Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Friday, January 16, 2004

 

„Az ember intim elete, amirol o maga sem szokott tudni, igen kulonleges. Az emberben sajatsagos osszefuggesek alakulnak ki. Hallgatolagosan rendkivuli jelentoseget tulajdonit annak, hogy a takarot mikeppen teszi fel, melyik sarkaval keletnek, vagy eszaknak, a szekrenyt hogyan nyitja, vagy zarja, a torulkozovel melyik arcat es melyik kezet torli meg eloszor, melyik labaval melyik padlodeszkara lep, a kenyeret hogyan vagja fel. Az egyes aktusoknak titokzatos hatasuk van azokra a jo es rossz erokre, amelyek az ember eletet kormanyozzak. Ezeknek a dolgoknak, es meg sokkal tobbnek, rejtelyes kapcsolatuk van a demonok felszabaditasaval es eluzesevel. A Denever nem volt buta ember, es nem hitte, hogy a takaro helyes feltevese, vagy a cipo felhuzasa a demonokra hatassal van, de tapasztalatokat gyujtott. Bizonyos dolgokra rajott, peldaul a pokokra reggel, delben es este. Esetleg azt a hibat kovettem el, hogy a kenyeret nem a sarkanal kezdtem enni.”
En is tapasztalatokat gyujtok, ezt mas (orok hosom, egyebkent, szemelyes hosom is) mar megfogalmazta. Telen-nyaron labujjgyuru, szigorúan a helyen es a minta sem mindegy, hogy merre all, megint egyszer hetkoznapi orulet.


posted by Sun at 6:34 AM

Monday, January 12, 2004

 

Hagyomanyosan konkret es elsopro taknyolas, teljesitettem evi rendes zakozasomat, a terdemet latva Szandi megkerdezte, hogy tudok-e jarni. Az egy dolog, viszont zuhantamban meg egy tablat is sikerult lestokkolnom, tehat a fejem is megsinylette a produkciot. Penteken es vasarnap Juliat koltoztettuk, szombaton meg a tutajomon fetrengve neztuk a Megasztart a csajokkal, meg okorkodtunk, a pentek esti botranyparty reszleteit folidezgetve. Eloszor Dori erkezett 8 korul, be is aludt, aztan Viki folkeltette, aztan jott Szandi is, es mar nem volt tobb parna, ugyhogy egymason fekudtunk elszorva. Kuckofeeling, tinedzserrofoges. A penteket meg jol megorizzuk emlekezetunkben, mert azt sokaig emlegetni fogjak paran, jee.


posted by Sun at 12:05 AM

 

Powered By Blogger TM