Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Friday, September 24, 2004

 

Tegnap nem csak pulcsi, de kabat is volt rajtam, abban reszkettem vegig a napot, most valamivel jobb, de meg igy jako nelkul is 3 reteg van rajtam. Mar most elkezdem a nyar utan valo sirast. Megment az agyam az elmult 3 napban - ez most a szerencseszamom? -, szinte minden osszefolyik,alvas, alvas, munka, streching, alvas, munka, pilates, alvas, munka, itt tartok jelenleg. A hetveget CSAK alvassal akarom tolteni. Vizumugyintezes sucks.


posted by Sun at 4:46 AM

Tuesday, September 21, 2004

 

Megtalaltuk egymast vegul, a benazasok kora lejart, az egyetlen nyelvi akadalyt a cirka 5 oras beszelgetes alatt a naspolya szo okozta, de amikor elokerestem a szotart es abban a szot, nyomban megbocsatott, mert meg soha nem hallott rola. A kovetkezo ot oraban nem beszelgettunk. Mindjart lefejelem a billentyuzetet, olyan hulla vagyok es alig ulok, de most dicsekszem es nem panaszkodom, Anyuc igy mondana. Vegas Mike.


posted by Sun at 3:42 AM

Monday, September 20, 2004

 

Vegre ossze tudtunk futni Billuval es dumaltunk egyet a Liszten penteken, aztan bementunk Zsuzsiert, humuszert az almheizerbe, mert Zs. is rakapott, utana orult buli, Charles szulinapja a Trendben, megamulatas, az est egy pontjan az egyik pincergyerek elottunk terdelt, Zsuzsinal csorgo volt es nagyon roptuk, a tulaj a sarokig jott velunk bucsuzkodni, es kerte, hogy jojjunk minel elobb es minel tobbszor. A karaoke csak egykivulallo szamara tunhetett gaznak, mert nagyon jok voltunk. :) Viki nalunk aludt, hason fekve pattogtunk a rohogestol meg reggel 6kor is, a konnyunk potyogott. El sem tudom kepzelni, hogy birt folkelni 10kor, de mennie kellett, mert este Danielnel volt a BBQ es premier filmvetites, Dani egy regebbi filmje, meg a mostani, amiben Szandi volt a foszereplo ment le. Vittunk popcornt is, meg ujra jot mulattunk, aztan Incognito, Zsuzsirol lepattintottuk Nicet, aztan Blues Alley, es egy rockabilly koncerten nyomultunk 2ig, Dori meg a Feszekbe is lement, de en mar az ajulas hataran voltam, meg kicsit csalodott, mert Mike-kal 2 estet benaztunk vegig egymast kerulgetve, 4kor hivott, de akkor mar aludtam. Vasarnap meg Zs. hazament 1-2 teli cuccaert, en meg takaritottam, hogy ha jon az anyukaja, minden rendben legyen, este pedig TV bambulason kivul masra alkalmatlan voltam. Mike hivott, pont addigra talaltam meg a telom, mire lerakta, visszahivtam, es mar nem vette fol. Komolyan, a benazas magasiskolaja. Penteken Andras is ott volt, nagyon kedvesen magara vallalta, hogy nem lett belolunk semmi, picit csokoloztunk is, de utana nem mentem vele haza. Napok ota nem hagy nyugodni, hogy honnan ismeros nekem Bacsfi Diana, es rajottem, itt tartottak nalunk a hungarista gyuleseiket, a malomban. Nemtom, melyik okor adhatta ki nekik a helyet, de parszor belejuk botlottam a kapuban, amikor mentem haza, egyszer meg pont Gyuri orditott veluk, hogy takarodjanak, Diana meg ordibalt vissza, de vegul nagy karlenditesek kozepette lekoptak. Mar kezdtem megijedni, hogy mashonnan ismerem, de egy mai telefon miatt osszeallt vegul a pek, az ember ugyanis e hungaristakat kereste, itt nalunk. Leoltottam eleg gyorsan. Megyek vissza szabira, nem tudom folvenni a ritmust.


posted by Sun at 1:11 AM

 

Powered By Blogger TM