Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Friday, March 19, 2004

 

Lehet, hogy igaza van Petinek es tenyleg beteg vagyok. Van ez az elfojtott eroszak dolog, eloszor is. Tegnap este Charlie angyalai szerut almodtam, de Transformereset, egy kifozdet vertunk szarra a spanjaimmal, volt egy ellenfelunk, valami szoke no, aki tobb peldanyban klonozodott es ott probalt keresztbe tenni, ahol csak tudott. Masodszor pedig van az, hogy a hus szagatol eddig legalabb nem irtoztam - vegyuk az elmult 3, 3,5 evet -, csak nem ettem meg a hust, de most meg mar az oklendezesig jutottam, a szivarfust szagatol pedig egesz egyszeruen behanytam ma. Az agyam beteg, ez van. Szajkopet vagyok.


posted by Sun at 2:55 AM

Wednesday, March 17, 2004

 

Nem tudom, jelent-e az valamit, hogy almomban egy regebben hozzam kozel allo egyennek ketto nagyot bebasztam okollel. Az arcaba. Ult egy kocsiban, es ugy.
Nevezesemet pedig leadtam a legintelligensebb post versenyre. Tedd felre vagy egyre, szerintem az nem beteges, ha az ember mokazik es jo a kedve, az a beteges, hogy ilyeneket almodik.


posted by Sun at 8:49 AM

Tuesday, March 16, 2004

 

Zorro tegnap megirta Dorinak, hogy ne haragudjon, nem tud jonni este, ultunk az Incognitoban es koptuk sorra D-nak, hogy mit irjon vissza, de vegul megoldotta egyedul. Szandi is Coby nelkul jelent meg, ami azert meglepo, mert 2 hete elvalaszthatatlanok. minden nap talalkoznak. Szandinak kicsit faradtak voltak a szemei, jeeeeee. Aztan Dori elmeselte, hogy mikor Zorro jott hozzank, meg masfel hete, szombaton, azt latta, hogy a haz elott 3 pasi azon tanakodik, hogyan lehetne hozzank foljutni, mert az utca visszhangzott a spontan hb-tol, talalgattak, hany csaj lehet ott font, Zorro meg rohogott a markaba. Es foljott, es elvitte Dorit. Most meg nem. Igy megy ez, hogy Vonneguttal szoljak.


posted by Sun at 11:58 PM

 

Itt van N, o is jott Lval meg velem penteken, le akartunk menni a belgara, de rengetegen voltak es remenytelennek latszott a szitu, ugyhogy inkabb elmentunk a Fat Mo'sba, ahol jot mulattunk. elotte az Incognitoban utkoztunk, ahonnan eloszor Viki lepett le, a Spoonba, aztan Dori atszivargott a melletunk levo skot csapathoz (16 uvolto reszeg, de nagyon jofejek voltak), mi meg leleptunk Lekkal. Szombaton aztan taxival mentem a Delibe, mert nagyon szedultem, de vegre egyutt volt hetvegen a csalad, zserbot sutottem (gerbeaud?), nagyon jo lett, a kutyak miatt allandoan konyekig nyalas es saros voltam, ha kimentem az udvarra es rajottem, hogy furcsa modon jol all nekem a gumicsizma. most szuletnek a kisnyulak, meg a macskamat is lattam ujra, szoval csill es csill es some more csill, komolyan fiatalodtam 5 evet. Apuc megint folpakolt, hoztam 40 tojast (mit fogok csinalni annyival????) es a husevo baratnoimnek kolbaszt, meg disznosajtot, aminek mar az emlitesetol is rosszul vagyok, de a csajoknak izlett. kerdeztem Juliat, hogy megeszi-e a nyulat, mondta, o nem, de Andris igen, ugyhogy hoztam nyulpaprikast is ibrikben. Persze hoztam a zserbobol is, az egyik annyira megnyomodott utkozben, hogy azt sajnos meg kellett ennem. na, meg a palinka, most 40 fokos, kokeny, nem mertem elmondani, hogy meg a barackbol is alig fogyott. a szivem megszakadt, mikor jottunk el, a kutyak kiszoktek es a kocsi mellett futottak a falu vegeig, kozben neztek. tenyleg majdnem bogtem.


posted by Sun at 1:53 AM

 

Powered By Blogger TM