarba lehetne hozni. A ketto kevereke kellene nekem megint ujra. Amikor hazaertem a Negrobol, folhivtam Belat, ezert aztan megint f1 volt, mire beneztem az agyba, ambivalens erzesekkel. A legszebb az egeszben, hogy egyikukkel sincs testi kontakt, de meg egy kezfogas sem, tiszta, platoi kapcsolatok. Ugyhogy ma megyek a tancoramra es kiizzadom-kipergem magambol a felgyulemlett feszultseget. Holnap a strechingen szinten, ugy erzem, a csutortoki pilatesnel es utana a Struccban mar semmi gondom sem lesz. Addig pasik mennek talonba. Hogy ok hogy vezetik le a feszultseget, azt meg majd megkerdezem.


posted by Sun at 1:46 AM

Sunday, October 24, 2004

 

Penteken Akos bucsubulija volt Misinel es Charlesnal, aztan a B7 VIP reszeben buliztunk, amikor az bezart, akkor meg atmentunk a Coronitaban, aminel asszem meg nem voltam sulyosabb helyen. Reggel 8kor nem neztem a taxis szemebe, majd estig aludtam. 7:43kor utkoztem Misivel es elmentunk vacsorazni az Okay Italiaba, majd hajnali egyig dumaltunk az Incognitoban, ahol Bandi azzal fogadott, hogy velem almodott egyik este, elmentunk egyutt nyaralni es azt hiszi, Dori is ott volt, de ebben nem biztos. Belat lepattintottam vasarnap is es elmentem Misivel a World Press Photo kiallitasra a Neprajziba, tobbszor rosszul lettem. Keso este ertem haza, reggel percekig nem tudtam folfogni, hogy miert akar engem ebreszteni az oram, koma vagyok jelenleg is. Ma a Negroban utkozunk Misivel, 7:37kor.


posted by Sun at 11:57 PM

 

Powered By Blogger TM