Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Thursday, March 04, 2004

 

Two sides of the same coin, es meg azt sem tudom megmondani, hogy fej vagy iras, fej vagy gyomor, de miert vagyok mindig en kozepen. Nem is jo a balanszom pedig.


posted by Sun at 12:50 AM

Wednesday, March 03, 2004

 

Tarot
21. A VILÁG

Öröm, beteljesülés, megváltás, a megtalált boldogság, a megvalósuló célok, a boldog vég jelölője. Asztrológiai megfelelője: amikor a Jupiter és a Szaturnusz harmonikus kapcsolatban áll egymással.

A kártya arra figyelmeztet, hogy karnyújtásnyira van a cél, amit maga elé tűzött. Most jut el arra a pontra, hogy végre élvezhesse eddigi fáradozása gyümölcsét, beteljesüljenek álmai, vágyai. Megtalálja azt a személyt, akit az ég is önnek rendelt, tehát minden téren harmonikus egységre, a vágyott nyugalomra, békességre számíthat. Ezért a boldogságért, persze, meg kellett küzdenie. Az élet semmit nem ad ingyen. Talán az elmúlt hónapokban többet szenvedett, mint mások, talán már arra is gondolt, hogy feladja, nem érdemes küzdeni. De most már egészen más a véleménye a dolgokról. Megtalálta a helyét a világban. A munkában, választott hivatásában öröme telik, és karrierje most már szépen ível fölfelé. Mély barátságok szövődhetnek most, melyek kiállják a próbát és nemcsak a jóban, hanem a bajban is biztos támaszt jelentenek. Boldogan élheti le az életét. Engedje szabadjára az érzéseit, merje kimondani vágyait, ne szégyelljen semmit a partnere előtt. Ha kiismerik egymást, akkor tudják csak igazán azt nyújtani a másiknak, amire annak valóban szüksége van.

remelem, nem hiszek benne. vagy megis. tegnap megint noegylet volt az Incognitoban, miota Dori bepasizott, engem nem hagy pasizni, _ramszolt_. Viki meg beegetett, mondtam is, ha en elmulasztanam szenne egetni magam, meg mindig ott van o, hogy lecsapjon a kinalkozo lehetosegre es redszeresen meg is teszi. tul magas labda. nagyon virgoncak voltunk, Zorro tul messze parkolt, alig jutottunk el a kocsiig, mert lepesenkent megalltunk rohogni. kovalyogtunk negyen az Andrassyn, tenyleg a hasunkat fogtuk, ugy nevettunk. igy kuzdok meg a boldogsagomert?


posted by Sun at 12:53 AM

Tuesday, March 02, 2004

 

Nah, beszeltem Billuval, o volt az egyetlen, aki nem izgult, de Julia pl. ugy rohant haza, hogy szetszorta a kulcsait a lepcsohazban es mar latott engem Mulholland Drive-osan, szetlott fejjel heverni az agyon. Dori megbocsato volt, igy utolag, mert Zorroval kavartak, vegre. Viki meg Szandi velemenyen volt, hogy ugyis csak kiutottem magam valahol. De azert feltett. Meg azert elmondta Yassernak. Klassz.
egyebkent meg csak az irekkel es a szobafoglalasokkal meg a limuzinszervizzel van tele a fejem, ugy mennek a napok, hogy altalaban csak penteken eszmelek, elozo penteken eppen a Mokkaban, procc party, 5 welcome drink, mert Barna jofej es amint kiurult a poharam, odacsempeszett egy masikat. furdoruha bemutato, meg alsonemu is, amikor a kabatomat kerestem, meghallgattam a csajokat back stage, az nem volt se csillogo, se szexi, ropkodtek a bazmegek, mert mindenbol kilogott mindenuk, tepaksag, de sajnaltam oket.


posted by Sun at 1:03 AM

Sunday, February 29, 2004

 

megint eltuntem, mindenki kapd be uzeneteket kuldozgetett es mindenki szemrehany, en meg allok itt ertetlenul. valahol meg van csuszva az ertekrendszerem, mert nem tartom ezt nagy gaznak.


posted by Sun at 6:14 AM

 

Powered By Blogger TM