Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Saturday, October 18, 2003

 

meg mindig szedulok. a francert kell szombaton dolgozni. megint orulten tancoltunk, orulten pasiztunk es nagyon sokat ittunk, meg minden, 4-re ertem haza es mar 10-re jottem dolgozni, lattam egy kemenyseprot es nem volt rajtam gomb, le sem merem irni, hogy nem lesz szerencsem. annyit nezegettem a szanalmas.hut, hogy azt almodtam, hogy engem is bepostoltak D-val meg Fikivel egyutt. realisnak tunik.
az edes olasz (romai) fiunak enyhe fokhagyma-, es eros babaillata volt, fajt a szivem otthagyni, foleg, mikor ramnezett a gyonyoru barna (tuzes) szemeivel es azt mondta, szerelmem, ne menj. gyozott a kotelessegtudat.


posted by Sun at 2:08 AM

Friday, October 17, 2003

 

tegnap D. beszorult a wc-be es Jasonnek kellett berugni az ajtot, hogy kiszabaduljon, nagyon sokat nevettunk, annak ellenere, hogy biztos nem lehetett jo ott bent. az volt a legviccesebb, hogy mindenfelet ordibaltunk be neki, o meg tok kussban volt, egy szot sem szolt. bar ettol inkabb meg kellett volna ijednunk, igy visszagondolva.
minden a drogeria korul forog 2 napja, tegnapelott Goran kapott el elotte, annyira megorultunk egymasnak, hogy percekig csak olelkeztunk es szajszeli puszikat adtunk egymasnak, tegnap meg bementem es valaki pont levert egy fel szappanos polcot, mentem segiteni szedegetni, es persze, hogy Jenny occse volt, akinek egyaltalan nem kellett volna ott lennie abban az idopontban. ma masfele megyek haza.


posted by Sun at 5:56 AM

Thursday, October 16, 2003

 

Visszajott a szerelmem, ujult erovel vetem magam a munkaba, fultol-fulig vigyorral az arcomon. Kiraktam az irodam ajtajara egy fegyver kepet es odairtam, hogy violators will be shot, mert mar van egy folirat, hogy nem johet be senki.


posted by Sun at 2:06 AM

Wednesday, October 15, 2003

 

Napomra ranyomja a belyeget, hogy 7.55-kor ebredtem es 5 perc mulva mar a Koruton sprintelve irtam smst Alnek, 8.25-kor meg gangoltam az irodaban. Fonokom nincs a helyzet magaslatan a tegnapi bunyo ota, kulonben szova tette volna a kesest. Kimerult lehetek, mert a 10 perces csevegestol eltekintve a konyhaban Jennyvel hajnali 2-kor egesz este aludtam. Az idopontot nem mi valasztottuk meg, igy alakult.
Annyira ereztem, hogy oda fog jonni hozzam az Incognitoban a salas nyalgep, hogy elhataroztam, most penteken foladok egy lottoszelvenyt, es ha addig lesz idom aludni, meg a szamokat is megalmodom elore.


posted by Sun at 2:30 AM

Tuesday, October 14, 2003

 

Mondtam Badinak, hogy a csontvaz is a biosz szertarbol valo, tehat remelem, nagyon vigyaznak a galocaval, de megis azt a hirt kaptam, hogy lekapcsoltak miattuk a hangrendszert, mert Mixi ordibalt a csajoknak, hogy tudja, hogy bret akarnak. Ezeket a villanasokat mar nem is merem emliteni a csajoknak, igy is sejtik, hogy sotet multam van. Meg mondom is, plusz a vasarnapot is kivettem pihenonapnak. A fonokom most verekszik eppen ossze D.vel az iroda elott, vissza kellene vennie a kolafogyasztast.


posted by Sun at 2:34 AM

Monday, October 13, 2003

 

penteken sarga angyalt jatszottam J-val, mert megivott 14 Jaegert es nem kis sugarban hanyt az Ijasz elott, amugy tusarkuban, a taxis kicsit rettegett, hogy nyakonhanyja az utas, de vegul beparkoltam a feher arcu es lila szaju not az agyaba. masnap f11-kor ebresztettek a vizora leolvasok, amugy bugyiban annyit kerdeztem ajtonyitaskor, hogy mi van. legalabb mar tudom, hol az a tetu vizora, nagyon trukkos helyen. megneztem a kedvenc sorozatomat es visszamentem J-hoz, mert jott oda V., meg D. is, plusz J. megint egy hadseregnek valot fozott, karfiolkremleves, borjuporkolt (ez nekem kimaradt), galuska, csirkeszarnyak (e.n.k.), meg jo sokat ittunk es atmentunk Smiley szulinapi partyjara. vegulis nem lett volna gond, ha nem szivok ra arra a sok piara, valami szerencse folytan igy sem lett, de ez alkalommal elhagytam a muszempillaimat. vasarnap meg Dennisszel csilliroztunk, ha ilyen stresszes lesz a melo, lehet, hogy ujfent rakapok a mergezeses hetvegekre. Jenny csak este jott, kesett a gepe, kivolt, de jokedvu, ugyhogy meg ejfelig beszelgettunk. meg akartam nezni a Jakob lajtorjajat, de ez fontosabb volt. kulonben is, hetvegere mar megvolt a tv session.


posted by Sun at 4:02 AM

 

Powered By Blogger TM