Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Tuesday, April 20, 2004

 

Az esti almomban laboratoriumi kiserletek miatt uldoztek minket, az egyik pasi atomszamokrol kvartyogott, megfertozodtunk, sugarral, aztan valami konyvtarszeru helysegben kellett kavarnunk, nagy, bezs szinu leplek kozott, mert ott volt egy hatalmas medence, tele valami kek folyadekkal es ha abban meg tudtunk volna meritkezni, akkor nem lettunk volna rakosak, de mielott ez sikerult volna, ranklelt az ellenseg es megkeseltek. Nagyon fajt, erre is emlekszem, meg arra is, hogy kozeledett felem a mandro a kessel es tudtam, hogy tehetetlen vagyok es hogy ez nagyon fog fajni. Szerintem Freud pereg a sirjaban, a keses reszt ertem, de hogy a rakos sejtjeim burjanzasat miert akadalyozta volna meg egy furdo, arrol dunsztom sincs. Kicsit II. vilaghaborus hangulata volt az egesznek. Olyan kocsikon kergettek, mint amiket akkor hasznaltak, meg a fegyverek es a rohamsisakok is eleg avetosnak tuntek.
A masik, ami reggel foglalkoztatott, az meg egy hulyeseg, valami termeszetgyogyasz cikkben azt irta a neni, hogy ne ugy tusoljunk reggel, hogy fontrol kezdjuk, hanem lentrol induljunk. Ez azert baromsag, mert en mindig a labfejemre folyatom az akkor meg csak melegedo vizet, megmosom, aztan megyek folfele, amikor derekig elertem, leulok. Ezzel tul is vagyok az elso, nagy fokuszalast es balanszirozast igenylo szakaszon, mert a szappan miatt csuszos talpam nem tul biztonsagos ebredes utan. Aztan haladok tovabb folfele, szappan lerak, szajbol a fogkefe, amin mar rajta van a fogkrem, kivesz es fogmosas megkezd. Torolkozesnel is eloszor labacskak, mert ugy lepek ki a kadbol, aztan hajra Eszaknak fol. Meg azt is irta a neni, hogy ne hasznaljunk tusfurdot, hanem inkabb szappant. Sok ujat mondott, az idejet nem tudom, mikor utoljara tusfurdot hasznaltam volna. De persze ez csak egy velemeny a sok kozul, lehet, hogy egy masik teoria szerint tokgaz, amit tisztalkodas cimen muvelek.


posted by Sun at 11:38 PM

Monday, April 19, 2004

 

Termeszetesen a legkisebb Gyozo nem dekaban annyi, hanem grammban, csak a takony mar megtamadta az agyamat es keptelen vagyok fokuszalni. Agyhalal. Azert tegnap lenyomtam a sracokat 2:1 aranyban dartsban, fuggetlenul ettol. Nem orultek, de viszonylag jol viseltek. Folkoszontottem Anyucot a szulinapjan, pont akkor ert haza, amikor hivtam, es megbeszeltuk a Passiot is, jol emlekeztem, tenyleg 10 eves voltam, amikor elvitt a filmbe, jot nevetgeltunk. Holnap meg Apucot hivom, hogy koszontsem. Ok is oregszenek.


posted by Sun at 11:44 PM

Sunday, April 18, 2004

 

Tegnap elmentem a Passioba, mert Julia meg Oliver nagyon aradozott rola, nem mondom, nem rossz film, de szerintem vegtelenul hatasvadasz es szajbaragos, 10 eves koromban, amikor Anyuc elvitt a Jesus Christ Superstarba, az sokkal nagyobb elmeny volt. Julia allitja, hogy o vegigbogte, de mondjuk o nem szamit, mert ugy kezdte, hogy el akarta meselni a storyt, meg jo, hogy nem tette hozza, hogy a veget nem mondja el. Egy kopesre tolem van a Pava utcai Holocaust muzeum, azt is meg akartam nezni, de egyreszt nagyon sok rendor volt ott, masreszt ugy gondoltam, hogy a filmmel egyutt mar suru lenne ez vasarnap delutani programnak.


posted by Sun at 11:43 PM

 

Powered By Blogger TM