Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Saturday, April 17, 2004

 

Tegnap munka utan elsoportem a postara, csekkbefizetes, aztan utkoztem Dorival az Incognitoban. Elbizakodottan azt hittem, hogy mar jol vagyok, de mire hazaertem, megint ki akartam halni a nathatol. Beajultam eleg hamar, a Filmmuzeumon ment a Muppet Show: "Kezdodik a "Malacok a Zurben. A sztarteknot megtamadta egy repulo targy." Es volt benne Stangepork kapitany, meg Breki, aki nekem homalyos okok miatt mar csak Kermit marad. Ma reggel meg arra ebredtem, hogy unokatesomnak megszuletett a masodik gyereke, 60 centivel es 4090 dekaval, oriasbebi, de valami gond van a vesejevel, ugyanaz, ami miatt az enyemet is mutottek, cirkulal a csaladi betegsegunk. Edes kisklambo, de legalabb nem fog emlekezni a mutetre, ez vigasztal. Hivtam Nagymamat is egybol, jot dumaltunk, lehet, hogy az Incognito terasz helyett nala toltom a felnapos kimenomet, tamad a csalad.


posted by Sun at 1:27 AM

Friday, April 16, 2004

 

Kaptam webcamet, a takony tartosan maradt, megint ruletteztem es masra sem tudok gondolni, mint a tegnapi megvilagosodas okan beismert, szinten tartos hulyesegemre. Amikor eloszor volt tesztuzem a cammel, csak a nagy es okos (khm) homlokom latszott, de ahelyett, hogy a kameran allitottam volna, folemeltem a szekemet, erre Viki megkerdezte, hogy leer-e meg a labam.
Megint le akarok menni Anyucekhoz, a laz es flu ellenere fantasztikusan ereztem magam, jol szorakoztam. Az elszabadult nyulnak epitett Apuc kifutot, hogy tudjon legeleszni, meg ne csak a pajtat assa fol, azt hiszem, nagyon birja a nyuszkot, kerdeztem, mi a neve, azt mondta, Odon. Aztan mosolyogva hozzatette, Odon, a villam. Hat ilyenek miatt is vissza akarok menni. Jovo het kedden adminisztracios expertek napja lesz, valami hulye amerikai unnep es Zoli azt mondta, kapok egy fel nap kimenot, arra gondoltam, ha jo ido lesz, kiulok az Incognito teraszara es addig iszom, amig a csajok meg nem jonnek este. Kihivasokkal teli nap lesz, ha eso nem lesz. Ha lesz, nem lesz.


posted by Sun at 1:46 AM

Tuesday, April 13, 2004

 

Amikor kijottunk az etterembol, akkor robbant a gaz az Alkotason, akkorat szolt, hogy csak na. Aztan penteken Viki ceges bulijan uvoltve karaokeztunk, Szandival elenekeltuk a Beatlestol a Helpet, es negyen csajok egyutt Sinatratol a New York, New Yorkot, de belogtunk a B7be is, lett volna belepo, de kidumaltuk, meg a Feszekbe is, amit Viki permanensen Fokusznak mond, de 4-re hazamentem, mert szombaton koran keltem. Taknyosan. Azota is ez van, tele a fejem. Majdnem hazahoztam egy kisnyulat, annyira nagyon jol neztek ki, de aztan vegiggondoltam a dolgot es megsem, meg locsolkodtak engem, virtualisan, azt irta VH, hogy loccs, visszairtam, hogy piros tojas. Nagyjabol ennyi, nem akarok beteg lenni, nincs agyam.


posted by Sun at 1:19 AM

 

Powered By Blogger TM