Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Wednesday, May 05, 2004

 

A kedd az en napom, nem veletlen. Megint lenyomtam a fiukat darstban, aztan eddigi osszes rekordomat megdontve 23 perc alatt gangoltam az Incognitonal, randevu vonal, hat nem kek a szeme, hanem barna, de viszont tenyleg Jim Caviezel lookalike. Jo keson ertem haza, es a mosas mar megint ugy jart le, hogy nem voltam otthon, teregetes inogva nem nagy elvezet. Ne utanozzatok, szevasztok.


posted by Sun at 1:06 AM

Tuesday, May 04, 2004

 

Intuitiv fozest csinaltam tegnap este, batran belevagtam, konyv es segedero nelkul (nem volt ketsegbeesett telefon Anyucnak vagy Julianak, se atrohangalas a szomszed nenihez), es valami isteni lett a cucc, az lesz ma az ebedem es a vacsoram. Mivel Juliatol tanultam fozni, nem birok kis adagot, tehat szerintem ma mindenki azt eszi itt bent ebedre es meg en is vacsorara. Most meg gyurni fogok kisadag-fozesre, ha egyedul van az ember, nem kell sok kaja, nem akarom ugyanazt enni harom napig. Ez a masik aspektus, nem elhanyagolhato. Foljott Viki, randaliroztunk sokaig, egyedul sem vagyok tul jo, de ha parban vagyunk, meg veszelyesebb a tortenet. Nagyon rosszak voltunk.


posted by Sun at 12:11 AM

Monday, May 03, 2004

 

A pentek orulet volt, a varos a feje tetejen, persze ettol en is elememben voltam. Ejfel utan is meg mindig csak azt egyeztettuk Olival, hogy hol fussunk ossze, ezt delutan 4tol csinaltuk es mi lett a vege? Nem talakoztunk. Inkabb a spontan dolgokban kezdek hinni. Meg mindketten egyszerre jottunk ra, hogy a Novak Peter nem rossz pasi. Annyira izgultam megint az utazas miatt, hogy az este megprobaltatasai ellenere folpattantak a szemeim reggel 8kor, gyorsan kiteregettem, ez este elmaradt, mert nem volt kedvem a dobba hanyni, es visszafekudtem meg egy orara. Aztan Anyuceknal nagy unneples, 3 szulinap egyben, meg Anyak napja, szedtunk orgonat, old school dalolasos unneplest csaptunk es Hugi megkert, hogy legyek en a tanuja az eskuvojen, ami augusztusban lesz, 1 nappal Anyucek 40. hazassagi evforduloja utan. Szoval megint a csalad nyert, de banja kanya, annyira jol ereztem magam. Ultem kint egy faronkon a kertben, a macska az olemben, a lokott kutyak hoztak vissza az aportfat feszt, nem gyoztem eldobalni, Apuc a rotacios kapaval kuzdott, de nem tudtam neki segiteni, mert az balesetveszelyes lett volna (ezt o mondta, biztonsagtechnikai eloadas, meg jo, hogy tuzvedelmi nem volt, neki is a cigi logott a szajabol feszt). Anyuc meg a kenyersuto gepere kattant ra, 3-4 orankent eloallt valami friss bucival, a legjobban a kukoricas sikerult, szerintem. Meg vittem neki csiratalat es mustarmagot csiraztattunk. Hazafele siman elvert az eso, meg a jeg, de aztan bebujtam a konyvemmel az agyba, a jo melegbe es doromboltam.


posted by Sun at 6:30 AM

 

Powered By Blogger TM