Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Tuesday, June 15, 2004

 

Ha minden masnap szembejon velem egy pasi es fordultaban ordibal nekem, hogy szerelmes lett belem es legyek a babaja, akkor en is lehetek minden masnap masba szerelmes, ugye?
Almomban megint orultsegek tortentek, most sajnos nem emlekszem reszletesen az egeszre, apro flashek vannak csak, de teny, hogy szenne csipett egy szunyog, biztos kint volt a derekam, mert azt a tajekot tamadta, meg a labfejemet. Nincs annal idegesitobb kin, mint amikor az ember labfeje viszket.
Felalomban betenferegtem az irodaba es minden egyiranyu utcanal halat adtam a sorsnak, csak egy iranyba kell neznem, nem johet a veszely csak ugy akarhonnan. Jo lenne ezt atelni elvont sikon is.


posted by Sun at 11:30 PM

 

Mondtam Huginak, hogy szervezek neki lanybucsuztato partyt, de nem lelkesedett az otletert, mondtam, akkor legalabb bulizni jojjon el velunk egyszer, meg az eskuvo elott. Mondjuk megrendelem a chippendale sracot 8-ra, kisorsoljuk, hogy melyikunk legyen a menyasszony, nehogy megkavarjuk a vetkozo agyatlant azzal, hogy nincs, aztan ha a srac elment, hivjuk Hugit, hogy johet es indulunk bulizni. Megint altalanositok. Lala ezert nagyon leszurt, nem csak engem, hanem harmunkat, hogy hallgatta penteken, amit a pasikrol mondtunk, es hogy altalanositunk. Tehat, ha egy pasinak jo teste van es ezzel keresi a kenyeret, akkor szerintem unalmas es agyatlan tepak. Ez az altalanositas. Ugyhogy majd kideritem, hogy a megrendelt chippendale TENYLEG ilyen-e, ha nem, akkor kis korbacs es mea culpazas. Ha igen, akkor viszont Lajos oriasit tevedett. Mert nem csak altalanositok, de raadasul egy, random minta alapjan itelek es beskatulyazok. Hehe, ennek pont az ellenkezoje igaz, de ezt nem fogom Lala orrara kotni. Plusz azt hiszem, pont az is tema volt, hogy mar mindannyiunkat, meg Szandit is (!) lefasszopozta az akkori baratja, ezert is gondolom, hogy 1:1, es miert ne. Megint rosszul csinaltam valamit, mondhatnam, ha nem bugyogna egybol a szarkazmus a gegemben. Likvid szarkazmus, szabadalmaztatom.


posted by Sun at 12:24 AM

Sunday, June 13, 2004

 

Ezt a hetveget az ellensegemnek nem kivanom. De tenyleg. Penteken a csajokkal nyomultunk az Incognitoban, aztan Szandiert jott a Kobi es leleptek, Viki, Dori meg en atcsattogtunk hozzam, aztan amikor megjott Lala, atmentunk a Rioba, reggel 6ra ertem haza. A szombat odaveszett, vasarnap pedig Hugi leendo aposanak 60. szuletesnapi bulijan voltunk, csupa hazas ember es ferjezett no, plusz gyerekek. Nem lettem jobban. Sot. Aztan este hivott Olivia, pontosan 1 orat, 4 percet es 11 masodpercet beszeltunk. Alvasnak a kovetkezo 2 oraban lottek, de az almom mindent bepotolt, meg most sem hiszem el, hogy egy egesz estes akciofilmet, amiben volt egy kis sci-fi beutes is, almodtam meg. Szerepelt benne egy varazsteknos, kulonbozo rosszfiuk, de oket likvidaltam, autos uldozes, paroka es egyeb alcak, urhajos uldozes, repulogepes tamadas, zuhanas es gyakorlatozas, 23 emeletnyi lepcso folrohanasa es liheges, szerelmi jelenet, de a full erotikus valtozat, annyira eletszeru volt. Folyamatosan nyomtam a szundi programot 7 es 8 kozott, de meg igy is tul koran ertem be.


posted by Sun at 11:58 PM

 

Powered By Blogger TM