Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Thursday, May 13, 2004

 

Streching utan egy kliens miatt ismet a Liszten kotottem ki, most is szedulok, viszont Frici beszopta a nagy faszt, hogy ne legyek meg ennel is vulgarisabb. Allando rivalizalas egisze alatt probal tepakoskodni, am tegnap, ugy tunik, melle fogott. Probalok komoly maradni. Szoval, Zoli es Andi Frici erkezte utan balra el, mi ottmaradtunk harman, Darrennel, de megjott F. 2 dodgy haverja, egy 19 eves csaj es pasija, ez a maximum, amit roluk el tudok mondani. Frici innentol megprobalta atvenni az iranyitast, kirangatott a zsebebol mintegy 10 egysegnyi, kellemes bukeju fucit, aminek egy reszet hirtelen be is csivirtem, ott, a ter kozepen. Vilmos adta hozza a batorsagot, meg azok a kek szemek, a szoke angol kis hercegen. Hercigen. Mondom, faradt vagyok. Frici ezek utan ratert a klienselterito slick idiotizmusra, 3 kurvat rendelt hazhoz, am a brit inkabb velem libbent tova. Nem szep a karorom, de a markomba rohogtem, azaz egymas markaba rohogtunk az angollal, aki kaba 23 mp alatt latott at a szitan, es rabolta el a szivemet. Ma meg DOrival szolidaritva megyunk a ZPba, de ettol mar elore fazom, mit fog szolni ujdonsult angolom a triumviratushoz. Asszem, megkerem Olit, hogy tamogasson megjelenesevel, legyen az est fenypontja. Minden segitsegre szuksegem van, mert a tegnapi osszecsapasban kifaradtam. Lovagi torna, Frici arccal a sarban, almaimban, a valosagban csak a ter koven terdelt. Elottem. Jiha.


posted by Sun at 3:13 AM

Sunday, May 09, 2004

 

Saturday night, Saturday night, Saturday night, de csak a hatterban enekelve es az is egyre halkul. Csak ez az erzes nem halkul bennem, basszameg.
Penteken nem ment jol a darts, viszont utana megint beindult a nyero szeriam rulettben, Oliver ugyan jobb volt, mert o 6k nyeremennyel tavozott. Aztan - bar meg mindig nem tudok pokerezni -, a kartyaasztal mellett folytattam a nyerest. Amikor megjott Eddie, atadtam neki a terepet az osszes megnyert chipemmel egyutt, ezert aztan utana egesz este kulonbozo penzeket probalt a kezembe nyomkodni. Nem hagytam, es a hotelszobajat sem akartam latni, hazakisertem es a bucsuzoul a homlokara nyomott puszi elcsattanasa utan beugrottam egy berautoba. Szombaton mentem segiteni Dorinak kostoltatni, a Marriottba, este 6ig ki sem keltem az agybol, hogy ezt rendesen vegig tudjam nyomni, par gyogysor utan mar szocialisabb es kevesbe zold lettem, Viki 11re jott ertunk, de addigra mar annyira osszehaverkodtunk mindenkivel, hogy meg maradtunk egy orat, a fotos is megtalalt minket, szerencsere, remelem, legalabb a netre nem kerulnek fol a kepek. Mivel a Fat Mo'sban szornyu volt, a bogreinkkel a kezunkben - a bulin kaptuk es mivel tenyleg jol neztek ki, nem akartuk osszetorni oket vandal modon - ellibbentunk a B7be, ahonnan 2kor osszeesesre hivatkozva tavoztam. Persze megint berautoval. Oregszem, vagy mi. Mar nem birok 3-4 napig folyamatosan reszeg lenni. (Szarkazmus on, cinizmussal kezenfogva) Ma mar annyira untam a sajat lustasagomat - azt almodtam, hogy almodom es atalszom a napot es ezert szarul erzem magam ebredes utan -, hogy vad takaritasba kezdtem, meg nyuzsogtem. De egyebkent ugy erzem, kezdek csendes apatiaba suppedni. Ja, es elegem van a nos ferfiakbol. Rettenetesen. Mindegyik menjen haza a felesegehez es annak a fulebe suttogja, hogy milyen gyonyoru es fantasztikus. You have such a beautiful frame. Nah, persze. Go home. En igy vagyok rassziszta.


posted by Sun at 7:38 AM

 

Powered By Blogger TM