Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Saturday, January 31, 2004

 

Remelem, nincs rajta copy right, igy faradtan es masnaposan szlalomozva a szanalmason botlottam ebbe, egy jatek leirasa a comment reszen. nagyon tetszik.

"Miután elszartam két órát.
Ha a halak már nagyon éhesek, a kaja után vetik magukat. Akkor kell a zöld folyadékot bedobni. Csak kifejlett példány tudja megenni (sarga lesz tőle), a snecik megdöglenek. A sárga hal csillagokat szar(ik), ezeket lehet bedobalni a kasszaba, de lehet kek kukaszsak kinezetu lenyt telepiteni, aki csillagokat eszik es cserebe fello egy-egy gyemantot. A husevo szinten gyemantot tojik, de neki kell kicsi guppi. A csontvaz hal aranyat toj, es nem eszik, a sello nagyritkan enekelget, ettol minden hal menten beszarik. A poip gyujti neked a stexet, csakugy, mint a csiga. A vizicsiko taplalja a halakat, a balna megvdi az alientol. A robot alien 3 raketat lo ki 3x mielott, kipusztul, a raketakat neked kell megallitani. A rak es a kardhal tamadja az idegeneket, vedi a halakat. Van egy kagylo, aki gyongyot termel es az nagy jo. Assszem' ennyi allatka van benne."


posted by Sun at 4:45 AM

 

Az en oram maskepp jar. Annyira virgoncak voltunk, hogy meg Juliat is sikerult elrangatnunk otthonrol, meg ha csak az Incognitoig is, aztan vegigrumliztuk a budapesti ejszakat. a reszletek megvannak, csak az idopontokat nem tudom detektalni. annyira paranoias vagyok, hogy meg magam elol is titkolom a call registert es rendszeresen torlom a teteleket. pedig a taxirendelesek idopontjabol valamennyire legalabb ki tudtam volna kovetkeztetni a mozgasokat, de igy vegleg elvesztem. na, nem most. plusz vagyok annyira hulye, hogy meg szombaton is dolgozom.


posted by Sun at 3:39 AM

Friday, January 30, 2004

 

A foberlos reggelen a keses miatt ruhatlanul jelentem meg a konyhaban. Azota minden reggel a szemben levo hotelben dolgozo munkasok f8-kor tartjak a cigiszunetuket, lehetoleg az ablakunkkal szemben es mosolyogva varnak.


posted by Sun at 1:15 AM

Wednesday, January 28, 2004

 

itt all alant a bizonyitek arra, hogy mennyire nem vagyok feltekeny tipus, levelezes elteritese atpartolas temarol.

Subject: RE: grog

most jelenleg ugy vagyok, hogy nyugodtan partolj at, mert nem fogok egy
darabig meg belehuzni. a grog az tuti, az ÉNY-i atjaroban irtak rola, hogy
ha eleget iszol, akkor a pumavadaszat ugy zajlik, hogy odamesz es a kebledre
oleled a pumat. megyek, csok,

F.

Ez teccet. Vinnyogtam.

A nagyapamnak, aki komoly ember volt, precizios koszorus a Lenin Kohaszati
Muvekben, voltak ilyen hasbaakasztos vadaszkaladjai, bar o borban utazott, olyan
borban, amit manapsag pillepalackosnak mondanank. Volt direktermoje is a kert
vegeben. A vadaszkaland ugy szolt, hogy nyulat fogni ugy kell, hogy odamesz a
nyulhoz, es sot szorsz a farkara. Ilyeneken nottem fel.


posted by Sun at 2:35 AM

Monday, January 26, 2004

 

Levalasztottam magam a kommunikacios eszkozokrol, de Viki, Tomi es Norbi ezzel mit se torodve attakolt penteken, Julia nem orult, ezert elleptunk otthonrol es a Trafoban megittunk 24 gin&tonicot. Ginnelotonix. Plusz Vikivel zoldgodzilla csapatot alakitottunk, es nem hagytunk a fiuknak semmit. Meg jo, hogy nem lakom messze a Trafotol... aztan vasarnap Tomi folhozta Andrist, Attilat es Norbit egy villamlatogatasra, majd leesett velem a lepcson, es nagyon bevagtam megint a fejem, Julia megint nem volt boldog, de csak 23 percet kellett kibirnia. Nekem meg a Gangstarrt, 82:33-nal.


posted by Sun at 12:16 AM

 

Powered By Blogger TM