Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Thursday, April 29, 2004

 

Most mutatott Oli egy oldalt, amit nem is ertek, de rem vicces, szerintem. www.siklos.hu es ott a Fokusznal, bal oldalon vannak a tanmesek http://kemo.intro.hu/stuff/pikz/500x500/, itt. Az oldal egyebkent Siklos web site-ja. Hogy kerul ez oda?
Megfogadtam mar parszor, hogy nem fogok masnaposan jonni dolgozni, semmi esetre sem megyek hetkozben bulizni, DE ezt most nem lehetett kihagyni. Az A38on jatszott az Imperial Crowns es Viki jovoltabol VIP listasok voltunk, a backstage-en ittunk es ettunk, aztan a dobossal, Billyvel es Dorival lementunk a Feszekbe. Ott talalkoztunk Erickel, aki valami new yorki pasi sok (3?, jol emlekszem?) hangstudioval, azok es egy gyonyoru mosoly boldog tulajdonosa. Mester Tomival volt, Dori ragyogyult Billyre, en meg Ericnek loktem a hulyesegeket, asszem jo nagyokat, mert folyamatosan nevetett, de en is, nagyon jol ereztuk magunkat. Szerelmes vagyok. Meghivott a ma esti bulijara, azonban munka utan en nyilegyenesen bevonulok a parnaim koze es majd ott sohajtozok Eric utan 2 masodpercig, utana mely es pihenteto alomba zuhanok, terveim szerint. Jelenleg ez a pasizas nalam, remeg a terdem, idiotasagokat csinalok es mondok, abrandozok, aztan hagyom a fenebe es inkabb alszom meg olvasok. Mit nekem tavasz. Bekaphatja.


posted by Sun at 4:54 AM

Wednesday, April 28, 2004

 

recipe for love: huge scoop of friendship, 1 cup caring, plenty of sharing, lots of listening, 1 heap of trust, laughter by several pinches. A szex kimaradt, de abbol szerintem sok kell.
Stan azt mondta ma, hogy a 6 inches es a 12 inches a legfontosabb az eletben, a 6 az ember homloka, a 12 meg a fejetol a sziveig. I agree. Es vegre a kedvem is kezd helyreallni, tegnap elpicsaztam megint a sracokat dartsban a Zsirafban, aztan Robi ajanlkozott tantrikus masszazsra, hogy adna nekem, de lepattintottam, ebbol is latszik, hogy azert meg nem vagyok szazas. Aztan Tomi irt, hogy mar tul vagyok-e a hetvegen, megirtam neki, hogy szerintem ez nem vicces es hogy mikor fog bocsanatot kerni, erre irt valami hulyeseget, hogy latott engem egy pasival a Raday utcaban pentekrol szombatra hajnalban. Ezt nem ertettem, mert tenyleg ott kolbaszoltam es tenyleg egy pasival, de nem ertem, ebben mi a meglepo. Nem jarok utana, egy percet nem vesztegetek az idombol Tomira.


posted by Sun at 2:47 AM

Monday, April 26, 2004

 

A mélypont hétfője 2003.10.14
2003. 10. 14. - Karafiáth Orsolya - nalam meg ma van a melypontnak az a szajbalokott hetfoje, a tegnapi depi olyan, de olyan tavol all tolem, egyebkent, hogy arra szo nincs. Erre is csak egy pasi kepes, remenytelen, minek. Ha megis igazam lesz, minimum terdeljen es ugy kerjen bocsanatot, arrol meg a nemletezo, eltunt digittel csinalok majd kepeket. Szarkazmus rulez.
A gyonyoru, Caviezelre hasonlito Andrast is inkabb a Melypontba rendelem az Incognito helyett. Most inkabb ott vagyok.


posted by Sun at 5:40 AM

 

Powered By Blogger TM