Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Wednesday, October 08, 2003

 

szeretnek nalunk az emberek, mindig van valaki velunk, pl. D. vasarnap ebresztett es azt mondta, hoz kajat, mondtam, jojjon, de rendelek pizzat inkabb, ne cipeljen, aztan logtam az ablakban, mert rossz neha a kapucsongo es pont egyszerre erkeztek, D., meg a pizzak, aztan D. este 9-kor ment el. aludt is egy keveset. tegnap este meg Jenny egyik haverja jott at, csinaltam neki ket copfot, es maradt, bedobta reggel a kulcsot a postaladaba, mert Mary elhuzott Nigeriaba es egyedul vagyok es en is koran keltem. most mar tudom, miert irigyel mindenki, hogy 10-re jarok.
Noname pultjan konyokolve masik D-vel text message-eltem, smseztem sokat, kiderult ma, mikor megbeszeltuk, hogy o meg a Grandban konyokolt a pulton, szemben vele volt a csaja, akinek szikrazott a szeme. de ha egyszer fontos volt. mergezest tervezunk, kozos, baratsagos es mulatsaggal egybekotott TKO-t, azt nem lehet csak ugy ukkmukkfukk. CK. legalabbis remenyeink szerint. ugyhogy ma az irodamban ebedelt, neztem, ahogy turkalja az etelt es ragas + nyeles folyamatsor alatt is vegig beszel, komplikalt, de gyonyoru.


posted by Sun at 7:06 AM

Monday, October 06, 2003

 

ma ugy nezek ki, mint Pocahontas, ez azert van, mert Zita orulten levagta a hajam, en akartam, es orulok is neki, az uj rozsenek, csak ra kellett jonnom, hogy a 2 copf ebben a formaban minimum vicces. probaltam turbozni, vettem egy rozsaszin ruzst, de ellenkezo hatast ertem el. a termeket nem reklamozom, draga es procc marka, de a minoseg hagy maga utan nemi kivanni valot. a szinvalasztas megint csak az en saram, hozzatennem persze, hogy itthon nem tudjak az eladok, hogy a tester nem azert van ott, hogy ok hasznaljak, hanem hogy b. vevo kiprobalhassa az adott termeket. ugy ereztem magam, mint aki valami fobenjaro bunt akar elkovetni, mikor elkertem (az elvileg mindenkinek hozzaferhetoen kihelyezendo) testert. New Yorkban voltam egy 3 szintes (jee) kozmetikai termekeket arulo csodaboltban, ahol a kiprobalasra a kosarkaba gyujtott (akar 5 kg-ot is meghalado) termekekkel leulhetsz egy sminkesszekbe, sminktukor ele, es elkezdheted magam pingalni. ekkor megrohan 2-3, vegtelenul keszseges elado es erdeklodnek, hogy magadon hagyod-e a vegeredmenyt, vagy le szeretned mosni, mert akkor hoznak neked ahhoz eszcajgot. boldogan roppennek es hozzak, amit kersz, az elso ijedseg utan. ugyanis szerintem tolunk oda csak riadt emberek jarnak vasarolni. tul kell lenni ezen a sokkon, onnantol megy oldotabban is, de az eleje horror.
amilyen a hetvege is volt, bar J. nagyon letort, mikor kozoltem vele, hogy ha 13 eve ul igy le mellem, osszepisilem magam, most mar inkabb zavar, viszont a muszempillam kitartott hazaig, es ujra felhasznalhatom.


posted by Sun at 9:41 AM

 

Powered By Blogger TM