Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Thursday, July 08, 2004

 

Az ugy volt, hogy abbahagytuk a meleg miatt a munkat 5kor es lementunk dartsozni, de annak ellenere, hogy mindent ugy dobtam ki, hogy egy triplat sikeritettem, nem birtam nyerni. Aztan hazamentem, nagyon gyorsan letusoltam es valami kulonos oknal fogva ugy ereztem, hogy azonnal el kell indulnom otthonrol. Ugy beszeltuk meg Trenttel, hogy valamikor 6 utan utkozunk, foljon hozzam, de az utcan futottunk ossze es nagyon megorultunk egymasnak. Soroztunk egy picit, aztan jott a baratnoje es Tommal utkoztunk a Pascalban - VEGRE visszajott, most eppen nalam alszik, nemtom, szegeny Balazs mit szolt az esti musorhoz. :)))))) Mivel csak a lokal sorozobe indultam, flip-flop volt rajtam, feher atletaval es egy hulye shorttal, igy mentem le a Buddhaba, asszem, ennel jobban nem lehettem volna punk.


posted by Sun at 11:20 PM

Wednesday, July 07, 2004

 

Modern kori csopogos nota: don't put the phone down on me. mindegy, ez csak ugy eszembe jutott. a szornyu viszont, hogy tegnap, amikor cigizes kozben felfedezo korutra indultam ismet itt a malomban, akkor megtalaltam a marciusi forgatas - hullak voltak mindenhol, meg a wcben is, csak meg mozogtak - forgatokonyvet es Peter Greenaway forgatott itt!!! ket lepesre tolem, itt volt es en nem is tudtam rola. mar hazahurcoltam a papirokat, de meg nincs veszve semmi, ugy gondolom, kozkincse teszem alkalomadtan. megneztem a 12 duhos embert, a Dunan nyomtak, nagyon jo film, utana hivott L es kielemeztuk az almomat, a kastelyos-iskolasat - "ez iskola - maga az elet" - es megfontolando, hogy a jovoben almodjak-e torpekkel, de az unikornis az nem gaz, es a lepcso sem volt annyira, mint az elore gondoltam.


posted by Sun at 11:20 PM

Tuesday, July 06, 2004

 

A 2 Csabaval es Zolival dartsoztam, az egyik Csaba kiborult, hogy en csak ossze-vissza dobalok, egeszen addig, amig fol nem hivtam arra a figyelmet, hogy a dupla 15 es a tripla 17, amit az elobb dobtam, az pont arra volt nekem eleg, hogy mindharmukra rairtam 47 pontot es en vezetek. Mert dobtam egy bullt is. Akkor inditvanyoztak, hogy 301et is jatszunk, es boldogok is voltak, csak aztan kiderult, hogy nekem eleg, ha dobok egy negyest es megnyertem, nekik meg meg mindig volt 80-90 koruli pontjuk. Ennyit a munkatarsaim megfigyelokepessegerol. Az elsot megis Zoli nyerte, eleg kemeny dolga lehet fonokkent, hogy mindig nyernie kell, gondolom a legerosebb kutya baszik elv alapjan, vagy nemtom, hogy mehet ez a pasiknal, marmint a dominancia cucc. Aztan elhagytam a kis plasztik szatyromat, az egyik taxibol a masikba valo atszallaskor, nem is gond, nem tul jo erzes az Incognitoba ilyen dolgokkal erkezni, vegulis csak egy kilo oszibarack, egy magazin es egy cukortarto volt benne, Dori mar vart, nagyon jot beszelgettunk, csak kozben telefonugyeletet tartottam, Tomi, Zsuzsi meg meg paran hivogattak az itteni dolgok miatt es az allandoan a lemerulesevel oruletbe kergeto telo ezuttal persze nem birt lemerulni, Dori meg szegeny hallgathatta az egyik oldalt es nezett fogalom nelkul. Nem olyan hivasok voltak, amiket gyorsan es fajdalommentesen be lehetett fejezni. Hazafele a villamoson nem birtam ki es egy bucival lapatoltam a szezammagkremet befele, aztan elajultam tele hassal ejfelkor. Balazs zokniban nyomul otthon, beszarok rajta.


posted by Sun at 11:33 PM

Sunday, July 04, 2004

 

Megint nem jutottam el jogara, mert Lval mentem ki az Ikeaba, aztan megneztuk az Obit, a Praktikert es vegul a Baumaxban vettunk rengeteg novenyt,mert L eloszor a viragtartokat vette meg, aztan vett csak hozzajuk viragot. Folcipeltunk mindent hozza, aztan o elment megnezni a Shreket Kval, en meg siettem haza, mert jott Dori, akit most mar vegkepp nem ertek, ha annyira nem birja Zsoltot, akkor miert tolti az egesz hetveget vele. Hoztak nekem meggyet, de nem maradtak tul sokaig. Amikor Balazs hazajott, azt latta, hogy fekszem az agyon es mar pont elkezdte, hogy milyen jo is nekem, hogy egesz nap semmit nem csinalok, de aztan elmondtam neki, hogy mennyi mindent csinaltam, meg latta, hogy ragyog a lakas, es akkor visszaszivta a kezdodo bunkosagot. A TCMen adtak a Veszedelmes viszonyokat, a kosztumos, amerikai valtozatot, nem a franciat, azt neztem, meg sirtam is egy picit a vegen, pedig mar lattam parszor. Angolul jobb, a nem vagyok a magam ura ugy hangzik, hogy it's beyond my control, megint fogalom nelkul bamultam a multba.


posted by Sun at 11:48 PM

 

Penteken foljott Viki, meg Trent, aki az ablak elott ugralt es ordibalt, aztan lenyomott nekunk egy virtualis fozoshow-t, megjott Gyorgyi, a baratnoje, meg Dori, meg Balazs is, valamikor 11 korul atmentunk B7be, es sok drama (Akos, Viki pasija tepak volt, aztan sirt, mert leutotte az unokatesojat) meg tanc utan reggel 5re hazaertem, azaz egy vadidegen pasi megkerdezte a Nagymezo utcaban, hogy hazavigyen-e es hazavitt, nagyon rendes volt, a haz elott kirakott, kezdek ujra hinni a pasikban, amig jol pofara nem esem. 11ig aludtam, de utana lustulast tartottam, olvasgattam az agyban, aztan jott Viki, elmentunk az Incognitoba, aztan haza, beszelgettunk, meg logtunk, megjott Balazs es elment Vikivel Rioba, en meg befejeztem a napot. Ma meg teljes erobedobassal takaritottam, mindent lefertotlenitettem, es folporszivoztam, Trent es Gyorgyi foljott tusolni es nagyon meglepodtek, amikor azt mondtam, hogy nem megyek veluk moziba, mert takaritani szeretnek inkabb. Most en hivtam fol Olit, sokat dumaltunk, ugy veszem eszre, hogy mindenki megint nagyon be van keszulve. Barbara ott volt nala egyik nap es arrol beszelgettek, hogy elmennek terapiara, de Barbara mondta, hogy o mar kiprobalt parat, de csak annyit ert el, hogy most mar elobb esik le neki a tantusz, ha at akarjak vagni a fejet. Megyek jogara.


posted by Sun at 5:18 AM

 

Powered By Blogger TM