Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Friday, April 09, 2004

 

Megyunk ma a ceggel ebedelni a mongolba, jo vicc, all you can eat, rengeteg hus, azert poen, mert nem eszem hust, meg sokat sem eszem, de majd eltelek az illatokkal es sorozom. Gyogysor jo lesz masnapossagra, csak nem no be a fejunk lagya, a B7-ben tegnap megint mi voltunk a fo latvanyossag, annak ellenere, hogy volt Victoria's Secret neglizsebemutato is. Dori hozott Macskanyelvet Vikinek, nekem meg Boci csokit, old school szenhidratolast csaptunk, bar alig akart osszejonni ez a talalkozo, vegul nagyon jol sikerult. Viki es Szandi egy torokben vacsorazott es a tulajt boditottak, azert kestek, en meg az ugyveddel e-maileztem meg 9kor is es Robi dobott el taxival a Lisztre, azert csusztam, de csak egy picit. Utalok kesni, ritkan is szoktam. Megrendeltem a vonatjegyem ma, holnap tepek le Anyucekhoz, ujra a nyugalom, kutyak, macska, nyuszik. Peace.


posted by Sun at 2:27 AM

Thursday, April 08, 2004

 

Tegnap torna utan nagyon jol ereztem magam, ropkodtem, legiesen (nem kicsi tulzas), aztan mostam, rengeteget, meg sotolasztam otthon fogalom nelkul, mar majdnem elmentem aludni, amikor belefutottam a TCMen ujra a Fame cimu filmbe. Nagyon sokszor lattam es nem birom megunni, most is vegigneztem. Ettol fuggetlenul almomban Darth Vader elol menekultem az urhajommal, meg hiperterugrast is vegrehajtottam a gepemmel parszor, es ugy ebredtem, mint akit hokon nyomtak egy nagy lapattal (peklapattal) vagy mint akin athaladt a vonat. Elraboltak az ufok.


posted by Sun at 2:24 AM

Wednesday, April 07, 2004

 

Neha kikeszitenek a pasik, akkora faszkok. Most meg attol vagyok keszen, hogy milyen zabalnivalo nemelyikuk neha. OK, ennyit az altalanositasokrol, jojjenek a tenyek: Oliver reggel es este is a porn site-okat bujja, teljesen keszen van. Ma elkuldott valami 50 uzenetet kulonbozo csajoknak. Kerdezi tole Tomi: are you desperate? Valasz, nem, o nem desperate, hanem LONELY. Nem (csak) dugni akar, hanem egyedul van a lelkem. Hat ez kesz.


posted by Sun at 5:22 AM

Tuesday, April 06, 2004

 

Egesz nap a szulinapomat unnepeltuk, torta, gyertya, viragcsokor, este 6-tol atvonultunk a Zsirafba, odajott Viki is, de azt mondta, tul fustos, es 5 perc mulva lelepett. Zolival folyamatosan ittunk es dartsoztunk, 3:2-nel a 10. korben dobtam egy tripla 16-ost es egy dupla 20-ast es ezzel egyenlitettem. Nem hitt a szemenek. Csoda, hogy meg ellattunk odaig, de tenyleg. Aztan mindenki hazament, en meg kaptam mara egy fel nap pihenot, a multkori vasarnap miatt es ezert meg leneztem az Incognitoba, ejfelig ittam Lacival, a pultossal es parbeszedunk eredmenyekeppen hazafele az Ain't no sunshine in my life-ot enekeltem, rohogve. Ambivalens erzelmek. Reggel meg arra ebredtem, hogy a szombaton hulyitett kiskoru irt, hogy szeretne velem kavezni ma, es nem hiszi el, hogy ennyivel idosebb vagyok nala. A csajszikkal szerintem majd penteken bulizom, mert ezek a hetkozbeni megcsuszasok nem tesznek jot a munkamoralomnak.


posted by Sun at 4:26 AM

Monday, April 05, 2004

 

Casual Monday. Pentek helyett. "What type of attire do you think is appropriate for Casual Fridays? A: I'm feeling really nutty. I'll wear my gray suit instead of the usual blue B: Khakis and a collared shirt. Casual, but still professional C: Flip-flops and tank tops, baby"
Csutortokon is mogorultunk, amikor Zoli penteken behivott az irodajaba, lefeheredtem, azt hittem eloszor, hogy megint jon a fonokos fejmosas, de nem, penzosztas kovetkezett. Jeee. Penteken Risket jatszottunk, halozaton, abban nem voltam most annyira jo, az elsoben a 3 pasi nagyon elpicsazott, a 2. jatekban aztan mar derekasan helyt alltam. Aztan leultettek, hogy valami poker tournamentet akarnak kiprobalni es segitsek, mert csak harman vannak, mondtam, nem is tudok pokerezni. Aztan elnyertem az osszes penzuket (jo, 10es alapon jatszottunk, 10 chippel, ugyhogy 300 volt az ossz nyeremeny, de a lenyeg, hogy nagyon nyertem). Szombaton meg takaritottam es vartam Anyucot, de nem tudott foljonni, mert betortek a hatso ablakat, es nem akarta otthagyni sehol a kocsit. Azt mondta, menjek le a haz ele 40 perc mulva es setalgassak. Megkerdeztem, hogy azt is lehet-e, hogy leulok egy padra, vagy kotelezo setalgatnom. Mire befutott, addigra megjott Viki is, aztan persze buli, nagyon jol ereztuk magunkat, megint hoztam a szilveszteri tempot es vegigcsokoloztam a varost, meg kolykoket hulyitettem, nagy sikerrel. 4-kor jottunk el a hajorol, meg setalgattunk a parton, meg a tobbiek ettek a Szerajban, en az egyik torokkel kokovaztam, azert nem, aztan otthagytuk a pasikat es mentunk talakozni Timmel es Charlesszal a Day and Nightba, ott ruletteztunk hajnali 7-ig. Ha mar a szerelemben nincs szerencsem, legalabb a jatekban legyen, nem?


posted by Sun at 12:35 AM

 

Powered By Blogger TM