Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Wednesday, March 31, 2004

 

Van egy blog, amit Viki inditott es ahova meghivott mindannyiunkat, de egyelore csak en irok, mert Dorinak gondjai vannak a connection-nel, Szandit meg nemtom, de mivel mindket blogba irok, mar egy picit osszekavarodtam, hogy most ki kivel van. Miert nincsenek itt smiley-k, nyomnek egy parat, nyelvnyujtosat, meg kacsintosat is.


posted by Sun at 7:01 AM

 

Tegnap csipos megjegyzesekkel bombaztam mindenkit, es hozzatettem, egeszseges onkritikaval rendelkezven, hogy milyen vitriolos hangulatban vagyok ma. Utana 5 percig azt magyaraztam, hogy mit jelent a "vitriolos", mert SENKI nem ismerte ezt a szot. Ugy latszik, elavult a szokeszletem.
Bejott ertem Viki a dolgozoba, aztan 9-kor elment tolunk, mert az uj pasijaval utkozott, de az a pasi sem szazas, az biztos. 11-kor mar irt Viki, hogy visszajohetne-e, es aludhatna-e nalam, de ezt csak reggel kaptam meg, mert mar ki voltam kapcsolva. Ha nem erdekli Viki, akkor miert talalkozik vele, ha erdekli, miert nem dugnak, ha nem erdekli, miert segit neki a szakdolgozataval, ha erdekli, miert csak hetente egyszer tudnak talalkozni, ha nem erdekli, miert zavarja, hogy Viki az egyik kozos haverjuknak is tetszik, meg meg sorolhatnam a kerdeseket.
Bealudtam, arra ebredtem f10kor, hogy nagyon vilagos van, az utcan nagy elet, furas-faragas a hotelben szemkozt, a telefonom neman hever az agy szelen, es mikor bekapcsolom, ontja az uzeneteket. Meg az oraja 9:40-et mutat. Panik. De n11-re itt voltam. Csak meg mindig nem sikerult folebrednem. Sebaj.


posted by Sun at 1:08 AM

Monday, March 29, 2004

 

Penteken mar elindultunk a pool place fele, de kaptunk egy telefont es visszaforditottuk a taxit, vegul 6 elott azert sikerult elkezdeni billiardozni, meg inni. Ez volt a veszelyesebb. Sikerult hoznom a formamat, megismertem valakit, aki tegnap elutazott fel evre. Remek. Juniusban jon egy hetre.
Szombaton meg Pinky kiallitasanak megnyitojan nyomultunk, a Millenarison, annyi pezsgot locsoltak ram, hogy mondtam, ne is toltsenek a poharamba, majd leszopogatom a bokamrol. Aztan meg folmentunk hozzam, Szandi a konyhaban esernyovel es szekkel nyomott egy komoly gogot, mi meg a 2 szoba es 2 tv kozott rohangalva neztuk a Megasztart es a boxot. Marmint a tobbiek, en mindenki utan rohangaltam a pezsgovel es a hamutartoval, meg neha megalltam Szandival tancolni egyet. Oraatallitas utan lementunk a B7-be, nagyon jot tancoltunk, de irt Lala es atmentunk a Dzsinnbe. Itt mar volt egy kis rumlim, de megint orulten tancoltam es mire elindultunk haza, mar kepben voltam. Vasarnap a malom project miatt be kellett jonnom este dolgozni, f11kor a portas rakott ki, mert mar zarta az objektumot, viszont annyira fol voltam peregve agyilag, hogy n2-ig nem tudtam elaludni.
Amikor beszelgettunk, Lala elmondott par orosz babonat a terheseggel kapcsolatban, meg meselte, hogy a novere az 5. es a 7. honap kozott allandoan probara volt teve. Na, Julia ezt is elbukta, most mar leginkabb csak sajnalom, mert szombaton folcsiptem a Mozartban es onnan mentunk tovabb egyutt. Bementem, Julia a klienst gyomoszolte eppen taxiba, leultem az asztalahoz. Odajon a jokepessegu felszolgalo es mikozben a Julia altal elozoleg vasarolt nadragot nezegetem, megkerdezi, hogy a holggyel vagyok-e. Teljesen blazirt arccal mondtam, hogy nem, csak ezt szeretnem folprobalni es mar megyek is. Aztan pontositottam, mert elferdult a feje. Na, Julia vissza, fizet, tobbet adtak neki vissza egy ezressel, amit mosolyogva eltett. Es itt jon a babona: Lala szerint minden, amit az anya terhesen csinal, az kihatassal lesz a gyerek jellemere kesobb es ezert nagyon fontos, hogy ha rosszul adnak vissza neked, mindig korrigalj, mert kulonben a gyerek issza meg ennek a levet. Ez is egy proba. Ott ultem es nem birtam megszolalni. Ki vagyok en, hogy beleszoljak, meg kulonben is, ez csak babona, de valahogy hozzam annyira kozelallo babona, es ledermedtem. Azota ma meg Julia egyeb modon is sikeresen a hatamba vagta a kest, el kell ezen gondolkoznom.


posted by Sun at 4:23 AM

 

Powered By Blogger TM