Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Thursday, February 05, 2004

 

ha egyszer beut a krach, akkor nalunk az nagyon beut. J. pasijanak felesege ongyilkos lett.


posted by Sun at 3:30 AM

 

ma kaptam: motivation 123 Idea-Kit, very funny. ez egy ilyen vicces het, tegnap Doriert majdnem osszeverekedett 2 pasi, nekem meg ilyeneket kell olvasnom. kicsit idezek. visualize into the future, majd kovetkezik a visualize backwards. erre mondhatnam, hogy majd ha fagy. de van tovabb, tovabb is van, mondjam meg? read success stories. azokat kulonosen imadom. Vambery Armin a kedvencem.


posted by Sun at 1:18 AM

Wednesday, February 04, 2004

 

kimentem a postara, mert Bence belepett a tanuvedelmi programba, vagy nem tudom, mi van vele, nem talalhato, de ra kellett jonnom, hogy masnaposan jobb, ha nem mozdulok ki az irodabol. surgeto vagyat ereztem egy - feleslegesnel feleslegesebb targyakkal telerakott - kirakat lattan, hogy a fekete muanyagokon fityego alubetukkel kirakott angel feliratu karkotot megvegyem. ehhez egy meredek es kanyargos, a beszivott viztol csuszos falepcson kapaszkodtam fol - magassarku cipoben, ami allandoan beakadt a nadragom aljaba pluszban -a boltba, ahol csalodnom kellett, mert a kirakati darab volt az utolso. de ha mar ott voltam, vettem egy indiai, csongocskekkel felszerelt bokalancot, szuksegem volt ra. a lefele ut mar konnyebb volt, a vegen elbiztam magam es hibaztam, majdnem bezugtam a szemuvegek koze. igy akartam.


posted by Sun at 3:12 AM

 

nem birunk magunkkal, azt kell, hogy mondjam, mar kedden hajnalig bulizunk, aztan persze most itt ulok zolden. es nevetgelek. Dorival chatteltem mar reggel, persze megint o pasizott, pedig egyedul neki van kapcsolat jellegu viszonya, mi Vikivel mokabol egymast gyomoszoltuk, de amikor tul nagy lett az erdeklodes, beszartunk, persze. Viki ment C-hoz aludni, nekem meg amikor irt Yasser, nagyon viccesen visszairtam neki, hogy don't get too comfortable in C's bed, igy viccelek en. alltam a buszmegalloban, ki akartam jozanodni a hazauton, picit dulongeltem, erre megjelent Viki, hogy megis eljon velem, annyira megorultem neki, nem is ertem, de az erzes elsopro ereju volt, meg mindig visszajon, ha ragondolok, ma ezen is vigyorgok. legyen jo napom. jo napom van.


posted by Sun at 12:56 AM

Monday, February 02, 2004

 

kaptam egy megfejtest egy megmentes kapcsan ma az utcanevunkre, amiben nem voltam teljesen biztos, ezert benyomtam a szotarba, magyar-angol iranyban es kijott, hogy tobbek kozott Blunt is lehetne az utcank neve, hajra, jee.


posted by Sun at 3:46 AM

Sunday, February 01, 2004

 

Tokeletes hetvege, erre gondoltam pont, amikor majdnem elutott egy auto, az adrenalinszintem megkozelitoleg sem normalis azota sem. Saturday night fever szerintem az ujabb korral most mar atminositheto Friday nite-a, es a szombat a sebek nyalogatasae, a vasarnap meg a hazimunka es a szepsegapolas jegyeben telik, kozben baratok es ismerosok jonnek, mennek, nalunk alszanak, a telefonok folyton csorognek, fozunk, kis munka szombaton, de az sem stresszes es elviselheto idoben, ideig, hat ez. megint egyszer nyugodt vagyok, ahogy magamat ismerem, ez atmeneti allapot, de most olyan jo. nem hianyzik semmi. meg leirni is jo, meg annak biztos tudataban is, hogy akar a kovetkezo percben valaminek ego hianyat erzem majd. porszivozni is jol esett, sut a nap, azota is, harom adag mosas lemegy, meg mindig nem unalmas torolni a padlot, lemosni a huto oldalat, izgatott varakozassal nezni, ahogy lejonnek a furdoszobai csap vizkovei, komolyan hittem, hogy itt a megkattanas. vagy annyira empatikus vagyok, hogy Julia terhessege produkalta ezt nalam. a masik oldala, hogy ugy gondoltam: csoro egesz szombaton a partyhireket hallgatta tolunk es ragta a kefet. miert toltom negativ jelentestartalommal fol a terhesseget (mellekszal: varandos avagy terhes?), vajon. sajnalom miatta, szornyeteg vagyok, elferdult, kiegett, megcsomorlott, satobbi vagyok, nem gondolom komolyan, nem is igy erzem.
Dorinak van kontaktja a Lok Napjanal, minket akar, a chatelesunket, megszerkesztve. penteken mondta D, azota gyujtom a nyalam.


posted by Sun at 6:33 AM

 

Powered By Blogger TM