Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Wednesday, June 02, 2004

 

Kedden utkoztunk a csajokkal, mert mar nagyon regen nem tudtunk ugy igazan beszelgetni, Andrassal megbeszeltem, hogy ha vegez, odajon Inc.ba, de f10kor irt, hogy meg mindig dolgozik. Akkor mi mar az Old Man'sben voltunk, mert Dorira racsorgott Roy, hogy ha nem akarja, hogy vegleg megsertodjon, menjunk le a koncertjukre. Ott azzal szorakoztam, hogy a meg mindig tepero ukran kontakttol erkezo sms-ekre kitero es osszezavaro valaszokat adtam, de kozben ugy tunt, megis akarok valamit. Benyalta, de aztan bevallottam mindent. Meg jo, hogy van humorerzeke, ha mar agya nem sok. Dorival meg megbeszeltem mindent, az utobbi idoben elszaladt vele a lo, de hat megszakadt a szivem, mikor vegul kibujt a szog a zsakbol es bemondta, hogy a nagy vidamsag es mindentleszaras mogott az van, hogy rettenetesen egyedul van, annak ellenere, hogy 2 pasival is nyomul, maganyos es zavarodott. Viszont az uj munkahely legalabb jo, egy galeriaban nyomja, ezt az allast neki talaltak ki. Szoval megvolt az egymasraborulas es megbocsatas, fasz kivan, hogy meg duhos sem lehetek ra. ;-D.
Tegnap volt az utolso streching, lementem spargaba, valamit ki kell talalnom, hogy augusztusig kibirjam, mert akkor lesz a kovetkezo. Asszem kontaktolom Olit es elmegyek vele capoeirazni, az legalabb ketszer van egy heten, es kozben otthon nyujtok. Hatha sikerul az angol sparga is, vagy az a francia? Nem vagyok ezzel tisztaban, de a masik. Ami most meg nem megy, na az.


posted by Sun at 11:41 PM

Tuesday, June 01, 2004

 

Penteken legnagyobb meglepetesemre jelentkezett az ukran kontakt, de lepattintas aldozata lett, megpedig az esti buli miatt. Ugy indult, hogy Dori telefonalt, hogy majd erkezik, mert a Baleseti sebeszeten varrjak eppen ossze a karjat, kisebb randi-baleset, a doki azt mondta, ha tompa matatast erez, akkor az OK, ha eles fajdalmat, akkor szoljon. Dori mondta, hogy a tompa matatashoz mar hozza van szokva.
Aztan tolunk egy Porsche Carrera hatso ulesen jutottam el a Hoviragba, Vikivel vegig sikitoztunk az uton, annyira jo volt. Szandi azt mondta, hogy o egy Ferrarival erkezik. Amikor odaertunk, mar volt ott egy, de Szandi egy masikkal jott. :-))))A party ezek ellenere nagyon jol sikerult, Viki eltort, de semmi gond nem volt, mert meg Noszaly is a segitsegunkre sietett, egyutterzeseben meg sms-eket is kuldozgetett. ;-D 7 korul lekoptam, miutan Vikit elhelyeztem biztonsagban egy takaro alatt, nem lehetett vele beszelni, a gin TKOval gyozott. Aztan szombaton otthon benaztam, nagyjabol az ukrajnai kontakt lebontasaval mulattam az idot, vasarnap meg Nagymamahoz mentem es onnan Anyucekhoz, ahonnan, feltoltodve a videkkel, macskaval, kutyakkal, tegnap estem haza, kesett a tetu IC, es kutya nem kerte a jegyem, fakmav. L meg ma hivott, hogy kiraboltak a Piafban. Megyek jovo het vegen is inkabb videkre.


posted by Sun at 2:38 AM

 

Powered By Blogger TM