Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Thursday, October 21, 2004

 

Zolit szulinapja alkalmabol megvertem dartsban, aztan teptem a Struccba, ami nevehez hiven csak a madarbol keszult eteleket sorolta az etlapon, ebbol a korbol kimaradtam. Zsuzsi vett egy strucctojast, meg meg a villamosrol visszatelefonaltunk az etterembe, hogy a csikos inges fiu legyen ott jovo csutortokon is. Almomban meg a lepcson terdelve kotottem a cipomet, amikor a sarkon befordult az a bazi nagy fekete kutya, es ereztem, hogy elsapadok.


posted by Sun at 11:58 PM

 

Azt mondta ma nekem egy nagycsoportos, hogy hello, baby. :)))))


posted by Sun at 7:13 AM

 

Strechingen 2 polot izzadtam szenne, bujkal bennem egy flu, de mindent megteszek, hogy szamuzzem, karantenba zarjam a germoket, ne terjesszem es ne terjedjenek. A spargatol meg mindig fenyevekre vagyok, de nem torok le, es csak halkan, befele sikongatok. Hazafele a villamostol a hazig megint sirdogaltam, teljesen varatlan helyzetekben tor ram a hiany, meg egyedul is erzem magam. Idiota dalokat dudolok, "az almok mezejen talalkozunk meg, te meg en", es meg elottem is rejtely, hogy ilyenkor pontosan kire is gondolok. Mivel ma elmarad a pilates, utkozom a csajokkal a Struccban, ezzel biztositva, hogy veletlenul se tudjak benezni az agyba ejfel elott megint, mint mar egy ideje. Bela azt mondta, hogy ket vegen egetem a gyertyat. Mondjuk azt is mondta, hogy nagyon komoly lany vagyok, tehat ennek nem dolok be.


posted by Sun at 2:02 AM

Wednesday, October 20, 2004

 

Tegnap tancoltam, kezdo csoportja van Miriamnak a Trafoban, a pilates oran multkor megkerdeztem, hogy mehetnek-e es azt mondta, hogy persze. Aztan mivel most egy darab (Kinos, Awkward – jegyet megprobalok szerezni, ha nem is a premierre) bemutatojara probal, helyettesito tanar volt, de igy is nagyon jo volt az ora. Modern tanc es ahhoz kepest, hogy kezdo, eleg komoly koreografiakat nyomtunk, 2 oran keresztul. A vegen patakokban csorgott rolam a viz. Ehhez kepest meg egy randit is lenyomtam, hajnali egykor aludtam el. Plie, meg ilyenek jartak a fejemben es lehet, hogy a szombati masszazs miatt volt, de siman leraktam a terdeimet a fuleim melle. Kicsit nagyobb terpeszben, mint az atlag, mert elallnak a fuleim. Megint humoromnal vagyok. A gyomrom gorcsbe randul, ha egy idos nenit meglatok az utcan es elore felek november 1-tol, de testben es lelekben is edzem magam. Nem hagyom elkalandozni a gondolataimat, munka utan minden napra szervezek programot es hazaerkezes utan olvasok meg mosok. Maupassant nagyon jo, idezet egyelore most nincs, mert nem tudok valasztani.posted by Sun at 1:31 AM

Tuesday, October 19, 2004

 

Utkoztem a Chili V-ben Olival es Barbaraval, nem maradtunk sokaig, de igy is megint ejfel volt, mire agyba kavarodtam. A folkelessel vannak megagondjaim, meg a gondolataimmal. De a kornyezetembol azt szurom le, hogy meg mindig jo vagyok, Julia pl. azt almodta, hogy meghalt a gyereke, nem normalis a csaj. Csabszi meg jol osszetorte magat, valami dzsindzsaba zugott be hetvegen motorral, csoda, hogy foga maradt, alig bir beszelni, edeske.


posted by Sun at 1:00 AM

Monday, October 18, 2004

 

A temetes utan reggel hatig masszivan ittam a Chachaban, aztan 3ra elmentem a masszorhoz, alig aludtam, most sincs agyam. Hogy eltereljem a gondolataimat, lementem Zsuzsival a Trafoba, megneztuk a japan eloadast, aztan atcirkaltunk a West Balkanra, mert ugy volt, hogy Badi zenel, de elnezte a napot es penteken kellett volna lennie. Lent voltak Kormiek is, egy Szucs Judit szamnal nyomtunk escape-et, a B7nel olyan sor volt, hogy inkabb a Sohoba mentunk, ahol 4ig tancoltam az asztalon, alig akartak elengedni minket. Amig a taxira vartunk, megneztunk egy lovoldozos-autos uldozos jelenetet, tiszta Nueva York, vasarnap meg 2 barati latogatas kozott kicsit takaritottam. Ures a fejem. Nagyon hianyzik a Mama.


posted by Sun at 7:06 AM

 

Powered By Blogger TM